Un strigat disperat de ajutor! (4)
Partile www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42031&whichpage=1" target="_blank">1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42694&whichpage=1" target="_blank">2 si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43753&whichpage=1" target="_blank">3
Imi permit sa potez aici acest mesaj, fiindca aici intra mai multa lume si sper sa putem face ceva pentru o familie disperata cu 5 copii, care cu catava vreme in urma, a mai cerut un pic de ajutor, prin intermediul lui Elly1977. Au fost cativa care au vrut si au putut sa ajute, dar din pacate nu au fost destui. Familia cu 5 copii despre care scria Elly aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38957" target="_blank">povestea trista a fost aruncata astazi in strada! Suma adunata nu a fost suficienta, astfel incat, pentru 11.300.000 lei, executorul judecatoresc i-a dat afara fara mila! Daca pana Marti, ora 13 cand va avea loc licitatia apartamentului cu 2 camere, confort 2 in care locuiau bietii oameni, nu se va aduna aceasta suma, nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla cu bietii copilasi. Pana atunci mai au o farama de speranta. Va rog din inima, citit povestea lor la link-ul pe care l-am pus aici si va mai rog, ca alaturi de mine, sa incercati sa-i ajutati. Suma necesara nu este mare. Eu am sa virez Luni la prima ora in contul lor 1.200.000 lei. Nici nu mai pot gandi coerent. Nu stiu cum arata mesajul meu, m-am lasat coplesita de necazul si disperarea bietilor oameni...
Cu bine,
Roxana
quote:
Originally posted by loreema24
Fetelor are cineva nevoie de un suport de baie pt nou-nascut?
Este rosu cu roz, se pune direct in cada , este in stare f buna.
Nu il vand, il dau pt ca noi am trecut deja la scaunel de baie.
Ramona & Loreema
Ramona, de ce nu te duci pe Bazar, copiii Florescu sunt mai maricei. La bazar poti sa ceri o suma de bani pe el si banii merg la Mihaita.
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Raspunsuri
loreema24 spune:
Gata, suportul am gasit deja cui sa il dau!
Iar ca sa ma duc sa il vand undeva e mai mare deranjul!
Lui mihaita i-am promis deja ceva bani, astept raspunsul de la ei.
Ramona & Loreema
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai sa fac un scurt raport despre ce s-a intimplat si pasi urmatori cu fam. Florescu:
- simbata am fost cu Ulisernic la ei si le-am dus 2 milioane (Loreema, Mickyy, Alina023, Andra), impreuna cu milionul de la Roxana1974 s-au strins banii ptr prima rata ptr bona
- dl. Florescu va lucra noaptea, de la 23:00 pina la 5-6 dimineata, distribuie presa in localitati de linga Bucuresti si Bucuresti; bona a fost de acord sa vina noaptea sa stea cu copiii, oricum mai mult va dormi. In banii dati, ea s-a angajat sa le faca si menaj si mincare, ceea ce e super in aceste conditii, macar dl. Florescu se va putea odihni cit de cit ziua
- copiii aratau parca mai bine decit data trecuta, desi sint cu siguranta anemici (sint galbeni la fata). Se jucau si rideau, ceea ce mi se pare un semn de insanatosire "spirituala" ptr acesti copilasi atit de incercati de soarta
- multumiri speciale ptr Gabi Nistor care a trimis lucrusoare si 2 perechi de pantofiori ptr Ioana, una din fetitele Florescu mai marisoare
- le-am dus si mincare care le va ajunge ptr saptamina asta, poate saptamina dinainte de Paste va fi mai multa lume care va dori sa doneze ceva in acest sens, eu le voi duce 2 cartoane de oua (le-am dus deja vopsea) sa aiba si ei oua rosii, si le voi duce si cozonac
- banii de la Madalina (cei 2 milioane) si banii care vor fi donati de un anonim cu inima de aur (via Ulisernic) vor merge la intretinere; oricum, si daca platesc 500,000 e bine, ptr ca trebuie refacute actele de dare in judecata (ptr ca suma nu mai corespunde) si se amina termenele si tot asa, adica platind regulat cite ceva, nu vor avea ce sa le faca; pe lista de ajutor ptr intretinere este si Olimpia, care va dona 50 USD dupa 24 aprilie cind va veni in tara
- saptamina viitoare trebuie sa mai facem un hei-rup poate adunam si banii care mai trebuie ptr a 2-a rata la bona; deocamdata sint pe lista Elly, Lyada, Bebe Beca si Liviab cu cite 500,000
Cam atit. Pe scurt, avem 2 liste "active" acum:
LISTA PTR BONA - transa 2-a
1. Lyanda - 500,000
2. Elly1977 - 500,000
3. Bebe Beca - 500,000
4. Liviab - 500,000
LISTA PTR INTRETINERE
1. Anomin (via Ulisernic)
2. Olimpia - 50 USD
3. la Madalina - 2,000,000
4. Andra - 500,000
pup u,
Andra
loreema24 spune:
Ma bucur ca am putut sa va ajut si eu putin!
De urmarit va urmaresc in continuare si daca va mai pot ajuta cu ceva va anunt!
Bafta in continuare ca faceti o treaba f buna!
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
par spune:
Salut
Cred ca va pot dau eu restul de bani pentru fam. Florescu.
Zi-mi exact cit va mai trebuie pentru cele 2 liste
Si cum pot sa le dau banii
Poti sa-mi trimiti mail sau mesaj privat.
Mersi
Je
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by par
Salut
Mersi
Je
Momma always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.
quote:
Originally posted by par
Salut
Mersi
Je
Momma always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.
Doamne, nu-mi vine sa cred! E minunat! Deocamdata, pentru transa a 2-a pt bona mai trebuie 1 mil. de lei. Spune-ne cum preferi sa-i trimiti. Daca vrei sa-i pui direct in contul lor iata aici conturile:
R090BTRL04601201235506XX
RO78BTRL04602201235506XXUSD
RO39BTRL04604201235506XXEUR
Banca Transilvania - Sucursala Militari
Beneficiar: Florescu Marcela Irina, mama copiilor.
Daca preferi sa trimiti banii uneia dintre noi, care mai strangem bani pt ei, iti stau la dispozitie cu informatii legate de contul meu, care este tot la Banca Transilvania, Sucursala Cluj, iar transferul intre contul meu si al lor este fara comision.
Roxana
ulisernic spune:
Aceleasi cuvinte le aveam si eu in minte, Roxana!
Desi familia Florescu nu ne poate citi mesajele, din pacate, sunt convinsa ca nu exagerez deloc daca va multumesc in numele lor din toata inima
Numai bine va doresc,
Mihaela
par spune:
Mie imi e indiferent. Important e sa ajunga unde trebuie.
Daca lor le e greu sa ajunga la banca ...vi-i trimit pe contul dvs...
Asa e contul - cu XX in coada ?? - eu trimit in lei, anyway...
Suna ciudat ...
Din ce am citit pe forum ar mai fi trebuit platite niste restante la intretinere .. alea cit ar fi fost ?
Je
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by par
Mie imi e indiferent. Important e sa ajunga unde trebuie.
Daca lor le e greu sa ajunga la banca ...vi-i trimit pe contul dvs...
Asa e contul - cu XX in coada ?? - eu trimit in lei, anyway...
Suna ciudat ...
Din ce am citit pe forum ar mai fi trebuit platite niste restante la intretinere .. alea cit ar fi fost ?
Je
Draga Par ,
Asa apare in coada, xx, la codurile IBAN, pt conturile deschise la Banca Transilvania. Dlui Florescu nu-i este greu sa ajunga la banca, deoarece din cate stiu eu sucursala Militari este accesibila. Si in cazul in care pui banii in contul meu, este acelasi lucru, atata doar ca eu ii adun eventual la sumele care se vor mai strange si ii pot trimite fara comision. Fiindca nu pot sa-ti dau PM (poate e o eroare temporara), o sa-ti comunic aici si contul meu:
RO30BTRL01301203907171, Banca Transilvania S.A. Sucursala Cluj-Napoca, numele meu este Roxana Nastase.
Restantele la intretinere sunt acum in total de 50 mil. lei, bani care includ si cheltuieli de judecata (nu mi se pare corect, dar asta e).
Spune-ne te rog cand faci transferul, fie sa stiu sa-i anunt, fie sa urmaresc contul meu.
Iti doresc numai bine,
Roxana
Andra_ spune:
Buna tuturor celor veniti in ajutorul fam. Florescu,
am facut rost de la niste amici inimosi de niste banuti pentru prietenii nostri, asa ca voi face si o aprovizionare ptr Paste ptr ei, adica pe linga oua si cozonac, o sa le iau niste carne (nu de miel ca stiu ca nu-i recomandata copiilor, mai ales ptr cel mic, si nu cred c-ar putea sa gateasca separat), brinza etc., si am sa iau si ceva jucarii ptr copii, ma gindeam la tricicleta aia care e 300,000 in hipermarketuri, ce ziceti? Si 2 papusi ptr fetite
Roxana - ai mai vorbit cu ei, cum se descurca cu bona si serviciul?
Ma tot gindesc daca am putea face ceva si ptr Ana Maria care e singurica in sanatoriu la Busteni, nici macar nu stiu unde ca poate ar da cineva o fuga sa-i duca si ei ceva de Paste.
Cit despre datoria de la intretinere.... e de vreo 40 de milione, din care noi avem pe lista vreo 8 care se vor aduna curind, asa ca orice ban in plus este binevenit, multumim!
pup u,
Andra
madalina horsa spune:
Andra, eu am pentru ei de la fetita mea doua papusele mici stil Barbie si un bebelus marime naturala. Mai am si doua masinute, si ince ceva jucarele, nu mai stiu acum. Nu sunt noi, dar sunt in buna stare. Poate de banii pe care i-ai da pe jucarii le-ai lua ceva detergent, sapun etc?
Ce zici?