Copilasi martie aprilie 2004(53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Cred ca se resimt dupa petrecerile "monstruoase "la care au luat parte.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana, ce bine ar fi sa fie asa ! Eu cred ca nu ne mai iubesc !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Hai mai Laura cum sa nu ne mai iubeasca ,nope ,suntem irezistibile ,dar o fi de la primavara asta ....iubirea pluteste si mai profita lumea de o zi libera (aia care o au) ca se se iubeasca pe indelete

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce frumos le spui tu Oana ! Daca e asa la iert ! Ba le dau liber inca o zi ( asa de la mine ) ca sa se iubeasca si mai mult !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ba va iubim! Hristos a Inviat!
Si noi am petrecut bine, in familie (care e mare: noi 4, parintii mei, fratele meu cu familia lui). Am fost si noi la inviere (eu cu sotul). Duminica dimineata n-am mai ajuns la biserica. Ieri deja la munca... asta este! Treaba multa...

Am vazut pozele ce le-ati postat inainte sa se stearga atatea pagini - Cristina e mare si frumoasa, Amelie de ziua ei scumpa de ea in unele poze trista, dar frumoasa oricum (si mama ei ... ce mai... eleganta si cocheta si frumoasa ). Si le-am vazut pe astea noi - Amelie cu rochitele frumoase si pantofiorii Claudiei.

Laura, imi par erau de Daria, scumpa de ea. Imi inchipui ce te-ai speriat. Spor la treaba (eu o sa-ti tin companie de departe)

Oana, ce fain ca te-ai intalnit cu atatea mamici! Ce face Maria frumusica?

Micky - ma bucur cat e simti asa bine! Sper sa ai atata energie si dupa ce se naste, ca har Domnului vei avea nevoie de energie! (nu zic asta ca sa te sperii )

Va pupam si revenim cand mai fac pauza.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Cristos a inviat!
Helloooo fetele iubarete!
Uite ca dau si io un semn, sa nu ma dati disparuta, desi inca nu mi-am revenit dupa Paste, sint frinta de oboseala.Am gatit 3 zile , duminca am avut musafiri, Thea ma dispera ca nu prea maninca, si uite asa nu am reusit sa scriu nik p-aci, in schimb v-am citit( cit am avut de citit, ca m-am socat si eu cind am vazut ca au disparut atitea pagini).
Clau, faini pantofi ai avut, sa-i porti sanatoasa.
Laura, pupam buba Dariei, saracuta de ea.Ce sa faci , se mai intimpla, si noi am facut bube destule, dar trece repede cu pupici de la mami.
Rayu, frumoasa foc Bouboulina mica.Am aruncat si io un oki pe la scandinavi si am vazut pozele, de fapt va citesc destul de des si ma prapadesc de ris la cite aberati voi acolo, sinteti super.
Oana, la noi nu e liber aici, ca a fost liber de pastele catolice.
Veve, da un semn cum e in Romanika.Vreau si io sa-mi spui cum a fost cu 2 cupii pe avion, ca mai am un pic si plec.
Gata , trebe sa plec ca urla cupila, da mai vorbim noi.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Am pus si citeva poze, cine vrea sa vada.
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/alina_stoica/album?.dir=6aa5&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//ca.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Sa-mi ziceti daca se vad sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Anca ,nu putem vedea pozele cu Thea!
Pune albumul public draguto!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Rayu, e public albumul, ia mai incearca!

Mergi la inceput