Discutii despre tratamente naturiste (2)
Raspunsuri - Pagina 15
uoana spune:
Sa inteleg ca daca iau duphaston, am si CM si si ovulez in acelasi timp? Adica nu induce menstra fara ovulatie?
Nu te supara ca te intreb dar m-am ca saturat de dr meu care se face ca ploua...
utocatalina spune:
Jubica felicitari scumpa...daca ai un test pozitiv pina la prima eco te sfatuiesc sa iei ce iau si eu pina la prima eco maine sau miercuri si anume: Acid folic 1 pastila/zi, Magne B6 cite 3 /zi si utrogestan vaginal cite 4/zi..2 dimineata si 2 seara...astea te ajuta la fixarea sarcinii si la bebe...sunte recomandate de Tutunaru!succes!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Sorina7 spune:
nu luati Duphasotn sau Utrogestan inainte de ovulatie ! inhiba ovulatia ! amandoua sunt progesteron, sunt bune pentru fixarea sarcinii, dar nu inainte de ovulatie, ca ramaneti fara ea !
jubica spune:
utocatalina,multumesc foarte mult,merg acum la farmacie sa cumpar utrogestan,acid folic iau de vreo luna.Pe mine ce ma nelinisteste este faptul ca in ziua a 27 a a doua liniuta se vedea foarte bine,iar la urmatoarele teste a doua liniuta era ca o zgirietura si durerea pe partea dreapta mai nou este destul de continua.Tu ce zici?Pe tine tot asa te doare?Te rog scuza-mi scepticismul,dar cred ca si tu ai trecut prin asta!
Mirona spune:
Sorina7 nici nu era vorba de a lua duphastonul inaite de ovulatie, dar sa stii ca eu am avut-o cu tot cu pastila.
Eu stiam ca nu inhiba ovulatia ... dar ma rog, daca voi stiti altfel ...
Eu am luat asa: 5 zile (2/zi) mi-a venit menstra si apoi in urmatorul CM am luat din z. 16 in z. 25
Fiindca ovulatia mea e in z. 21 ... deci vezi ca am ovulat si cu duphastonul luat ... am hotarat ca in acest CM sa ma apuc de duphaston mai tarziu , deci prin z. 23.
Oana Da Oana, poti lua, dar tre sa stii si cand ai ovulatia. Deci eu zic sa incepi ... iti va veni menstra ... ia deocamdata din z. 16 in z. 25 si apuca-te de temp sa vedem cand ovulezi. Apoi vom putea decala perioada de duphaston ca si la mine.
Cata merci mami mica ce esti ... ma bucur ca mai urmaresti si pe aici fetele. Spunei si tu lui Jubica noastra, pe mine nu vrea sa ma asculte.
Miro
utocatalina spune:
Jubica pe mine ma doare si acum mai mult pe dreapta...am avut zile in care ma durea ca la ciclu...si apoi ba stinga, ba dreapta..dar cel mai mult dreapta...si sunt in a24-a zi de DPO...ce teste ai facut? Nu te duci inainte sa-ti iei utrogestanul sa faci un test de singe...eu asa am facut...excat in ziua in care trebuia sa-mi vina cm...daca te duci pina la 12 la Medsana ai rezultatul tot azi la 19:00 cel tirziu..eu l-am avut chiar la 18:00 dar era gata de la 17:00 de fapt...asta ca sa fi 100% sigura...ca eu pina nu am vazut testul de singe, am bifat vreo 6 teste de sarcina si tot nu credeam in ele...Te pup si iti tin pumnii din suflet!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Sorina7 spune:
e drept, la Duphaston parerile sunt impartite, oricum ai avut noroc ca ai ovulat cu el cu tot. Dar de progesteron este nevoie dupa ovulatie, deci administrarea lui nici nu e necesara inainte.
de aceea cam toate se prescriu intre ziua 16-25, bineinteles la cicluri normale de 28 zile. Dupa terminarea lui vine si ciclul, la 2-3 zile.
am atras atentia asupra lui, pentru ca stiu multe cazuri care asteptau bebe, luau progesteron si ele de fapt nu ovulau, aveau ovulatia mai tarziu decat ziua 16...de aceea e bine de luat numai la indicatia medicului, in urma monitorizarilor.
bafta tuturor !
PS. Mirona, ce dor imi este de Parcul Rozelor...
...tot asa frumos este ?
jubica spune:
Mironica,Utocatalina,gata am fost la farmacie si am cumparat utrogestan....doua pastilute sunt introduse.
Utocatalina mama eu sunt din Reghin,iar aici nici macar nu se fac analize hormonale,ce sa mai auda cineva de Medsana.Dimineata plec la Tg-Mures pentru analiza....Promit!
uoana spune:
Eu una stiu sigur ca nu ovulez..si medicul mi-a spus. Eu trebuie sa iau ceva sa imi vina CM si in acelasi timp sa si ovulez, altfel nu merge
uoana spune:
Eu una stiu sigur ca nu ovulez..si medicul mi-a spus. Eu trebuie sa iau ceva sa imi vina CM si in acelasi timp sa si ovulez, altfel nu merge