Discutii despre tratamente naturiste (2)
Raspunsuri - Pagina 16
utocatalina spune:
Scuze Jubica.
..eu ma gidesc ca toate fetele sunt de aici....din Bucuresti.....si abia apoi citesc ce si cum...mea culpa
..foarte bine ca ai bagat utrogestan...diseara iar 2 inainte de culcare...succes la Tirgu-Mures! Eu miercuri fac 10 zile de cind iau pastilele astea si ajung la prima eco..pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
jubica spune:
Utocatalina,iubita mai am o intrebare:exista utrogestan vaginal?Mie mi-au dat de la farmacie pastilute de utrogestan.Sper ca nu am comis o greseala.
pupici
Stepha spune:
Jubica,trebuie neaparat sa te duci sa-ti faci testul de sange ca sa fii sigura si sa stim si noi sa pregatim
...petrecerea. Maine te asteptam cu rezultatul. Tinem pumnii stransi, stransi.
Adi, multumesc mult de cartea de dieta. Am vazut ca e mare, asa ca o s-o citesc acasa cand o sa am timp.
fetelor, am vazut ca ati discutat de progesteron inainte sau dupa ovulatie. Care e concluzia in privinta plantelor care sunt progesteon natural, adica cum va explicati ca totusi Livia recomanda progesteron natural pe toata lungimea tratamentului (mugur de zmeur, napraznic). Stiu ca mai intrebase cineva asta in arhiva iar livia a spus ca ea e exemplu relevator ca e ok si ca a ramas asa.
Serj, bun venit printre noi.
Si acum sa va spun si de primele semne bune la mine, dupa o luna de tratament: CM-ul scurtat la 31 de zile ( la mine minimum era de 33 zile) si lipsa durerilor premenstruale. Acum ma "lupt" cu rusii si ma bucur ca pot incepe o noua luna de tratament.
Sorina7 spune:
referitor la plantele ce contin progesteron natural: nu deranjeaza deloc ovulatia ! explicatia pe care am auzit-o de la doctori naturisti: organismul, din tot ce este natural pentru el, adica alimente, ceaiuri, plante, etc, isi extrage doar ce si cat are nevoie...deci nu exista risc daca iei ceva natural sa fie vreo problema. Din contra, sunt ffff bune ! In schimb ce e sintetic, se asimileaza in proportie foarte mica, si mai are si o gramada de contraindicatii.
Utrogestan sunt pastilute care se pot folosi fie oral, fie vaginal.
utocatalina spune:
Jubica ti-a zis bine Sorina...utrogestanul se poate lua oral sau vaginal...este preferabil vaginal ca altfel se asimilieaza la ficat..ori vaginal se duce exact unde trebe!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Mirona spune:
Fetelor, nu am mult timp, tre sa ma intorc la scarbici.
Va scriu deseara.
Am creat un nou capitol. Poftiti va rog:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49534" target="_blank">Cap.3
Miro