Cresa Tohani
Raspunsuri - Pagina 2
anesimone spune:
Scuza-ma ca ma rotaiesc la tine, dar ce ai vrea sa fie im meniu lor? La grupa mare au si o asistenta.Daca ei maninca tot ce scriu in acel meniu, eu cred ca este destul pentru un copil de 3 ani.
LiliaToma spune:
anesimone, nu te ratoiesti deloc daca ma intrebi ceva
.
Nu am spus ca nu e suficient ce se da mancare.Cand am spus ca sunt usor nemultumita am avut in vedere ca exemplu:
1.nu imi place ca se da margarina
2. in majoritatea zilelor si felul 1 si felul 2 are carne de pui. Si eu stiu ca nu e recomandat asa ceva( adica sa mananci la aceeasi masa, mai multe feluri de mancare cu acelas fel de carne). Sa ma contrazica nutritionistii de pe DC daca nu e asa.
3. Nu se dau fructe prea des. Dar ma gandesc ca inca nu e sezonul asa ca mai vedem cu asta.
Dar, eu am spus si in celalalt mesaj, ca pentru mine mancarea nu e cel mai important aspect dintr-o institutie de genul asta. Pentru ca daca nu imi convine, ii pot da dimineata ceva sa manance, seara cand vine fructele si la cina completez cu ce nu a fost in meniu la cresa.
Am specificat doar ca nu mi se pare multumitor meniul. Mai ales ca stiu cresa, tot de stat, unde meniul e mai potrivit, consider eu( numai ca nu e la noi in sector din pacate)
Si ca nu fiu inteleasa gresit, o sa specific inca o data si de Doamnele de acolo. Nu am nimic cu ele, mi se par sufletiste si atente. Amelia s-a atasat rapid de ele, nu se duce cu frica, doar fara dorinta inca, pentru ca e la inceput. Doar ca am sesizat niste momente in care s-au contrazis in cele spuse si asta nu mi-a placut. Atat. In rest e totul bine si eu sper sa se integreze si Amelia cat mai repede.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
cateluta spune:
buna baietelul meu este la grupa mica cred ca este si fetita ta acolo ca am auzit numele de amelia la o domna ....eu sunt multumita sa stii ca mario are o sap decand merge si nu mai plange deloc...mi se spune cand nu mananca si cand nu doarme ....sunt foarte multumita...mario cand pleaca de acolo o pupa pe dna jeni numai cu ansa vrea el sa steaa
LiliaToma spune:
Cateluta, eu parca stiam ca Amelia e la grupa mijlocie. E prima usa pe dreapta imediat cum intri?
Poate mai e vreo fetita Amelia, la alta grupa...
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Cristina A spune:
Sa va spun si eu parerea mea ... desi poate ca nici nu mai este necesara. Ilinca merge la Cresa Tohani de anul trecut din mai si pot spune cu mana pe suflet ca nu cred ca acasa ar fi invatat atatea lucruri cate a reusit sa invete la cresa: mananca singura chiar si ciorbita fara sa puna pe ea, face kk la olita inainte de 2 ani fara ca ma-nainte sa fi reusit sa o pun pe olita acasa; nu ... prea ... mai face pipi pe ea de ceva vreme, stie si lalalie o gramada de cantecele, desi mi se pare ca este un copil care a vorbit greu, dupa 2 ani a inceput sa rupa brusc si in propozitii simple. In concluzie ... la cresa Tohani numai de bine. Evident ca exista si aspecte mai putin placute dar ... despre acestea alta data.
LiliaToma spune:
cred ca niste idei sunt oricand binevenite, Cristina.
Amelia a venit si ea cu poezii noi. La unele stia doar cateva cuvinte si eu i le cautam pe net ca sa le exersam.
Si eu sunt multumita de Doamnele de acolo. Pun suflet in ceea ce fac.
Nu mi-a placut ca a venit acasa cu expresii de genul" taci ca iti iau gura!" " inchide gura ca ma enervezi" si altele de genul asta. Sper sa ramana doar la ele, desi ma batea gandul la inceput sa le spun la Doamne sa isi mai cizeleze vocabularul. Dar m-am gandit ca daca in rest e ok, fie, sa ramana doar la expresiile astea..sper
Am avut o perioada de vreo 2 saptamani cand Amelia, dupa un an fara pampers, a tot facut pe ea de m-am ofticat si plangeam chiar.
Pe urma, la insistenta Doamnelor, saptamana trecuta a fost ok in privinta asta( au fost mai atente la ea). Sper sa fie bine si in continuare.
anesimone spune:
Da numai de bine pentru cresa Tohani.Mai avem putin si plecam in toamna la gradinita.Pacat ca grupa mare nu a facut serbare de sfarsit de grupa cum s-ar spune.
anstoian spune:
Buna!
Am fost si eu la cresa Tohani si din pacate nu il primesc pe bebe pana la 1 si 2 luni (cand face vaccinul ROR). Sunt tare trista...
Stiti voi o cresa unde sa primeasca si bebei de 11 luni?
TRebuie sa ma intorc la servici si nu mai stiu incotro sa merg...bona nu am gasit...
Daca stiti bone sau crese pentru bebelul meu....
Stau in zona Eroii Revolutiei
Multumesc!