Un strigat disperat de ajutor! (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Laura, sigur ca e de actualitate subiectul Iti multumesc foarte mult ca ai intrat pe el si vrei sa donezi niste banuti. Te-am trecut si pe lista. In luna august sper din tot sufletul ca vom termina cu datoria la intretinete si lor le va fi mult mai usor sa-si traiasca viata de zi cu zi.

Te rog numai sa ma anunti cand ai dat banutii ca sa inverzesc suma de pe lista :)

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ok .Sper sa le fie mai usor la bietii oameni .

mami,tati si cu printesele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dalina spune:

As putea si eu contribui cu 500k. Cui ii pot da?
Dalina

Mergi la inceput

Dalina, ajutorul tau este mai mult decat binevenit. Nu stiu de unde esti si cum preferi sa trimiti banutii. Daca esti din Bucuresti, sper ca una din fetele de acolo, care are timp si poate, sa te intalneasca. Daca nu, poti foarte simplu sa depui banii in contul lor, din orice oras esti, la orice agentie sau sucursala a Bancii Transilvania. Ei au cont deschis la BT. Iti trebuie buletinul, numarul de cont (pe care ti-l dau eu imediat) si la ghiseu va trebui sa completezi un formular.
Contul este:
R090BTRL04601201235506XX
pe numele Florescu Marcela Irina, Banca Transilvania, Sucursala Militari

Lyada, poti sa-mi spui te rog daca ai reusit sa dai banutii aceia? Adusca, te rog si pe tine spune-ne ce ai reusit, ca sa vada si par ce paguba i-ai facut :))

Astazi trec si eu pe la banca sa depun partea mea, am avut niste pb si am ramas singura cu copilul saptamana aceasta si mi-e cam greu sa ma deplasez...asadar atept cu nerabdare vesti de la voi. Maine trebuie sa plateasca cei 7,5 mil. restanti la intretinere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Roxana,

Eu ma intalnesc cu Mihaela in seara asta. Sorry, eu sint singura (aproape) tot timpul cu copilul si ma organizez mai greu.

Mergi la inceput

Am incercat sa le duc eu banii - stau in Drumul taberei - dar nu am gasit blocul. Imi poate explica cineva cum se ajunge?
Dalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Dalina - blocul este vis-a-vis de show-room-ul Renault de pe Bd. Timisoara, mai mult nu stiu nici eu cum sa-ti explic, nu e chiar la strada, si in al doilea rind de blocuri, dar acolo ca si locatie. Daca ti-e mai usor poti vorbi cu dl.Florescu si vine el sa va intilniti undeva (pta Moghioros de exemplu).

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Dalina iti dau telefonul lor (au un mobil cu o catrela pus la dispozitie de Elly) 0722642163.

Dragi prieteni, dupa cum se vede pe lista mea, penultima transa de intretinere s-a acoperit. Va rog sa-mi spuneti daca cineva dintre voi a reusit sa duca banii, ca sa punem banii ramasi peste pentru ultima transa de intretinere. Vedeti ce putin a mai ramas? Daca ma gandesc inapoi, in ce situatie erau prin februarie, anul acesta ... va vine sa credeti? Ce inseamna un ajutor venit la timp si din mai multe parti...ce bine e cand oamenii se unesc...

Astept vesti bune de la voi,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Rox,

Ma poti inverzi, i-am dat ieri banii Mihaelei.

Mergi la inceput

Multumesc, ii sun si sper sa reusesc sa trec diseara sa le duc banii
Dalina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53635" target="_blank">Continuare

Mergi la inceput