Gelozia - sarea si pierul unei casnicii?(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

adusca,e admirabil modul in care va comportati.dar ce te faci cu fete de-alde mine??tocmai din cauza asta trebuie sa-mi gasesc macar scuze.dc ar fi doar o chestiune cerebrala gelozia asta....

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

AUU! Am scris o intreaga poveste si cand sa o trimit nu eram logata si dupa ce m-am logat am perdut compunerea! Si era despre gelozie, bat-o vina! Gelozia sotului meu care ma scoate din papuci uneori!

Mai nou ma banuieste el ca m-am chat-ui cu vreunul... Si ma enerveaza la culme-desi aparent pentru el sunt tare calma si ii explic ca e o tampenie ce zice... Si fir-ar sa fie, chiar nu vb cu nimeni!

Noi avem problema asta de la inceputuri, cu lamuriri si reveniri spectaculoase. M-a gelozit mereu. Chiar si cand eram mai rotunda si nu prea mai prezentam interes pentru sexul tare...

Nu e violent sau scandalagiu, Doamne fereste, dar ajunge ca se supara aiurea si ma face sa ma simt prost!

Asa ca...

Ema, cum e la serviciu?

Pentru master-www.comunicare.ro

Pupici!

Dana si Daria
Dara si Darisor
http://photos.yahoo.com/dana_birtas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Adusca esti tare, brava, mama! Iaca Ema, ia exemplu, ca pe mine nu ma credeai ca n-o am cu geloziile, na! ca a mai aparut si adusca acus.

Nu, mey, nu-i iau apararea, dar ia uite ce scrisesi: chiar e dubios de amabil in ltimele zile?de ce oare??????? Deci: ce intelegem noi d-aici? Ca daca e prea amabil nu-i bine, daca nu te baga-n seama iar nu-i bine. Cum ziceam... nod in papura...

Chiar asa, cum iti e cu serviciul?

Nane

Mergi la inceput

dara,trebuie sa-i intelegem si pe ei.dc ar sta ei tot timpul la calc???si mai ales pe un forum?si al meu face spume la gura cand ma vede la calc,zice ca imi rapeste tot timpul pe care ar tb sa-l petrecem impreuna,dar de fapt altul e motivul.oricum nu ar recun in ruptul capului ca e gelos.
nane,pai tot el imi spusese ca dc ar fi sa ma insele,o sa fie f amabil cu mine.dar m-am mai linistit:dc s-ar duce la altele,nu m-ar mai agasa asa de mult pe mine.
serviciul asta mi-a acaprat toata drama din mine.m-au pacalit rau de tot:salariul de nimic,sef imposibil(te jigneste,se contrazice),firma in declin.nu stiu ce sa ma fac.iar am ajuns disperata sa ma angajez oriunde altundeva.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Hai nu dispera cu serviciul, acum! Asa e la inceput, mai greu. Impune-te! Ti-am pove eu cum a fost si pentru mine... Acum e incomparabil mai bine-au trecut 4,5 luni. Salariul pot sa spun ca e dublu si decat era vorba la inceput! Dar m-am luptat pentru el!

Si ai vazut ca si cu gelozeala asta e mai usor daca iti e mintea ocupata cu altceva...

Si sa stii ca eu cand sunt la calculator de fapt invat!!! Stau cu urechile ciulite si am deschise si cursurile si cand e EL pe aproape pun forumul in bara ca altfel o dau in bara...

Ei, nu e chiar asa de grav cum pare-ba chiar imi place sa am ceva al meu unde sa evadez-cum e site-ul asta care e al meu preferat iar el nu intra aici niciodata...

Te-ai uitat pe site-ul ala?

Pupicei!

Dana si Daria
Dara si Darisor
http://photos.yahoo.com/dana_birtas

Mergi la inceput

dara,nu e vb ca disper,dar practic toti au aceeasi parere,firma e pe duca si sincer,niciodata in viata,nu o sa accept lipsa de respect.am renuntata la un post pt asta,desi eram platita cu 9 mil.si acum la astia cu 3 mil,desi promisi 12 mil???????plus ca eu chiar vroiam sa scot firma asta din mizeria,dar cu cine????
am intrat pe site (mersi pt pont) ,si chiar am gasit un master la id interesant.acum sa-mi gasesc si un post bunisor,sa pot sa mi-l platesc.pana in iulie poate am noroc.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

se pare ca m-am calmat dragelor!
chiar daca e mai distant cu mine ,ii ocupa tot timpul si energia copilul,si doar n-o sa fiu geloasa pe asta.
Ema, cred ca inca e zapacit.nu, nu am sarit pe el,sa nu-l sperii.e ca si cum nu am fost despartiti niciodata.e ceva de genul putin dar bun!poate vreau eu prea multa atentie !il las sa se odihneasca.in concediu nu putem merge din cauza gazei,ar fi o aventura prea mare!
deci m-am calmat dragelor,probabil ca pt a fi geloasa imi ia timp,si nu prea am!ma las pagubasa.nici el nu e gelos.o singura data a facut o criza ca i se paruse lui nu stiu ce mesaj de la un coleg ar fi ironic la adresa lui ,si culmea mesajul era vechi de 2 ani,se ratacise pe acolo.de atunci nu mai citeste nimic ce-mi apartine .
cred ca mai bine fara sa fim gelosi,pt asta trebuie si motive.
lasa-l Ema nu te razbuna pe bietul om acasa din cauza sefului.bine ca e amabil,profita de asta sa va simtzitzi bine!
pupici dragelor si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Ema naspa, mey cu serviciul tau. Dar cum pot sa-ti dea 3 mil in loc de 12? N-ai semnat contract cu ei??? Daca ai contract nu prea cred eu ca-ti pot face asa cv... pt ca-i dai in judecata si-ti iei banii. Daca n-ai semnat contract... te halesc!

Mey, da tare mai esti tu cu al tau... cum mah sa-ti faci griji pt ca se poarta mumos??? Toata lumea mai glumeste, nu trebuie s-o iei in serios. Stai linistita, pt ca daca ar fi cv, sigur ai simti pt ca s-ar da de gol intr-un fel sau altul.

Dara hihihhi1 Cum sa fie mah cineva gelos pe un calculator??? Am avut si eu de a face cu un gelos si adevarul e ca.... le bubuie mintea de te si miri de unde le tot scot...

Carmen sa traiesti! Imi pare bine ca te-ai calmat.

Nane

Mergi la inceput

carmen,poate trebuie sa fii un pic mai insistenta.poate el crede ca esti si tu in perioada de refacere sentimentala si fizica dupa nastere si dupa misiune.saracul poate nu stie si el cum sa te ia.sa inteleg ca mai inainte era mai insistent sau mai apropiat?
nane,sunt in perioada de proba,dar ma bucur ca nu am si contr pe perioada determinata,pentru ca as fi innebunit,asa si maine pot pleca fara preaviz.
mandrul meu e racit,dc imi ajunge acasa bolnav,ma ratoiesc la unul din bebei.ori el,ori daria,nu cred ca am rabdare cu amandoi deodata.

Ema

Mergi la inceput

fetelor,ce credeti,e posibil ca sotul sa fie gelos pe aia mica??bine,nu ma refer la faptul ca din cauza ei nu mai avem acelasi orar sexual,dar...e invidios dc ii iau ei ceva.imediat isi ia si el un lucru si compara ca pret.apoi mi-a spus o data ca ce-i tb gradi particulara,ca o sa o invat o razgaiata si ca el nu a avut parte de asa ceva si uite ,ca s-a descurcat in viata..bine el ignora faptul ca eu am avut o mare contributie la fericirea lui.nu stiu ce sa mai cred,omul asta parca nu si-ar iubi copilul...

Ema

Mergi la inceput