Sedinte cu parintii la gradi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Marina, in legatura cu mersul la circ: pe noi ne-au intrebat daca vrem printr-un anunt lipit pe usa. Am cotizat biletul+trasportul, chiar voiam sa merg si eu cu el numai ca, lege a lui Murphy, azi-noapte nu a vrut sa adoarma! Ii picau ochii in gura de somn, plingea miriit cu pleoapele cazute si zicea "nu veau nani". A adormit la 1 noaptea, s-a trezit la 9. Pa, pa Circul!
L-am dus ca de obicei la gradi si Surprize-Surprize, gradinita incuiata. Erau toti la circ! Cu alte cuvinte, "care vrea, ca noi mergem cu totii!". Si pina s-au intors ei de la circ, pe la 12,30, am facut si io ca elefantul pe linga poarta cu copilul de mina!
(noroc ca nu m-au certat c-am ajuns foooarte tirziu la serviciu, ca faceam ca foca!)
Cam asta e povestea mea cu circul. Nu-i asa c-ar fi bun ca subiect de sedinta cu parintii?

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

noi de anul acesta am inceput chiar sa ne distram cu parintii.
nu radeti, ca am tinut un chef super de revelion... eu conduc asociatia care are si gradinita, a fost excelent (am si copiii mei in gradi). ideea au avut/o parintii la serbarea de mos nicolae, cand am facut cu parintii jocuri de cunoastere. Acu' ne cunoastem mult mai bine. Am venit si cu copiii la rev, au avut saltele pregatite in alta sala, a fost super.
si se fac si la noi sedinte, cam o data la 2 luni si ori de cate ori e nevoie. dar avem serbari foarte des ( serbarea recoltei, mos nicolae, carnaval, iepurasul... la care parintii sunt implicati, mai ales la carnaval unde se distreaza copiii pe seama noastra), si ore deschise.
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by adrianangi

Marina, in legatura cu mersul la circ: pe noi ne-au intrebat daca vrem printr-un anunt lipit pe usa. Am cotizat biletul+trasportul, chiar voiam sa merg si eu cu el numai ca, lege a lui Murphy, azi-noapte nu a vrut sa adoarma! Ii picau ochii in gura de somn, plingea miriit cu pleoapele cazute si zicea "nu veau nani". A adormit la 1 noaptea, s-a trezit la 9. Pa, pa Circul!
L-am dus ca de obicei la gradi si Surprize-Surprize, gradinita incuiata. Erau toti la circ! Cu alte cuvinte, "care vrea, ca noi mergem cu totii!". Si pina s-au intors ei de la circ, pe la 12,30, am facut si io ca elefantul pe linga poarta cu copilul de mina!
(noroc ca nu m-au certat c-am ajuns foooarte tirziu la serviciu, ca faceam ca foca!)
Cam asta e povestea mea cu circul. Nu-i asa c-ar fi bun ca subiect de sedinta cu parintii?

http://adriana.freewebspace.com/photo.html
"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Adriana esti totala! m-a amuzat teribil faza cu circul!

la noi la grupa mica s-a facut o singura sedinta, la inceputul anului, cel putin pana acum ...

Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurica27 spune:

eu predau engleza la o gradinita particulara...ce avd eu la sedintele alea....ma umfla rasul!! ideea e ca gradinita e buna..nu ca sunt eu acolo...ca la cat ma platesc si cat de la timp!!!!dar nu asta e ideea..
de copiii aia chiar e are grija si muncesc fetele pentru serbare de le vine acru (si eu langa ele)...si vin apoi mamicile ca vb aia...dau o gramada de parale la gradinita) si in loc sa se bucure de spectacolul celor mici...incep sa se certe ca la gura cortului...invariabil...ca acu o luna era un prosopel la baie care aczuse pe jos si nu l-a pus nimeni la murdare, ca sceneta e putin cam lunga (sau cam scurta), ca de ce stau copiii asa de aproape de parinti...ca acum o saptamana luni au mancat cremwusti si a doua zi iar???
doamne!!! cand le-am vazut m-am gandit ca de ce li s-au dat prostilor bani destui sa-si permita o gradinita de 4 milioane, dar nu si minte sa aprecieze? altii cred ca si-ar dori o astfel de educatie si nu si-o permit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Draga Laurica, remarca ta cu "de ce li s-a dat prostilor" mi se pare cel putin deplasata! Pana la urma, din buzunarul prostilor esti si tu platita!
De spectacolul copilului te bucuri din plin acasa! Daca il duci la gradinita insa, nu te astepti sa pape parizer zilnic! Indiferent de numarul milioanelor platite!
Daca ei asta doresc sa discute, treaba lor. Daca nu iti place si te pufneste rasul, stai acasa draga mea, daca tot consideri ca esti platit prost si prea tarziu!
Altfel.... ia check this out... de copiii aia chiar e are grija si muncesc fetele pentru serbare de le vine acru nu m-am prins unde e subektu si unde e predikatu
Pupati copiii!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

No offense Laurica, dar ankalaura are dreptate. Daca nu iti place meseria sau salariul sau timpul - de ce nu te apuci de altceva?

Corect ca unii parinti exagereaza, dar totusi de aici si pana a-i face prosti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Neaparat trebuie sa ne laudam si noi cu gradi la care umbla Raul, pentru ca desi e de stat mie mi se pare ca e super!

Educatoarea "principala" - sunt 3 de toate - spune ca cea mai importanta e comunicarea, drept care avem sedinte cu parintii o data pe luna, sedinta cam de 3 ore, cu protocol - cafele, sucuri, prajiturele - discutam de fiecare copil in parte, suntem incurajati sa spunem ce nu ne place, apoi radem glumim, atmosfera f. destinsa.
Merg in excursii destul de des, la fabrica de paine, de mobila, la film, la teatru de papusi, fac serbari frumoase, interesante, au fost si in tabara! Fac engleza si dansuri moderne.

Raul a fost in grupa mica la alta gradi si n-am fost multumiti de loc si de aceea l-am mutat. Acum atat as fi nemultumita ca sunt f. multi copii in grupa: 33!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si la noi se tin sedinte, 2-3 pe an. Hotaram ce sa facem cu fondul grupei, organizam serbarile, etc...

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput