Cu dragoste,din IASI (13)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
Cristinicooo, da` unde ti-s, brei, Dumbo Jumbo si cu Mihnea, ti-a disparut semnatura?!Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
Am scris pe fuga si nu am pus-o !
Las ca de luni nu mai vin la serviciu si poate am vreme sa sriu mai mult....
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adda spune:
Pune semnatura la profilul personal si se adauga ea singura la fiecare mesaj, nu mai trebuie s-o scrii tu.
Asta ca sa nu se mai impacienteze lumea
Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.
GabrielaG spune:
Fetelor, azi plec la Tecuci. Acus la 11. Merg cu otto cu un maxi taxi, sper sa ajungem cu bine.
In rest suntem bine...Paul e conferentiaza, iar Matei, cu care am vb la telefon ieri, mi-a spus ca "vrea acasa la mine, dar mai incooolooo"...a zis din proprie initiativa, deci mai rezista o saptamana. Zicea mama ca atunci cand se supara bazaie ca vrea acasa la mama lui.
Va pup si va doresc un WK end placut, chiar daca e frig, brrr...
Gabriela si baietii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
Cristina, pai ma gindeam ca e pus la semnatura, de aia am intrebat.
Fetili, noi am pus-o original, Ionut a racit la burtica foarte tare a urinat cu singe, joi seara m-am speriat de moarte, dr a vrut sa ne interneze dar din cauza Ilincai nu am facut-o desi era dispus sa ne puna o rezerva la dispozitie ca sa stau cu amindoi copiii. Acum este in tratament cu ciprinol, dupa zece zile vom merge la control, apoi analize sa vedem ce si cum. Of, of... a stat cu fundul afara pe un beton, undeva dupa un colt unde nu pot vedea ... Wekend placut!
Gabriela, drum bun si pupam baietii!Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
quote:
Originally posted by carmenp
Fetili, noi am pus-o original, Ionut a racit la burtica foarte tare a urinat cu singe, joi seara m-am speriat de moarte, dr a vrut sa ne interneze dar din cauza Ilincai nu am facut-o desi era dispus sa ne puna o rezerva la dispozitie ca sa stau cu amindoi copiii. Acum este in tratament cu ciprinol, dupa zece zile vom merge la control, apoi analize sa vedem ce si cum. Of, of... a stat cu fundul afara pe un beton, undeva dupa un colt unde nu pot vedea ...Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
OF - nici nu stiam ca si baietii racesc la burta asa grav; multa sanatate!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
![](ilovey.gif)
![](baietel.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudelu/Claudelu.jpg)
Claudelu spune:
Am o rugaminte si o intrebare
Ce stiti de Veve??(daca stiti)
Daca cumva va intalniti cu ea va rog transmiteti salutari din partea mea!
mersi mult de tot!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
GabrielaG spune:
De Veve inca nu stim nimic, nu a aparut printre noi aici, la discutii. O asteptam si o anuntam ca intrebai de ea.
Fetili, am venit. Am facut burti de cirese(cui ii e pofta, il astept maine la mine la serviciu), Otto a alergat toata ziua, Paul a venit si Matei e hotarat ca vrea acasa la mama lui. V-am spus ca el nu zice "c" si "t" asa ca taica-su e "caca", adica tata. Azi la telefon a zis: "caca e la fund, la Iasi e Paul", asa ca tot nu a reusit soacra-mea sa-l invetete sunetul "t".
In rest bine sanatosi, am reusit sa ma mut cu sediul firmei, urmeaza birocratia cu actele, etc...
Va doresc o saptamana frumoasa si multa sanatate, ca eu incep iar sa racesc,
Gabriela si baietii
Carmen, dar s-a plans Ionut de dureri ceva sau pur si simplu a urinat sange? Multa sanatate si aveti grija de voi.
flori76 spune:
Fetele,am si eu o rugaminte la voi.Sper sa ma puteti ajuta.Sora si cumnatul meu,studenti amandoi in Iasi,au ramas acum,pe ultima suta de metri, fara cazare.Stiti cumva pe cineva care ar putea sa-i primeasca sau sa le inchirieze o garsoniera,ceva(bineinteles,contracost) pentru cca o luna si jumatate cat mai au pana termina anul?
Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
A venit joi seara de la gradinita si mi-a zis ca-l ustura cucul cind face pipi, el a mai patit-o o data cind era la marasesti si stia despre ce e vorba; la wc am innebunit cind am observat ca nu era doar usturimea de care se plingea ci si singele. Ecografic, dr a zis ca nu are nimic la rinichi este racit numai la vezica... sa vedem ce va fi si daca e nevoie mergem la un urolog, deocamdata suntem in tratament cu ciprinol, nu il mai ustura, si 10 zile nu putem face nimic.
quote:
Originally posted by GabrielaG
De Veve inca nu stim nimic, nu a aparut printre noi aici, la discutii. O asteptam si o anuntam ca intrebai de ea.
Fetili, am venit. Am facut burti de cirese(cui ii e pofta, il astept maine la mine la serviciu), Otto a alergat toata ziua, Paul a venit si Matei e hotarat ca vrea acasa la mama lui. V-am spus ca el nu zice "c" si "t" asa ca taica-su e "caca", adica tata. Azi la telefon a zis: "caca e la fund, la Iasi e Paul", asa ca tot nu a reusit soacra-mea sa-l invetete sunetul "t".
In rest bine sanatosi, am reusit sa ma mut cu sediul firmei, urmeaza birocratia cu actele, etc...
Va doresc o saptamana frumoasa si multa sanatate, ca eu incep iar sa racesc,
Gabriela si baietii
Carmen, dar s-a plans Ionut de dureri ceva sau pur si simplu a urinat sange? Multa sanatate si aveti grija de voi.
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
tzucureii mei