Un strigat disperat de ajutor! (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Andra_ spune:
Mada - nemaipomenit! Detergent le-am luat data trecuta, si sapun, ma gindeam sa le iau acum ceva jucarele ptr ca sint copii si se bucura de ele macar de Paste. Dar daca vor avea de la tine, e perfect, redirectionez banii pe mincare si cosmeticale.
Ma gindeam si sa le iau periute de dintii ptr fiecare, si pasta, ca nu cred ca au, ce ziceti, ma gindesc ca ei s-ar amuza de asa ceva si le-ar prinde bine sa se deprinda cu asta, nu?
pup u,
Andra
Andra_ spune:
Gabi - hai ma ca pastele de dinti chiar le pot folosi copiii tai, indiferent de virsta, daca ma apuc sa le iau periute la 5 copii, le iau si-o pasta de dinti la ele! Multumim oricum ptr generozitate, esti fenomenala!
pup u,
Andra
par spune:
Ok, iti dau un semnal cind am trimis banii (probabil la inceputul sapt viitoare) .
Nu am inteles pina la urma faza cu intretinerea ( si cu chelt de judecata ? ) - oricum suma arata ca nu aumai platit-o de ceva vreme ..
O seara placuta
Je
PS : Daca vrei sa ma contactezi da-mi un e-mail, nu stiu de ce da butunul de PM nu imi apare mie.. habar n-am cum sa-l activez ...
madalina horsa spune:
Sambata va fi sedinta asociatiei de locatari. Dn. Florescu a vorbit deja cu administratorul, i-a promis ca plateste sambata 5 milioane si va semna un angajament ca va plati 10 milioane pe luna plus ultima intretinere afisata.
Povestea va incepe deci de luna viitoare daca am inteles bine, luna asta plateste 1 milion si de restul cupoanele de caldura.
Maine dimineata ma vad cu dansul si daca am gresit ceva acum corectez maine seara.
In aceste conditii, daca va reusi sa plateasca "ratele", nu va mai fi dat in judecata.
O sa postez maine suma care ramane de plata dupa banii pe care ii va da sambata.
Toate bune,
Madalina
madalina horsa spune:
Maine ma vad cu dn.Florescu.Ii voi da si cei 2 milioane ramasi la mine de la ulisernic.
Dansul a vorbit deja cu administratorul si in sedinta asociatiei de sambata asta va semna un angajament cum ca va plati 10 milioane pe luna din restanta si intretinerea lunii afisate. In aceste conditii nu il vor mai da in judecata ( daca plateste ratele la timp).
Sambata dn. Florescu va plati 1 milion pentru intretinerea pe martie ( plus cupoanele de caldura) si inca 4 milioane din restanta.
Cam asta deocamdata, mai scriu maine seara.
Andra_ spune:
Mada, nu c-as fi pesimista, dar de unde va plati 10 milioane pe luna plus intretinerea curenta??? a gasit vreo comoara??? Ca din cele 5 pe care le cistiga nu i-ar mai ramine nimic, iar noi cu ajutorul abia reusim sa stringem cele 6 milioane ptr bona... Eu sincer zic ca e o capcana si sa nu semneze nimic, o sa dea acum o transa si apoi de cite ori poate, dar sa se angajeze contractual si sub semnatura la o suma imensa pe care nu o are, mi se pare total hazardat. Pai o sa-l dea in judecata si ptr restanta si ptr nerespectarea contractului. Oricum daca plateste 10-20 milioane presupunind ca are de unde nu-l mai pot da in judecata ptr 20 milioane (adica vreo 600 USD), plus ce am mai scris deja, ca platind ei trebuie sa refaca dosarul cu citatie, se amina termenele etc. Daca ma insel (si sper sa fie asa), va rog lamuriti-ma si pe mine.
Par - de unde esti? Ca daca esti in Bucuresti ne putem intilni sa iau eu banii ca marti merg la fam. Florescu sa le ducem banii de bona, ok?
pup u,
Andra
roxana1974 spune:
Dragele mele,
Am intrat sa va spun ca Liviab mi-a pus in cont 1 mil. de lei pe care ma gandesc sa vi-l aduc direct voua, ca sa nu mai plateasca dl Florescu comision de ridicare la banca. Am biletul de Cluj-Bucuresti asa ca fetelor, cu careva din voi tot tre' sa ma vad! Ce spuneti? Pe undeva pe la ora 16-17 ma eliberez, o sa fiu in zona Piata Unirii si de acolo mai vedem.
Trebuie sa va spun ca acum par ni s-a alaturat si am inteles ca deocamdata doreste sa faca o contributie de 1 mil de lei la intretinere. Ce va face ulterior, ramane sa vedem, dar eu presimt ca va fi deacord sa fie cu noi pana la capat.
Par, daca ceea ce am scris aici te supara, sau nu e real, te rog sa-mi spui si am sa sterg .
Acum va multumesc inca odata tuturor si tinem legatura, sa ducem treaba pana la capat, da?
Numai bine,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
madis spune:
Buna,
Ce statura are domnul Florescu? Am citeva haine barbatesti. Si alte citeva lucruri care cred ca le-ar fi de folos. Si 1 periuta, o pasta de dinti si citeva sapunuri.
madalina horsa spune:
Daca nu semna angajamentul acela luni il dadeau in judecata. Dansul o sa puna deoparte lunar 2-3 milioane, vad ca deja s-au promis niste bani aici care vor intra in prima transa, vine vara si intretinerea va fi mai mica, eu zic ca acum e momentul sa-i scoatem din situatia asta tragica. Deja dn. Florescu avea azi moralul mult mai bun, o data pe saptamana are cursa la Brasov si a trecut si pe la fetita din sanatoriu ( care mai are cateva saptamani si vine acasa).
Pentru Pasti inteleg ca or sa aiba oua, cozonac si carne, le-am dat jucarelele si niste haine pt dn. Florescu ( are cam 1,80m si este solid), banii de la ulisernic si cam atat.
Aveti grija de voi!