nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Salut! Eu tocmai ce am fost miresica in toamna si din nostalgie mai intru pe aici, ca si pe mine m-a ajutat tare forumul la pregatiri. Pentru ca eu am pregatit singurica (ajutata si de sot ) toata nunta, as putea sa va mai spun unele, altele. Asa ca... astept intrabari.
Eu mi-am facut buchetul, lumanarile, cocardele si aranjamentele pentru masa in Piata Independentei, la o tanti florareasa tare draguta si priceputa. Au iesit superbe si rezistente. Daca vreti, o sa pun cateva poze.
Spor la pregatiri!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

anomis nu intra in panica ca nu stai rau si oricum timp este berechetsa stii ca am fost acolo parca tu mi-ai zis nu?,,,si am vazut modele frumoase dar aici e mai aproape de casa si e mult mai comod pt mine
stefana-cred ca tu m-ai ajutat deja cu cofetaria nu?iti multumesc mult oricum dar ne mai poti ajuta mai ales ca ai experientasi eu imi organizez singura nunta si tot mi-e teama sa nu uit ceva si atunci sa intru in panica
daca imi aduc aminte ce nu mai stiu te intreb,ok?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Pentru Nushulica si Anomis 81 cate un . Multumesc pentru raspunsurile vostre. Pe cel de la gara il stiu dar atelierul Prietenia de pe langa Siraj nu am idee cam pe unde este mai exact. Poti sa-mi spui daca este pe aceiasi parte cu Sirajul? Spre Cug sau spre Bucium? Stiu ca depinde de complexitatea modelului dar asa aproximativ imi puteti spune in cat timp se executa rochia. La unele ateliere se merge cu cel putin o luna inainte. E adevarat?

Mergi la inceput

anomis-am uitat sa-ti zic de coriolan deci gramul e 500.000si ai un catalog nu foarte mare dar ai modele frumoase si oricum poti face ce modificari vrei tu la un anumit modeleu am fost foarte multumita de ei intr-o saptamana iti aduce comanda si sunt foarte seriosi .mie de acolo mi-a luat iubi si inelul de logodna si e super
darria ca sa nu cauti mult atelierul prietenia te poti duce in podu ros s-a deschis acu vreo saptamana complexul ioana e cu firma portocalie si ai acolo standul lor si poti sa vezi si ce modele aunu o sa fii impresionata de ce vezi acolo poate doar de preturi dar ti-am zis ca fac ce model vrei tu si lucreaza bine
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis81 spune:

Tot la Coriolan am sa merg si eu sa fac comnada, este ieftin, la Mall gramu' era 750.000 lei...cam scump
Cam in cat timp iti face aranjamnetele floarale? Tb sa fac comanda cu o saptamana inainte sau cum se procedeaza?

Mergi la inceput

pai cu aranjamentele nu stiu sa-ti spun exact ca nu am mers inca la botanica dar la florarie trebuie sa vorbesti cu doua saptamani inainte dai avans si stabilesti modelele florile si tot ce vrei.dar eu vreau neaparat sa merg la botanica ca sunt mult mai ieftine florile si fac si aia aranjamentele cum le vrei tueu vreau un aranjament pentru masina cu care o sa merg mare care dupa biserica o sa fie pus pe masa de prezidiu buchetul meu si al nasei lumanarile si pentru mese fac un aranjament micut pe un inel de lumanare inconjurat cu ceva flori cele simplu si frumos ...aaaa am uitat si toate florile pe care le voi primi la cununia civila se vor transforma si ele in aranjamente pentru sala
cam asta-i

Mergi la inceput

Nushulica: multumesc pentru informatie. Astazi am auzit ca isi faceau reclama pe un post de radio local.

Mergi la inceput

cine isi facea reclama darria?

Mergi la inceput

mai fetelor da putine mai suntem din iasimai ca nu prea ai cu cine discuta si cand imi aduc aminte ca in ianuarie cand mi-am cautat restaurant mai toate erau ocupate pe tot anulunde sunteti miresicilor din iasi??

Mergi la inceput

Pt. Nushulica: cei de la Prietenia isi faceau reclama pe un post de radio(cred ca pe HIT dar nu sunt sigura).

Mergi la inceput