nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 29
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darria
Lasa Nushu, mama ca-l convingi tu pana la urma, ca esti fata desteapta Doar te iubeste si nu te poate supara mai ales in ziua nuntii Ca daca nu il vei astepta la masa(dupa casatorie) numai cu pesmeti, da?
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
darria m-ai facut sa rad pe bune esti tare de tot si sa stii ca mi-ai dat o idee
invitatiile mi le-am facut in mall la parter in aripa noua langa floraria floraline e o insulita mica acolo cu tot soiul de articole pentru nunti...m-a costat 25.500 invitatia + card de masa cu plic de bani
gasiti si mai ieftin si mai scump dar mie astea mi-ai placut
oana8188-bine ai venit printre noi scumpa si pe ne inmultim fetelor
da-ne detalii unde faci nunta de unde ti-ai luat rochia samd...
casa eva" pentru mine nu inseamna mai nik in primul rand ca sunt foarte scumpi si in al doilea rand ca eu am sunat sa cer o oferta si mi s-a zis ca nu-mi poate da oferta daca nu merg acolo sa vad cataloage cu poze...am inteles si asta dar cand am intrebat unde au sediul ca sa pot merge acolo nenea ala s-a enervat rau de tot ca cica cum indraznesc sa-l intreb unde e firma mai intai sa-i zic eu in ce zi ma duc si dupa aia imi zice el unde
va dati seama ca i-am zis ca-i nebun si i-am inchis
dar nu-mi pare rau mi-am gasit mult mai ieftin
Darria spune:
Multumesc Nushulica
Credeam ca le-ai luat din alta parte, vroiam sa stiu ce oferte interesante mai sunt. Mai sunt 2 saptamani si vom incepe si noi pregatirile - atunci voi incepe sa studiez piata.
Oana , iti spun si eu: bine ai venit pe DC
Eu nu pot sa spun nimic despre Casa Eva pentru ca nu stiu. Oricum din experienta telefonica a Nushulicai am inteles ca nu stiu sa se comporte cu posibilii clienti. Stai linistita ca totul o sa fie bine.
Vrei sa-mi spui de unde ai luat rochia ?
Editat: miresici de Iasi oare nu ar trebui deschis subiectul "Nunta in Iasi (2), nu ma pricep, voi ce ziceti?
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
Ramonika spune:
fetelor, voi nu ati organizat nici o intalnire deocamdata? nu v-ar interesa o intalnire?
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
Lorym spune:
Darria si eu ma gindesc de mult cum o sa facem cind ajungem la nunta in iasi (2)dar cred ca de asta se ocupa moderatorii.Vedem cind ajungem.Nu scapa ei asa usor de noi.
Darria pupicul a fost pt ca esti o scumpica.
Ramonika si eu am propus nushulicai sa ne intilnim la un suc . o birfa.Si citeva mesaje mai sus am zis ca dupa ce fetele scapa de examene sa ne intilnim la un suc.Poate in iulie reusim.si poate prin august organizam ceva de genul un gratar cu iubiteii.Ce ziceti?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
oana8188 spune:
Fetele,
1. Rochia mi-am luat-o de la Atelier Agnes Toma din Piatra Neamt. Mi-am zis ca acolo e imposibil sa nu-mi gasesc ceva. Mi-au aratat un catalog cu tot felul de rochii, si din anii trecuti, asa ca am avut de unde alege. Am probat cateva rochii, dar nici una nu mi s-a parut "a mea". Pana la urma mi-a adus doamna care s-a ocupat de mine (super draguta) o rochie care inca nu fusese scoasa la vanzare si aia a ramas. E compusa din corset brodat cu perlute si strasuri si fusta larga, din organza, prinsa din loc in loc cu perlute.
Nu e cea mai frumoasa rochie pe care am vazut-o (sunt niste rochii pe www.pronovias.com de innebunesti), dar eu ma simt extraordinar in ea si cred ca asta e important.
2. In ceea ce priveste Casa Eva, multumesc mult nushulica pentru raspuns. Incep sa ma ingrijorez. Eu oricum am incheiat contract cu ei, asa ca.... daca nu iese bine au incurcat-o.
3. Invitatiile le-am facut deja, la Hala, si am promis ca voi posta niste poze in cateva zile.
kriss79 spune:
Referitor la Casa Eva am fost pe la ei pt niste oferte de baloane,sunt foarte scumpi si au si sediul la mama naibii, cum urci pe sararie, a treia straduta la dreapta, mergi si mergi pe niste stradute destul de intortocheate, pana dai de savescu 21, o casa galbena.
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
kriss79 spune:
Oana> mi-am adus aminte. Eu pt baloane am vorbit cu alta firma are mi-a fost recomandata de cameraman, sunt mai ieftini si par de treaba.(voi vedea asta sambata urmatoare)Se numesc Preference, se ocupa cu tot ce tine de nunta, iti trimit si oferta pe mail, nu trebuie sa te deplasezi pana acolo pt o oferta.Tel.0232-224181,0742-078790,0740-057475, si email: sc_prederence@yahoo.com. Au sediul la intrarea in SC>TExtila, in spatele liceului sportiv, langa caminele din targusor copou.
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
nushulica spune:
fetelor e buna ideea cu intalnireasi eu am vrut sa va zic asta dar am ezitat ..
eu sunt pentru
cat despre capitolul 2 cea care a lansat subiectul ea tre sa creeze subiect nou
Catalin spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51820" target="_blank">Partea a doua
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!