Ajutati-ma! Sunt geloasa !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellena spune:

Eu nu sunt de acord cu "ce sa faci sa le arzi, sunt amintiri?" Da sa le distrugi daca ea nu mai reprezinta nimic pentru el atunci nu are ce cauta in viata lui. Cat despre o fosta sotie poate ca se mai accepta pentru ca o sotie e un lucru special dar o fosta prietena NU.Sotul meu din ziua intai cand am decis sa ne casatorim mi-a spus: am ceva de terminat. A luat cutiile cu fotografii si le-a distrus una cate una fara remuscari fara sa le ofere o privire. "Tu esti cea mai importanta pentru mine" , mi-a zis el. "Trecutul nu are nici o importanta."Daca lasi trecutul sa iti bantuie viata ca o fantoma atunci multa nefericire va fii. Daca el nu vrea sa distruga poza atunci fii dragutza si puneti si tu poza fostului tau iubit in portofelul tau. Sa vedem cum se va simti. Oh si daca te intreaba spunei ca ai descoperit-o intamplator si voiai sa i-o arati si ai uitat dar de ce se supara, "ca e in portofel doar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si eu sunt foarte posesiva..si de aici apare si gelozia,cel putin asta e teoria mea.
am fost si sunt geloasa pe trecutul sotului meu (mai ales ca e mai mare ca mine)si cand mai vad cate o poza cu el si vreo fosta ma crizez teribil..si jenant chiar si pentru mine,dar nu ma pot abtine sa nu intreb ce si cum si daca a iubit-o mai mult ca pe mine(desi STIU ca e o intrebare absolut cretina).El nu m-a intrebat nimic niciodata ceea e si mai jenant atunci cand ma racaie pe mine)
Multumesc lui Dumnezeu doar la SPM can ma simt urata si toanta.Tin minte ca exact la inceput am vazut printre lucrurile lui o pozuta inramata cu o fata (despre care am aflat ulerior ca e o fosta),si evident ca am turbat-eram insarcinata,urma sa ne casatorim in cateva saptamani..el uitase efectiv de poza aia,era praf de doua degete pe ea intr-un colt..dar pentru mine-catastrofa!si mai avea niste chestii de portelan,foarte frumoase,-tot de la aceeasi fosta pe care m-am simntit vinovata sa le sparg eu si in doi ani jumate nici fi-meu nu a reusit performanta,desi ii dau de mancare din ele-poate-poate(intre timp a spart un set intreg,dar astea nu!!.e frustrant,nu?

Eu sunt cu sotul meu de 5 ani,casatoriti de aproape 3 ,am incredere in el ..totala dar stau "geana" pe orice privire sau personaj feminin din peisaj,doar-doar surprind ceva si nimic-nimic,nici un motiv de gelozie.(evident ca el nu stie:)si cateodata vad eu o femeie frumoasa ,care imi cade MIE cu tronc si cand ii arat zice ceva la genul hmm..ce-i si cu asta,tu esti cea mai frumoasa,eu te am pe tine etc..Acum e nostima o faza..mie imi place teribil J.Lopez,nu ca as fi fan,dar mi se pare ca are un corp..pur si simplu perfect,o splendoare de femeie si el se uita la ea ca cartofi(desi daca ar zice ceva de bine probabil ca m-as criza. hehee..a zis odata ca nevasta lui M;ichael douglas e frumoasa(desi si mie mi se pare FOARTE frumoasa) si l-am tachinat pana a ajuns de se face ca nu stie despre cine e vorba)

asa ca,iaona eu te inteleg ca te crizezi la gandul ca el mai are o fotografie de atatia ani,dar crede-ma ca nu se merita sa.ti faci inima rea,el te iubeste pe tine si vrea sa se casatoreasca cu tine!!!treci peste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

ceva de genul asta mi s-a intamplat si mie cu fostu'.Cand am devenit iubiti el tocmai se despartise de fosta pe acre o iubise foarte mult.avea poze cu la langa pat.Va dati seama ce plcere imi facea sa dorm acolo.odata i-am spus sa le dea jos si nu a vrut,pana cand le-a dat jos si le-a insirat pe ale mele prin toata camera

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

si eu eram geloasa dar m-am tratat, incet dar sigur. imi faceam singura rau si sufeream mult. si fara motiv. tot timpul mi se parea ceva.
am inceput sa ma controlez si in timp am reusit sa nu-l mai controlez atata.

nu zic ca nu-mi pasa de el, pt ca atunci ar insemna sa nu mai simt nimic, dar nu amplific lucrurile, incerc sa privesc din afara, obiectiv si sa vad daca am sau nu dreptate sa fiu geloasa.

tuturor
Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Nati, Clauditzadennis si Maggda, sunteti super! Barvo voua! Asa mai zic si eu gandiri santaoase, sunt intru totul de acord cu voi!

In ceea ce le priveste pe fetele geloase: vreti sa spuneti ca voi ati ars toate pozele cu fostii vostri, n-ati pastrat biletze;e de amor si l-ati si sters forever din mermoria voastra - adica ati "formatat" toate amintirile??? Phiiiiii! Permiteti-mi sa spun ca NU VA CRED! Asa cum voi aveti dreptul la amintirile voastre, asa au si ei dreptul la amintirile lor! Daca sunt cu voi si se-nsoara cu voi, (si nu cu fostele!!!!) eu zic ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

OAMENI SUNTEM SI CU TOTII AVEM AMINTIRI!

Ce-ati zice daca v-as spune ca eu le cunosc pe fostele prietenului meu si chiar iesim impreuna (ele cu actualii lor prieteni si noi 2). Probabil ca va ganditi ca e deplasat, mie mi se pare ceva ABSOLUT NORMAL...

NUMEIOANA, TERMINA CU PROSTIILE SI VEZI-TI DE VIATA SI DE RELATIE! Ce daca avea o poza a fostei in portofel??? Nu e nici o crima! Ei, si dac-a iubit-o mai mult pe ea, dc nu s-a-nsurat cu ea? La asta te-ai gandit? De ce te vrea pe tine??? Oricum iubirea nu se poate masura si n-ai sa stii niciodata cat de mult te iubeste pe tine si cat a iubit-o pe ea, asa ca termina cu tampeniile si gandurile negre. Potoleste-te, peste o luna te mariti!

s-auzim de bine!

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

quote:
Originally posted by relyana

Eu iti dau doar un argument: ai spus ca ea a plecat din tara.... nici macar nu se poate intalni cu ea. Ai o viata inainte alaturi de el, ai incredere in el, doar se casatoreste CU TINE, cu nimeni altcineva. Nu risca sa-l pierzi cu gelozia. E greu, dar vei reusi.

Imi scapase detaliul asta. Cu atat mai mult cu cat a plecat din tara nu trebuie sa-ti faci griji, Ioana! Dc n-a fugit dupa ea, daca tu ai impresia ca tipa reprezinta mult pt viitorul tau sotz? Poate reusesti sa-ti dai seama ca esti aberanta!

Iti urez succes in a scapa de boala asta!

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc pt incurajari si pentru ca mi-ati impartasit experientele voastre. Eu cred ca nu am multe defecte, nu mi-a reprosat nimeni nimic niciodata in privinta comportamentului meu, dar in ceea ce priveste gelozia recunosc ca e o boala cumplita. Chiar poti sa te imbolnavesti din cauza asta sau poti sa-nnebunesti. Chestia e ca mi-am dat seama la timp ca am o problema si sunt sigura ca o pot depasi. Acum, cand stiu ca si voi ati trecut prin asta si ca ati putut sa treceti peste ma gandesc ca si eu sunt in stare, mai ales daca am iubirea lui, nu? Ca doar asta e lucrul cel mai important! El e viitorul meu sot, cel cu care voi imparti si binele si raul, tatal copiilor mei (ca ne dorim mult de tot un bb), prietenul meu de incredere. Ce fraiera sunt! Cum de oi fi asa geloasa cand stiu, sunt constienta ca fosta nu se ridica la inaltimea mea. Ea l-a inselat, s-a purtat urat cu el, l-a facut sa sufere, sa-si infrunte familia si apoi si-a gasit pe altul. Acum e maritata cu un egiptean si are un copil. Numai ca parca orbisem si surzisem cand am vazut poza in portofel, desi stiu ca a uitat-o acolo... In fine, am speranta ca va fi totul perfect!

Multumesc pt sfaturi! Va pup!

Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

sa va zic ce am patit io

pai uite asa aveam in portacte un permis al fostului meu prieten care avea lipita o poza a lui de cand era mai mic... pentru mine nu insemna nimic, kiar pot sa zic ca stiam k e in portacte dar nu am scos-o pt k era acolo de mult timp, nu k as fi avut nevoie de acea poza, nu insemna nik, kiar fostul prieten nu ma intereseaza sub nici o forma, doar as vrea sa stiu dc mai traieste sau nu din cand in cand, caci am fost impreuna 4.5 ani si vreau sa stiu ce se mai petrece in viata lui. vb la tel f rar, anul acesta nu am vb nicodata, dar ne-am trimis sms de Craciun cu La multi ani.

prietenul meu a fost f suparat pe mine si se gandea ca e o amintire legata de poza asta, dar el umbla tot timpul in portmoneul acela - io ii mai ceream sa-mi dea ceva, sau sa-mi spuna nu-s ce numar, deci nu ascundeam nimic...

eu sunt o fire fidela, deci eu te sfatuiesc sa nu-l certzi prea tare pe sotul tau. poate kiar nu inseamna pt el nik.

stiu cum e sa fii geloasa pe o persoana din anturajul celui iubit si nu puteam sa-i explic cum ma simt de fiecare data cand vb cu acea persoana, care e o persoana ok, dar parca are prea mult interes asupra lui si tot timpul cu zambetul pe buze... ahhh! pana cand am descoperit ca si el simte aceiasi kestie pt un baiat din anturajul meu si asa am reusit sa ne intelegem sentimentele...

e greu sa treci peste gelozia asta... stiu cum e - si acum eu am o antipatie pt o tipa care era fosta ex-boyfriendului meu

dar poti incerca !!! bafta multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

sa va zic si eu ce-am patit: am gasit int-o carte de acasa de la actualul meu sot un bilet care data cam de doi ani, la vremea cand l-am gasit...din care rezulta ca a mai umblat cu cineva la inceputul relatiei noastre (respectiva ii reprosa in biletul de adio ca a mintit-o, ca de-aia nu a invitat-o niciodata la el acasa - acolo eram eu!); am crezut ca innebunesc; si mi-a fost ciuda ca nu l-am descoperit la vremea cand erau actuale "evenimentele"...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

"N-as putea sa cer nimanui sa-si arda trecutul, nu mi l-as arde pe al meu. Sint ceea ce sint acum, o suma a experientelor trecute. Experiente trecute bune si rele, printre altele si fosti iubiti care m-au schimbat intr-un fel, fiecare. Unul mai mult, altul intr-un mod foarte subtil dar este imposibil sa nu ma fi marcat intr-un fel. Ma iubesti pentru ceea ce sint acum - dar eu sint suma experientelor mele, sint, printre altele, si trecutul meu. Cum sa renunt la el? E parte din mine. Daca nu ar fi fost acest trecut, eu as fi aratat altfel, sint sigura. Si poate nu m-ai mai fi iubit. Nu vreau sa uit nimic din acest trecut, pentru ca am invatat din el. Sint recunoscatoare tuturor celor care fac parte din el pentru ca, intr-un fel sau altul m-au ajutat sa fiu ceea ce sint acum. Chiar si experientele negative pe care le-am avut mi-au folosit (sper ca am reusit sa invat ceva din ele). Nu imi voi arde trecutul, nu voi arunca nici o fotografie. Si nici tu sa nu faci asta. E important sa avem trecut. Nu sa traim din el, nici vorba, dar sa fim constienti de el, de faptul ca fiecare moment trecut inseamna o experienta care ne-a imbogatit sau ne-a dat o lectie. Poate ca eu am de cistigat de pe urma faptului ca, odata, o fata te-a parasit pentru ca nu-i acordai suficienta atentie. Poate ca asta te-a ajutat sa realizezi ceva. Asa ca nu arde nici o fotografie. Sintem ceea ce sintem si datorita trecutului nostru si amindoi avem dreptul la el." Cam asa ceva as spune eu daca partenerul meu mi-ar cere sa-mi sterg trecutul din memorie si din albume.

Mergi la inceput