Un strigat disperat de ajutor! (4)
Raspunsuri - Pagina 13
ancuta06 spune:
Zuzunaki, imi poti trimite mie in plic. Daca mai am de trimis eu personal ceva in Ro.....ii voi trimite. Daca nu, astept pana ajung acolo, pe 31 iulie. Mai devreme decat mine pleaca Carmita_baby, adica pe 23 mi se pare. Vorbeste si cu ea, si anunta-ma daca vrei sa-i trimiti la mine
Ancuta 7+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
roxana1974 spune:
Salutare fetelor. Sunt din ce in ce mai ocupata la job, abia am timp sa vad ce se mai intampla aici...hmm se vede ca lumea e in concediu :)
Witchie, am parcurs acum in graba toate paginile ramase din topicul nostru. Se pare ca paginile in care erau masurile copilasilor s-au pierdut. O sa-l sun zilele acestea pe dl Florescu sa vedem ce masuri au copiii sa le postam din nou. Atat stiu, din memorie, ca fetita cea mare are 33-34 la pantofiori.
Imprimanta sigur trebuie sa aiba cablu de alimentare. Incerc sa caut un cablu in cazul in care nu gasesti si poate dau si de un cartus, dar inca nu promit decat ca incerc.
Loreema, ce mai spui de programul de conta?
Pe curand si numai bine tuturor,
Roxana
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
carmita_baby spune:
Zuzunaki daca vrei sa ii trimiti la mine nu ma deranjeaza, insa asa cum a zis Ancuta eu plec pe 23 iulie in tara, deci aproximativ o luna..
Mello motanelul iubit
Witchie spune:
L-am gasit pe cablul; pun la cale un pachetoi cu mamicile mele de ianuarie-februarie. Am fost la noi la serviciul in limba germana si le-am povestit despre premiul fetitei si mi-au promis azi niste carti, dictionare si-alte alea. As fi vrut sa-i cumpar o rochita ceva, copilul trebuie recompensat. Am si niste camasi nou noute pt dl Florescu... ma rog sa vedem cum facem, nu mai vorbesc inainte sa fac.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Roll over, Beethoven
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai ca m-am intors si eu din concediu si incerc sa ma reacomodez si sa mai dau o mina de ajutor si pe aici.
Masurile copiilor sint urmatoarele:
Marian (n. 7 sept 2003) - 21-22 la picior, haine ptr 18 -24 luni
Dragos (n. 21 oct 2000) - 23-24 la picior, haine ptr 4-5 ani
Elena (n. 29 mai 1999) - 26-27 la picior, haine ptr 6 ani
Ioana (n. 4 iulie 1998) - 32-33 la picior, haine ptr 7 ani
Ana Maria (n. 9 iulie 1997) - 33 la picior, haine ptr 8 ani
Am trecut si datele de nastere ale copiilor ptr orientare mai buna, sper ca nu i-am incurcat si i-am marit cu un an, m-am orientat dupa Marian care stiu sigur ca e cu 3 luni mai mic decit fi-miu. Oricum in curind e ziua fetelor mari, adica Ioana si Ana, sper ca pina atunci sa-mi rezolv si eu partea administrativa la noul job si sa le duc si lor un tort + cadou, va tin la curent in acest sens. Daca mai vrea cineva sa contribuie cu ceva la asta, dati-mi de stire, ma gindesc nu atit la haine, cit mai ales ceva ptr virsta lor (jocuri, gentute, clame de par, carti etc.), ca sa simta ca e ziua lor.
Despre hainute: ei au primit destul de multe si de pe forum si din alte parti, asa ca au cam tot ce le trebuie, mai ales ptr cei mici, daca aveti mai curind ptr fetele marisoare ar avea nevoie de hainute/ pantofi.
Cam atit, cind mai am vesti revin.
pup u,
Andra
madalina horsa spune:
Fetele...si Dan:), am doua perechi de sandale marimea 32, nu stiu cand reusesc sa le trimit dar fac eu cumva saptamana asta spre sfarsit.
Wichie, daca iti faci drum cu cablul acela sau daca gasesti alta modalitate de a-l trimite da-mi si mie un semn, poate pun si eu sandalele. Mersi anticipat!
Witchie spune:
Hi everybody:)
Mada si Dan si Andra!
spre sfarsitul lu' saptamana asta ori chiar pe 4 iulie ca tot e ziua celei mici, ma gandeam sa adun pachetoiul. am o pereche de pantofei negri de lac.... marimea 32, nou nouti, giugiuc!
Plus 2 fustite si 1 pereche de pantaloni scurti de jeans pt fetite... Am vazut in poze ca-s slabute sper sa le vina.
am mai multe perechi de incaltari in stare aproximativ buna. trebuie sa vad numerele daca se potrivesc cu lista voastra. Nu prea sunt de vara dar banuiesc ca nu le strica. Am mobilizat deja vreo cinci mamici sa le cumparam si de papa. Ce ma sfatuiti sa le iau ? ca fetele toate au zis sahar ulei paste conserve, nu le putem duce insa numai d-astea...
Am vorbit deja de carticele, ma gandisem sa iau pt fetite si clame de par si prostii d-astea care ii incanta pe copii, am vazut ca papusi le-ati mai dus. Mai am tot soiul de maimutoi de plus care ar trebui spalati intai. Plus 2 camasi noi pt dl Florescu si in mod cert voi gasi si ceva cosmetice (sampoane, geluri de dus).
Soacra mea spunea sa cumpar pt copii cutii din acelea mari cu biscuiti si fursecuri, sa aiba de ros. Nu stiu daca ei au frigider? Daca le iau legume/fructe, le pot tine macar 2-3 zile?
Concluzie: mada, daca vrei ma intalnesc eu cu tine in parc (sau te mai invit la o saorma la coltz) sa iau ce ai de dat.
Andra, eu stau in Sebastian, ne combinam cu pachetoaiele?
Dan, ma poti ajuta sa le transport la dl florescu dupa ce le centralizez?
Pupici!
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Roll over, Beethoven
madalina horsa spune:
Andreea, e ok cu parcul numai ca eu nu stiu cand ajung acasa, poate dai un apel si te sun eu inapoi?
Ei au frigider, poti duce ce crezi tu de cuviinta. Parerea mea este ca mai bine cumparam mai mult si un pic mai ieftin decat cine stie ce specialitati scumpe, bietii de ei nu prea vad nici biscuiti clasici ( ca sa ma exprim asa).
Ma mai gandesc ca la toamna vor fi 2 la scoala, poate facem acum o sortare ca ai nostri tot au terminat scoala si le ducem ce nu ne mai trebuie de la copilutii nostri?
Sunt obosita, sper sa fie inteligibil ce zic eu aici.
roxana1974 spune:
Salut fetelor si salut Dan :)
Ma bucur cand citesc ce harnice sunteti. Oh, ce rau imi pare ca nu sunt si eu in Bucuresti!!!
Am un cartus de imprimanta pus deoparte 610C parca era, sper ca nu am gresit. Vad eu cum il trimit...As mai avea si o pereche de pantofi pentru doamna Florescu de data aceasta. Ma gandesc sa fac un pachet si sa-l pun la posta...
Astazi am pus in contul lor 1,000,000 lei, 500 de la mine si 500 de la par. Asa s-au adunat banii pentru bona. Mai ramane intretinerea la care din cate stiu eu inca nu s-a adunat nimic. Sper sa reusim si de data aceasta, ca nu mai e mult.
Va pup pe toti,
numai bine,
Roxana
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
papadie spune:
auziti, oare dl Florescu nu ar fi interesat de jobul asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52181 ?
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)