imi doresc foarte mult un copil
Raspunsuri - Pagina 2
lulu75 spune:
Stiu ca durerea din sufletul tau nu se poate sterge cu niste sfaturi, dar ajuta.
Eu am ramas insarcinata dupa 1 an si 3 luni de incercari. In fiecare luna asteptam cu infrigurare sa vad daca minunea s-a produs, iar cand vedeam ca nu, durerea pe care o simteam era mai mare cred, decat daca m-ar fi taiat cineva cu cutitul. Apoi, intr-o perioada de mare stress (nu terminasem de zugravit desi trecusera cateva luni de cand ne apucasem, imi pierdusem jobul si cautam altul, etc) minunea s-a produs. Nu am vrut sa mai sper aiurea asa ca am pus intarzierea ciclului pe seama unei raceli. Cand au trecut cateva saptamani fara nici un rezultat, am facut un test si... testul a iesit NEGATIV. Am fost putin dezamagita, dar nu ca alta data. A doua zi m-am dus la ecograf sa vad care e cauza intarzierii ciclului. Cauza era bebe din burtica. Statea acolo cuminte de 8 saptamani. Nu iti poti imagina ce fericire am simtit.
Iti doresc sa ai cat mai curand un bebe. Incearca (eu am luat) sa iei de la farmacie naturista Branca Ursului.
Mult noroc si sa te vad la mamici!
Luminita
24 de saptamani
mamini spune:
am mai scris undeva, copilul nu e o prajitura pe care o faci si iese sau nu, e un dar de la Dumnezeu. roaga-te sa il primesti! si o sa vina. nu tzine de tine,asa ca nu te stresa si nu te incrincena, cind e vremea sa soseasca o sa te simti( si o sa si fii) binecuvintata.
M22+
danyelana spune:
Curaj mult si nu strica sa-ti eliberezi gandurile de tot stresul. fii mai aproape de Dumnezeu, roaga-te mai mult si minunea se va produce.
Pupici
Dumnezeu sa ne ajute la toti
alyah spune:
draga Ileana, in primul rand iti doresc noroc si sanatate si vreau sa spun ca aici pe forum este o lista de discutii: in asteptarea unei minuni in viata noastra, cam asa, si acolo se discuta si despre problema infertilitatii si sunt date si retete naturiste de urmat, care au dat rezultate pentru foarte multe dintre mamicile de pe acest forum... eu nu gasesc acum lista aceea de discutzii, speram ca tzi-a dat deja cineva un link... eu nu nu preocupata sa am un copil si nu am retzinut prea bine unde se afla acesta lista de discutzii, dar daca o gasesc promit sa-ti trimit aici linkul...
deci... mai intra aici si verifica poate eu sau altcineva iti da linkul - ideea e ca acolo sunt si medici care scriu (sau care sunt intervievatzi) si e ceva mai precis decat datul cu parerea cum as putea face eu. Sunt mamici care au trecut deja prin analize si stiu sa interpreteze, iti pot da un sfat despre un medicament sau un doctor...
Doamne ajuta si toate cele bune !!!
marcellinna spune:
Am citit pe undeva ca in cazuri din astea,tocmai stresul legat de nerabdarea de a ramane insarcinata e un factor negativ.
Hai ai curaj,gandeste optimist,fara sa te stresezi.
ileana_marius spune:
Analizele sotului meu au iesit bine. Cred ca problema mea ramane stresul. De asta am decis sa va scriu, pentru a ma mai elibera un pic. Am citit cam tot ceea ce am gasit pe acest site despre infertilitate. Nu stiu daca este chiar tot, asa ca daca gastiti ceva va rog sa imi trimiteti.
Draga alyah multumesc mult, o sa caut si aceasta lista de discutii.
Multumesc tuturor!
Ileana
alyah spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40670
acesta este linkul pentru retetele naturiste impotriva sterilitatii, dar toata lista de discutzii se refera la acest subiect... este kiar si o lista a aspirantelor
nu stiu de ce aseara nu se incarca toata lista de forumuri si asta cu nasterea pe glob nu o aveam...
sanatate!