Sughitul

Sughitul | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Eram curioasa daca bebelusii vostrii din burtica sughit?! Cand am fost prima oara gravida, fata mea sughita de cateva ori pe zi, acum am ajuns deja in saptamana 33 si n-am simtit nici macar un singur sughit. Si chiar am fost atenta.

E de bine, e de rau, sau n-are nici o importanta?! Stiu ca nu's doua sarcini la fel, insa pana acum cam toate mamicile gravide cu care am vorbit spuneau ca-l simt pe bebe sughitand. Mai cineva care nu l-a simtit pe bebe sughitand?

Mickyyy (33 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Exact ca si tine, pe prima mea fetita o simteam sughitand de 3-4 ori pe zi, in fiecare zi, fara exceptie.
P-asta mica o simt, dar muuuult mai rar, cateodata chiar ma intreb daca e sughit sau altceva, dar trec si 3-4 zile fara s-o simt sughitand. Sunt convinsa ca de multe ori ratez momentul pentru ca sunt in mijlocul unei activitati care imi solicita tot neuronul (de cele mai multe ori, legat de fetita mea cea mare) sau pentru ca pur si simplu m-am obisnuit ca burtihanul meu sa miste, sa tresara, sa se infoaie si nici nu mai am timp sa ma extaziez la fiecare miscare.

In mod cert copiii sunt diferiti, sarcinile sunt diferite, noi insene suntem diferite de la o sarcina la alta, chiar nu cred ca ai motiv sa-ti faci griji atata vreme cat bebeul misca si isi face restul de tumbe in burtica.

I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughter and I believe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Mickyy, nici eu nu am simtit-o pe bebelina sughitzand deloc... si sunt in saptamana 33
La prima sarcina...habar nu mai am daca am simtit sau nu...si oricum nu cred ca as fi dat importanta...sau nu cred ca mi-as fi dat seama

pupici

Ruxel

http://photos.yahoo.com/ruxivisan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mickyyy, la mine este invers. Pe Maria nu am simtit-o niciodata sughitand, chiar nu stiam ce e aia, iar acum, bb sughita aproape zilnic. Nu cred sa fie vreo problema. Culmea e ca dupa nastere, Maria a sughitat intr-una. Chiar ma ingrijoram ca sughita prea mult.

Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mickyyy, la mine e ca la Cornelia. Alina nu a sughitat in burta, dar a sughitat mult dupa nastere. Bebe din burta sughite de mai multe ori pe zi.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Pana acum vreo luna bebelusha mea tacea malc insa in ultima vreme sughita intr-o veselie - mai ales dupa ce mananc .
Nu e timpul trecut sa incepi a simti micile "cutremure".

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am fost ieri la doctor si l-am intrebat de ce simt miscarile lui bebe intr-un mod ritmat, poate sa sughita? Si mi-a zis ca numai mai incolo, probabil din trimestrul 3 se simte, dar nu-i obligatoriu.
Codruta 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

La mine sughitza intr-o veselie si eram atat de amuzata si fericita sa simt asta... Cu cateva zile inainte sa nasc ma cuprinsese nostalgia, ma gandeam ca mai am doar cateva zile in care s-o simt cum se misca si cum sughitza.

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Mie la prima sarcina mi-a trebuit ceva timp sa imi dau seama ca fetita mea sughita. Simteam cum din cind in cind se misca ritmat timp de citeva minute si chiar incepusem sa ma ingrijorez ca daca ceva nu e in regula si are copilul cine stie ce atacuri de mai stiu eu ce imi trecea atunci prin cap. Asta pina mi-am dat seama odata ca de fapt ea, micutza, sughita de numa-numa. Si uite asa m-am linistit si eu! Vom vedea cum va fi de data asta.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Chiar acum sughita si fetita mea(in burtika). Mi-e asa mila de ea...ca o tine destul de mult. Incerc sa vorbesc cu ea, sa o misc putin, poate se linisteste. Am inteles ca sughita atunci cand inghit prea mult lichid amniotic...sau cam asa ceva. Si mie imi place la nebunie cand bb face gimnastica - a fost destul de cuminte in timpul sarcinii, misca mai ales noaptea cand eu dorm (o simt atunci cand ma trezesc sa merg la baie)- asa ca savurez fiecare miscare a ei. Sunt clipe unice si suntem atat de norocoase ca trecem prin senzatiile astea de minunate!

Mygirl si Alexandra (36 sapt)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Si bebit mic sughite nu des,dar il tine destul(3-5min).Acum face jogging.

si pestiuc iubit de 29s

Mergi la inceput