nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 15
nushulica spune:
fetelor de ce va complicati atat???eu nu dau nici o marturie nik la biserica decat o sa servesc cu niste prajiturele si bautura...si asa o sa fie prea multe atunci pe capul nostru si tot stresul ca sa ne mai complicam si cu pungutele alea...parerea mea
offfff...eu sunt asa de suparataieri am fost si am probat o rochie si am fost total dezamagita de cum imi statea nici nu mai stiu ce sa fac acu ...tre sa mai caut cred da oricum sunt neagra de suparare
Darria spune:
A, deci se pot servi si prajiturele la biserica. Bine, atunci cred ca am scapat de marturii. Fie prajituri fie bombonele. Cand anume se servesc la biserica?
Pt. restaurant: decat sa dau marturii se poate da si prajituri invitatilor cand pleaca. E bine?
kriss79 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri si idei!
chiar asa, de ce numai la doamne se dau marturii? stiam ca si la domni.
nushulica spune:
fetelor nu credeam ca o sa revin asa de repede cu un raspuns dar: MI-AM LUAT ROCHITZAAAAeste tare frumoasa si sunt foarte multumita de ea am luat-o si la pret bun 6.5 mil si e crem fusta si corset cu niste trandafirasi aplicati pe corset si pe fusta foarte frumusei iar fusta are cateva pliuri din material de jur imprejur putin deasupra genunchilor...este o minunatie...bine ca mi-am luat si asta de pe suflet...este rochitza care am visat-o
Darria spune:
Nushulica felicitari pentru rochie. Iti doresc sa fii mai fericita decat acum in ziua in care va fi unul dintre marile evenimente din viata ta.
De unde ai luat-o, daca nu te superi ca sunt indiscreta?
mmc_nd spune:
Salutare!
Va citesc de vreo doua saptamani, de cand am hotarat sa facem nunta. Data noastra e 27 august si va dati seama ca avem muuuule de facut pana atunci . Ideile voastre mi-au fost de maaare folos, multumesc frumos.
Nushulica, unde e salonul Prietenia?
Spor la pregatiri!
mmc
mmc_nd spune:
Auleu, fetelor, am uitat ce era important!!!
Voi ati rezolvat cu muzica? Eu as vrea sa angajez DJ, poate imi puteti recomanda pe cineva?
Dar fotograf?
mmc
nushulica spune:
dariuta-mi-am luat rochia din mall et 2 magazin best nu e cu rochii de mirese dar aduc rochii de seara unicat deci nu ai sa gasesti acolo doua rochii la felsi am vazut-o ieri fiind in trecere prin mall doar stiti ce suparata eram ieri ca nu-mi gaseam rochitza si de cum am vazut-o mi-am zis ca aia e rochia mea ...am avut emotii ca e nr 38 si eu port 40 dar imi vine perfect.e 6.5 mil deci nici nu e foarte scumpa si e crem corset si fusta cu niste tranfafirasi aplicati pe corset si pe fusta sunt facute niste pliuri frumusele pe care sunt aplicati trandafirii
promit ca-i fac o poza si v-o arat si voua ca vreau si parearea voastra
nushulica spune:
quote:
Originally posted by mmc_nd
Auleu, fetelor, am uitat ce era important!!!
Voi ati rezolvat cu muzica? Eu as vrea sa angajez DJ, poate imi puteti recomanda pe cineva?
Dar fotograf?
mmc
un dj cunosc eu am un coleg care e si dj la un club din iasi daca vrei iti dau nr lui de tel si te intelegi cu el am impresia ca el cere 200euro dar cred ca te mai poti intelege si ii zici si ce muzica vrei are scule tot ce-i trebuie....
"salonul"prietenia ca nu e chiar un salon e in podu ros in complexul comercial ioana si daca nu iti place ceva la o rochie sau vrei sa modifici ceva te trimit la atelierul lor care e pe langa siraj
bafta
kriss79 spune:
Salut!
Azi am reusit sa aranjez cu rezervarea pt cununia civila din 2 iulie. Am vrut sa gasesc intre orele 12-14 si erau toate orele ocupate in afara de ora 14 si a ramas ora 14. O sa fie cam cald, dar macar am timp sa ma trezesc nu la prima ora si sa merg pe la coafor si cosmetica inainte. Mai ramasese liber doar dupa ora 15.Ce chestie tampita cu rezervarea asta cu nu stiu cat timp inainte!