Ce parere aveti despre contractele prenuptiale?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by xela29 Contractul prenuptial trebuie insotit de un testament, pentru ca mi se pare valabil doar in cazul divortului, nu si daca ai petrecut jumatate din viata langa un om, s-a intamplat o nenorocire si... ramai pe drumuri doar pentru ca ai vrut sa fii onest de la bun inceput.
Trebuie sa adaug ceva in caz de mai sunt si altii interesati si poate nu stiu prea bine.Aici cel putin(si cred ca oriunde in lume) contractele de separare a bunurilor se pot face in asa fel incit sa fie aplicate doar in caz de divortz, iar in caz de deces bunurile sa fie considerate a fi impreuna. Si exista si varianta de contract de separare pt timpul vietii pina la moarte. Insa un testament este un act intim, ce poate fi schimbat oricind de doritor, nu este un contract intre doua persoane. Spun lucrurile astea aici pt ca uite tocmai a fost o fata care ma intrebase aceste amanunte.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Daca viitorul meu sot ar fi f. bogat(nu neaparat- poate fi si un om obisnuit, nici prea-prea, nici foarte-foarte) mi-ar pica destul de prost sa trbuiasca sa semnez un asemenea contract. Eu as lua-o ca pe o lipsa de incredere in mine, pt. ca nicidata nu as fi in stare sa iau pielea de pe cineva, chiar daca as fi nevoita sa divortez.
Daca as fi eu cea bogata, n-as putea sa-i spun aluia cu care am ales sa-mi petrec restul vietii, ca tb. sa semnam un contract prenuptial. Probabil ca de aia exista atitia ruinati pe lume

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brinnie spune:

Eu le consider normale si nimeni nu ar trebui sa se simta jignit pentru ca iti trebuie f. mult timp si uneori chiar si dupa o perioada f. lunga tot nu ajungi sa cunosti cu adevarat omul de langa tine. In plus, cu totii ne schimbam. Am auzit atatea povesti nefericite despre oameni care s-au iubit si acum nici nu mai vor sa auda unul de celelalt. Asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

am votat gresit ...din greseala am votat varianta 1 in loc de 3, am apasat pe acolo prea rapid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu le consider normale.Daca m-as casatori acum as face un astfel de contract.Te scuteste de foarte multe neplaceri in cazul unui partaj.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu le consider normale. Din pacate exista tot felul de povesti de groaza pe aceasta tema

Daniella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Eu fac nunta in octombrie... si nu m-am gandit nici o clipa la asa ceva... eu sunt de parere ca atunci cand 2 persoane se iubesc, un astfel de contract nu-si are rostul...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Si eu le consider normale, dar nu am pus problema de asa ceva. Daca s-ar aduce vorba de un contract prenuptial nu ar fi nici o problema pentru ca ar fi doar o hartie in plus de semnat. Pentru mine casatoria e ptr totodeauna.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Eu fac nunta in octombrie... si nu m-am gandit nici o clipa la asa ceva... eu sunt de parere ca atunci cand 2 persoane se iubesc, un astfel de contract nu-si are rostul...

Ca si cele 2 viitoare miresici, nici eu si nici el, nu ne-am pus vreodata problema de asa ceva.
Mai mult, dupa ce m-a cunoscut, a decis sa schimbe masina, cu una mai buna si mai frumoasa, de familisti, a noastra. Tot ce luam este al nostru si culmea, de obicei chitantele sau contractele facute pt nunta insista sa aibe numele meu pe ele, desi de platit, logic, platim
amandoi.
Nu l-am luat pt masina care o are ( totusi, el e proprietarul ) sau pt mobila din camaruta noastra... iar el nu m-a luat pt o colectie de monezi vechi... nici el, nici eu nu avem de nici unele... le facem impreuna, pt ca suntem adeptii casatoriei pe viata. Un contract, pe langa ca in cazul nostru ar fi inutil, dupa parerea mea ridica intrebari si scade increderea in cel de langa tine.

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iullia spune:

Sunt facute de om, in baza unei legi care se interpreteaza, prin urmare, nu esti chiar foarte la adapost in spatele unui astfel de contract, daca celalalt vrea sa te "faca", scuzati vulgaritatea., te face.

Mergi la inceput