bebelac, humana, milupa...?

bebelac, humana, milupa...? | Autor: 26-kara

Link direct la acest mesaj

pui are 3 luni si recent am fost internata in spital cu el pt pneumonie. Doctora a decis ca ii trebuie supliment. A insistat pentru humana HN. i/am cumparat, da nu se omoara sa/l consume cu lingurita. nu/i dau cu biberonul ca apoi nu mai suge la san.
problema e ca din nou ai mei sar cu gura ca ce, nu da statul lapte praf gratuit, de ce sa mai dau bani pe humana si alte alea? nu e tot lapte?... cand va creste va goli 5 cutii pe luna..bla, bla
ok...

se pare ca laptele gratuit este bebelac. da nu are HN..
ce e cu milupa HN? si milumil...

este mare diferenta intre formule?
din cate stiu nu trebuie sa/i schimb laptele. a inceput cu humana o tine tot asa.
voi ce stiti? e lapte mai bun si mai prost, sau toate sunt bune?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Buna!Mie mi-a recomandat ca supliment Similac, dar nu a vrut nicicum sa il bea.Pur si simplu nu i-a placut(am gustat si eu si chiar nu are un gust prea placut).Am luat apoi Milumil, pe care l-a acceptat;are gust de vanilie si e mult mai bun la gust.Eu i-am dat cu biberonul,inainte de tzitzi.Acum insa am renuntat pt ca era sa imi pierd laptele din cauza formulei.Sanii mei nu mai produceau pentru ca ..aveau un inlocuitor:formula.Acum ii fac doar cerealele cu lapte praf.In rest,ca lapte, papam doar tzitzi.Sa ai grija de tine sa nu iti pierzi laptele ca e cel mai important pentru bebe.Alapteaz-o cat mai mult!
Sanatate si pupici pt pui!
Irina si Viviana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irina_ibanescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Sunt diferente.

Noi am folosit si Nan si Humana.
Suntem fan Humana.(produs in Germania pt piata de acolo).

Apoi mai e Nan si Milumil. Stiu ca la Milumil este utilizata o "reteta" special pt Europa de Est.

Daca din punct de vedere financiat e o.k., eu as cumpara lapte altul decat Bebelac.

Parca mai era Similac !?

Si laptele HN (Heilnahrung) se foloseste in general pt diaree. O sa bea mereu HN ?? Si Nan si Milumil au formule HN.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Parerea mea este ca in ziua de azi tot laptele dupa piata este inbunatatit, adica in componenta lui are destule vitamine si minerale.

quote:

din cate stiu nu trebuie sa/i schimb laptele. a inceput cu humana o tine tot asa.
voi ce stiti? e lapte mai bun si mai prost, sau toate sunt bune?

nu e bine sa-l schimbi pt. ca sunt rar bb-lusii care trec usor de la un anumit gust la altul...fiecare lapte praf avand aroma lui.Daca am gresit ce am spus....astept si eu alte pareri.

Eu am mers pe milupa pt. ca e o firma cu renume....dar daca primeam lapte gratuit cu siguranta eu nu mai cumparam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

HN sunt pentru diaree. Noi papapm de la 2 luni lapte praf NAN HA nu are nici o alergie dar asa ne-a recomandat medicul. Cred ca este bun si BEBELAC ce daca este pe gratis nu este bun? Laptele praf de orice tip ar fi el , trebuie introdus treptat in completare cu sanul, deci prima zi se da san plus completare 20 ml formula, a doua zi se dau 40 ml completare si tot asa pana se ajunge la un biberon. Nu accepta din prima tot laptele formula.
Daca financiar stati bine , e foarte bun si laptele HUMANA daca nu puteti introduce treptat BEBELAC, daca are diareee este bine de tinut tot pe HN. Milupa HN 25, humana HN, NAN fara lactoza sunt pentru diaree.
Mai insistati sa consumati ceai de: chimen, anason, soc, poate aveti mai mult lapte ca e cel mai bun de la mami si somn cand doarme bebe sa creasca productia de lapte.
Sanatate multa!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Humana HN ni s-a prescris si noua acuma, pentru diaree, dar Mara n-a vrut deloc sa-l bea. Am incercat si Milupa HN, dar degeaba, nici pe asta nu l-a vrut.

Eu i-am dat Humana din acelasi motiv, a inceput cu Humana. Orice lapte i-ai da, ai grija, da-i cu lingurit, desi e greu, altfel se obisnuieste cu biberonul.

Succes

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula mama lui Sergiu spune:

Baietelului meu i-m dat de la 3 1/2 luni Humana simplu , nu HN.Sa stii ca nu mi-a mancat foarte bine de la inceput,m-am chinuit cu el cam 2 saptamani, si nu ptr. ca nu-i placea Humana ci pentru ca nu vroia sa renunte la san. Cauta cu disperare sanul, dar eu nu prea mai aveam lapte.Sunt convinsa ca orice lapte i-as fi dat trecerea de la san la lapte praf ar fi fost aceptata greu.Nu crezi ca e normal? Nu te descuraja.Si altceva:i-am dat Humana ptr.ca o prietena a mea a mers pe Bebelac si bebelul ei la un moment dat a ramas in urma cu greutatea si era suspect de rahitism, iar alta prietena cand a trecut pe bebe pe Bebelac a facut o diaree foarte urata. Daca iti permiti financiar(e cel mai scump lapte de pe piata) eu iti recomand cu caldura Humana. Daca nu-i place dupa o perioada de acomodare incearca cu Milumil. Bafta!~si poate ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

NAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Depinde si de copil. Eu am incerca prima data sa ii dau Milumil, stiind ca este un lapte f bun. Siam ramas surprinsa sa constat ca nu i-a placult, ba chiar mai mult mi-a facut si diaree. Apoi i-am dat Bebelac si asta i-a plcut si nu a avut nici o reactie la el.
Iar difetenta este ca HN este o formula ara lactoza recomandata in special in cazurile de diaree.
HN i-am dat si eu fetitei cand mi-a facut diaree si apoi am revenit la Bebelac treptat si cat se poate de incet, cresteam cantitatea de lapte Bebelac cam o data la 3-4 zile.

tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Nevoita fiind sa folosesc si laptele formula in completare, am incercat si eu ca tot omul laptele pe care ni-l da statul romana gratuit BEBELAC...bb l-a acceptat foarte greu si numai cu cereale si dupa putin timp a facut o spuzeala pe tot corpul de nu stiam ce are..altceva nou in alimentatie nu ii bagasem....drept pentru care copil la doctor, analize si....sugar anemie fiziologica...deci am trecut pe NAN si apoi in final am ajuns la MILUMIL, pe care il bea cu mare placere! Am mai auzit si din alte surse cum ca bebelusii hraniti cu BEBELAC nu iau cum trebuie in greutate, au probleme cu burtica...se pare ca nu e formula prea reusita!
Este foarte important ce lapte dam bebelusilor nostri in primul an de viata! De cum se dezvolta in primul an, depinde dezvoltarea armonioasa ulterioara!
Pentru cine isi permite, solutia optima este un lapte praf de calitate!
Sanatate tuturor!

Denisa,copilul Alexandru si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mie medicii mi-au recomandat Humana si este intr-adevar foarte bun. Are formula cea mai apropiata de laptele matern.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput