sarcina intr-un uter fibromatos

Fetelor,am reusit sa ajung si astazi am fost la medic,unde am aflat ca fibromul meu s-a marit mult(sunt numai in 3 sapt)(si care fibrom nu stiu,pt ca eu stiam numai de uter fibromatos)si ca numai DUMNEZEU ma mai poate ajuta sa duc sarcina la bun sfarsit.Asa e?Asa de grav e?Va rog sa-mi scrieti,mai ales cele care s-au confruntat cu asa ceva.Uterul meu fibromatos era inainte de a ramane
de 96/45.Acum nu mai stiu.Cica s-a marit.Asa de repede...?
Raspunsuri

Siminaf spune:
Draga de tine! Nu plinge, se poate trece cu bine si peste asta, cu ajutorul lui Dumnezeu si al unor doctori-oameni adevarati.
Am avut o colega de servici care nu reusea sa ramina gravida din cauza unui uter fibromatos. Cind, in sfirsit, a ramas, unul dintre fibroame (cel mai mare) crestea mai repede decit embrionul si a stat, saraca de ea, prin spital cu lunile. Ea a fost internata la Filantropia, dar nu mai stiu la ce Profesor de acolo, ca asta se intimpla acum vreo 6 ani. Apoi, in ultimele luni, a stat acasa in pat, doar la baie avea voie sa se duca. Zicea ca s-a saturat de carti si de TV. Dar acum are un baietel sanatos si frumos, care anul asta implineste 6 anisori! Il cheama... Victor! De ce, oare?!
Multa sanatate si tie!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Monica-Elena spune:
Draga mea nu dispera. Si eu am un fibrom si sunt insarcinata in 28 de sapt. Fibromul creste odata cu sarcina dar sub supravegherea unui medic adevarat si cu o monitorizare ecografica riguroasa din 2-3 sapt totul o sa fie bine.
Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

codruta_grg spune:
Lucians, nu se poate face operatie? Ce a zis doctorul tau?
Eu am o prietena insarcinata in 6 luni, iar in urma cu 2 luni a facut o operatie. Nu stiu sigur daca era chist ovarian sau fibrom uterin. Oricum, operatia a reusit si e foarte bine acum cu baietelul in burtica.
Trebuie sa fi increzatoare!
Codruta 21+

mamaruta spune:
Lucians, daca medicul te urmareste foarte atent, nu ai de ce sa-ti faci griji. Eu am uter fibromatos,si uita-ma ca sunt in saptamana 34. Pe langa uterul asta eu mai am si 37 de ani.
Deci mergi pe mana unui medic bun si peste cateva luni ai sa scrii la mamici cu bebeutzi grasunei si sanatosi
Mihaela ,
Mara si

lucians spune:
Mihaela,crezi ca pot ajunge si eu la medicul tau?Ginecoloaga mea ,din prima m-a descurajat.Nu asa ceva imi trebuie mie.

lucians spune:
Codruta,nu stiu daca se face vreo operatie dar doctorita imi zice acum,dupa ce ca de un an incerc sa raman,ca inainte trebuia sa fac o miomectomie si apoi sa ma gandesc la o sarcina.De ce nu mi-a zis inainte, si-mi zice acum?Vezi ca nu-i de incredere,mai ales ca-n acest timp ne-am vazut de 3 ori.Putea sa-mi spuna de aceasta miomectomie.

rrox3 spune:
Mergi la alt medic, nu mai sta pe ganduri!
Si nu-ti face atat de multe griji. Se poate duce sarcina la bun sfarsit si cu fibrom uterin. Nasa mea e acum in luna a 7-a si are un astfel de fibrom care a tot crescut odata cu copilul, dar e foarte bine. Nu trebuie sa stea in pat si e foarte activa, ba chiar zilele astea isi da examenul pentru obtinerea permisului auto Deci se poate! Multa sanatate!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)