norfloxacina

norfloxacina | Autor: visio

Link direct la acest mesaj

Buan ziua,
Sunt foarte dezorientata... Acum 10 zile am fost diagnosticata cu infectie urinara care a iesit sensibila la norfloxacin. Am luat 7 zile antibiotic, pana pe 14 04. Trebuiaia sa imi vina ciclul pe 15.04... Nu a venit.
Azi am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv... Norfloxacina afecteaza fatul?
Ce sanse sunt sa pot tine sarcina?

Va multumesc,
Viona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

am auzit ca norfloxacina nu este intr-adevar indicata pentru gravide, dar daca nu ai stiut ca esti insarcinata, si sarcina este abia la inceput banuiesc ca n-ai de ce-ti face griji. Oricum, probleme de astea ar cam trebui discutate cu ginecologul, asa ca poate reusesti sa-i faci o vizita sa te linistesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Visio...
Eu am patit o chestie de asta tot cu norfloxacina - H-norfloxacina - la sfarsitul lunii martie.eram in al 9-lea cer de fericire insa... sarcina era compromisa. Imaginea de pe ecograf era TRIUNGHIULARA...
Fugi repede la dr... e mai bine mai repede decat mai tarziu...

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu am luat Metronidazol in primele saptamini de sarcina cu Andrei, fara sa stiu ca-s insarcinata si s-a verificat si era totul ok. Dar nici nu luasem decit vreo 2 zile, ca dupa aia mi se facuse mie rau de la el si a trebuit sa-l opresc.
Mai bine fugi la gineco!
Sanatate multa!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Draga Visio uite la mine se fac exact 9 luni de cand am ramas insarcinata....nu am stiut.....am facut o infectie urinara si am luat trei zile norfloxacin si mi-era un rau de sa mor nu alta. Mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv, eram intre agonie si extaz. Am fost la medic si mi-a recomendat chiuretajul ca nu se stie sigur efectele....eu eram si abia angajata si bebe 2 imi doream dar nu chiar atunci si am fugit repede fara sa mai intreb si alti medici. Si sufar si acum, poate chiar mai mult pentru acum ar fi trebuit sa vina pe lume si nu imi pot ierta graba....
Ce iti recomand eu e sa te duci sa faci control la un medic in care sa ai mare incredere sa fii sigura ca e bine totul si apoi sa iei o decizie.

Multa sanatate si noroc

Astept vesti....bune

Camelia

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput