Un strigat disperat de ajutor! (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Papa, pare superok postul respectiv. Dl Florescu are un job de noapte si castiga 5 mil lei pe luna. Am inteles ca aici se ofera mai mult de 5 mil. lei...feteloooor voi ce spuneti? cine il suna pe Dl Florescu?

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Roxana, postul nu e cu mult mai bun la bani, aici se spune de ceva in jur la 5 milioane. In afara de asta, dn. Florescu daca va mai amintiti are dosarul depus la o firma de transport marfa, unde salariul va fi cel putin dublu. Se asteapta ca firma sa finalizeze cu obtinerea licentelor etc. Pentru moment oricum nu poate schimba jobul pana nu vine sotia inapoi.
Eu zic sa lasam lucrurile asa cum sunt deocamdata si sa astpetam acea firma sa incheie formalitatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns par spune:

Luna asta vin cu o super-oferta pentru cine se ofera sa ajute cu banii pentru penultima transa de intretinere - pentru orice suma oferita - pun si eu tot atit . Deci practic daca se aduna jumate din suma, cealalta jumatate o dau eu. Cred ca mai sunt citivac are s-au oferit mai in trecut .. asa ca o rog pe Roxana sa tina calculul si sa puna o actualizare cind are timp ...

Mai ales daca ii ajutam acum - eu sper sa se redreseze cu job-urile capatate si apoi doar sa trimita felicitari electronice.
Unde-s multi puterea creste....:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

no par, si asa mai am de depus banuti pt Andrei Oniciuc, dar vreu neaparat sa-ti fac paguba, ma zgarai de ciuda ca nu poci prea mare, in fine, exact cand depun banuti in cont te anunt cat sa scoti din buzunar, astea pe-a verificatalea:))

Fetele de pe DC babusca adusca

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Ok, par, atunci revin asupra ofertei initiale, dau 1 milion luna asta (in jur de 10-12 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fete si baieti
Am intrat scurt sa actualizez sumele promise la aceasta transa de intretinere. Vad ca sunteti pusi pe treaba :)) Lista arata asa:

ruxij 100$ (300 RON sunt in cont)
prietena mea Catalina 10 RON (in cont)
par 4.000.000 lei
Lyada 1,000,000 lei (11-12 iulie)
Roxana 500,000 lei (15 iulie)
ancuta06 1,000,000 lei (august)
zuzunaki 10-15EUR (august)
LauraNicole 500.000 lei (august)
adusca
Dalina 500.000 lei

Asa cum v-am obisnuit o sa inverzesc sumele pe masura ce ele ajung la destinatie.

Numai bine tuturor,
Roxana

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buna!

Am trimis pe numele Roxanei suma de 100$, prin Western Union.
Va pup,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Ruxi, din cate stiu, cel care ridica banii are nevoie de nume, orasul din care s-au trimis, statul (in cazul tau) si tara. Numarul pe care l-ai dat este cel de care era vorba: Money transfer control number (mtcn)

Ancuta 8+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Imi pare rau dar nu em reusit sa fac nimic cu programul de conta.
Pe unde am intrebat au numai programe cu licenta.
Si deci nu am cum sa il scot pe CD.Sau cel putin nu stiu eu cum.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Daca mai este de actualitate subiectul(pe care l-am citit de la cap la coada ) , as dori sa pot ajuta si eu cu 500 pentru luna august ( nu o duc eu prea bine cu banii acum dar nici nu mor fara ei ) si niste jucarii de la fetita mea mai mare . Mai incolo ajut eu cu mai mult dar cred ca si astia vor fi de ajutor . Nu stiu daca e voie sa scriu nr de tel aici asa ca nu -l scriu dar daca e cineva interesat , rog sa-mi scrie email sau pm si vedem noi .Locuiesc in Bucuresti asa ca pot da banii personal ca sa nu se mai plateasca comision .
Cu programul de conta as incerca sa vorbesc cu ceva prietene si poate imi fac ele rost , lucrand intr-un domeniu apropiat .

mami,tati si cu printesele noastre

Mergi la inceput