Discutii despre tratamente naturiste (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Fetele,sunt in ziua 27 a CM si am facut un test azi dimineta care a iesit slab pozitiv.Ce credeti am sanse sa fiu?

Ps.Este prima data in viata mea cind am a doua liniuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

jubica mama, a crescut inima in mine, dar mie teama sa te felicit ... sa nu fie prea mare dezamagirea apoi. Mai fa-ti maine dimineata un test ... tu la cate zile ai CM-ul? Sau mai bine fa-ti un test de sange, dar vezi ca e cam peste 500.000 lei. Sa te intorci cu vesti, OK?

Mirga stai linistita ... fiecare scrie cand poate/vrea/are ce. Mergi in continuare cu tratamentul si va fi bine, ai sa vezi.

Sole bine ai venit in -ul naturalelor. Te voi trece si pe tine in listutza noastra de la pagina 1. Da-mi de stire cand il incepi.
Pentru inceput cateva sfaturi: fa-ti o schema de tratament din cel al Liviei cu ceea ce vei lua zilnic, eu de ex. nu iau chiar tot ce a scris ea acolo.
Poti s-o postezi si la subiectul asta si la cel al Liviei si vei primi pareri, daca ai nororc si are Livia timp ... poate iti si corecteaza schema.
Cand te-ai hotarat si ai facut rost de toate plantele, tincturile, pastilele si tot ce ai nevoie ... te apuci si ai toata sustinerea noastra. La fel: de cate ori ai vre-o intrebare ... pune-o. Vom fi aici .... sa-ti raspundem.

A!!! Iarasi plec si nu va spun de mine.
z.33, z.12 DPO si ma incearca niste dureri de burtica, foarte slabe, un mucus maro, poate fi si menstra, dar poate fi si ...
Iarasi o iau pe ulei????
Va pup.

Miro

Mergi la inceput

Mironica inainte de tratament aveam CM la 30-31 de zile,dar luna trecuta l-am avut la 29 de zile.Ce parere ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mai jubica - test slab pozitiv ... nu iasa el degeaba, e ceva acolo. N-am auzit inca sa se pozitiveze din cauza trat. nat. Ai facut cumva vre-o injectie? pregnil? La cate zile esti dupa ovulatie?
Daca sunt deja trecute 10 zile de la ovulatie ... incep sa te felicit, dar daca zici ca ai avut si CM de 31 de zile ... eu zic sa stai linistita si sa nu te mai stresezi, fa in continuare cate un test pe zi pana depasesti cele 31 de zile, apoi ... sper sa fie CLAR pozitiv.
Bafta, tin pumnii stransi si ma rog pentru tine sa fie bine.
Ai grija de tine acum, nu te stresa,pls.

Miro

Mergi la inceput

Mironica,nu am facut nici un fel de injectie,ovulatia cred ca am avut-o in ziua a 14 aCM(am simtit atunci niste intepaturi la nivelul ovarului drept),deci ar fi ziua a 13DPO.
Eu sperante prea mari oricum nu imi fac,dar macar stiu ca se poate.

Ps .Fetele continuati eu zic ca se poate.Eu nu am avut niciodata un test Pozitiv.O sa va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Sole, Miro tocmai a intrebat-o pe Livia pe cealalta disctie despre tratament pentru trompe infundate, asa ca in privinta asta, urmareste si discutia de acolo. Cat priveste progesteronul sub limita si eu sunt in aceeasi situatie. Am sa-ti scriu un pm despre tratamentul liviei, sa te ajut atat cat stiu eu.
Apropo de tratement, Miro, ca tu esti mai stiutoare: kamayani se ia din ziua 5-19? Citisem ieri in arhiva ca cineva se plangea ca a facut candida si credea ca e de la kamayani, ceea ce mi-e greu sa cred - ca Livia ar pune un medicament "periculos" in schema ei.
Jubica mama, e un bun inceput, plin de sperante, asta in cazul in care se dovedeste sa fie negativ in final. Eu zic ca un test facut in ziua 31 iti va spune realitatea. mai rezisti pana atunci?
Mirga , nu stiam ca tu esti si in curs cu adoptia.E un proces indelungat, cred. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Mey ,eram cat pe ce sa abandonez tratamentul .Vreau sa dea rezultate mai repede ,m-am saturat de bufeuri.Dupa ce v-am citit in dimineata asta mi-au mai trecut gargaunii .
Va pup ,
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Jubica, iti tin pumnii sa fie cu ochisori . Sa ne tii la curent, ca imi framant mainile pentru tine .

Stepha, Kamayani se ia zilnic, 3xzi. Vit.E se ia din ziua 5 pana in ziua 19 a ciclului.

V-am pupat pe toate, Adi

P.S. Astept sa mi se prinda napraznicul si sa creasca. Dar cred ca o sa ia ceva vreme . Daca nu se intampla nici un eveniment cu ochi pana la sfarsitul celor 3 luni, o sa o rog pe mama sa mai imi trimita o tura de pastile si sa adauge si ceai de napraznic. O sa vedem ce va fi...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Adi, mersi mult!
Briantis, nu abandona! De asta suntem aici, sa ne sustinem una pe alta cand ne e greu, si sa ne bucuram una pentru alta cand e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

fetelor ..va multumesc pt. mesaje
Stepha,am primit pm-ul(multumesc),trebuie sa apara si rushii ,vreau sa-mi procur cele necesare si sa incep cat mai repede tratam. .si vroiam sa te intreb,napraznicul,tinctura ,din a cata zi se iau ,ca restul am vazut...si napraznicul se prepara cum a scris Livia? hai ca nici nu am intrat bine pe aici si am si inceput cu intrebarile

Mergi la inceput