Amanta prin vocatie...Sau ce?
Raspunsuri - Pagina 3
Yasmin spune:
lol, aliah, peste juma de ora o sa incepi sa primesti pm-uri: 'spune-mi, te rog, cum il cheama pe nenorocit!...'
dara spune:
Lol, Yasmin, astept mielul(ca tot vine pastele...)!!! Dara, nu Alyah-sau poate te refereau la altcineva...
Chiar m-a umflat rasul cand am citit-desi eu ma gandeam la alta varianta azi cand treceam pe langa biroul colegei (bah sa nu afle asta cumva ca o pove pe net)
Cat despre sotie...O stiu bine pe sora acesteia care a lucrat la noi-s-a mutat in alt oras dar lucreaza la aceeasi firma (uite un detalui care mai taie cateva posibile "implicate" din schema). Deci sotia putea sa afle de la aceasta ca zvonurile circula si oricum nu trebuie sa fii mare expert sa-ti dai seama...
Si Yasmin, cand am intrat pe site aveam un pm si m-am speriat un picut!
Yasmin spune:
de unde oi fi scos-o, dom'le, ca alyah a postat subectul? :-)))
anyway, daca nu ai primit nici un pm cu intrebarea cheie, tin sa felicit toate cuplurile perfecte de pe acilea
bebetica spune:
REALITATEA este ca "tipului" ii place foarte mult sa se vada in situatia de "suuuper barbat", care are la picioare totul. Este un individ care se iubeste numai pe sine si putin ii pasa de sentimentele "femeilor" din viata lui.
Se complace ducand o viata dubla (?!?) atat timp cat "scopul scuza mijloacele" .
Se considera iresistibil, seducator, indispensabil, central si echidistant fata de orice perturbatie.
Atata timp cat se simte OK - si conteza numai propria persoana nu are de ce sa-si faca reprosuri ......... pana cand "se intoarce roata" si isi gaseste "nasul". ............dar in nesimtirea lui este putin probabil sa fie afectat sau sa invete ceva din toate acestea .............
Din pacate acest gen de barbat EXISTA si cu toate ca trebuie evitat, magnetismul cu care este inzestrat nu poate fi usor de ocolit de "cele indragostite sincer ", dar mult prea sensibile si mult prea visatoare.
Le compatimesc pe aceste doamne ........dar daca ele accepta sa fie folosite doar pentru cateva firimituri de vise ... este strict alegerea lor. Aceasta alegere este un mod de viata sau chiar un mod de supravietuire plutitoare.
Nu vreau sa dau sfaturi aici, vreau doar sa spun ca este trist ce se intampla doar ........
atat........
.... Ioana si al ei STEFAN DIMITRI ....... (de 2.4 anisori)
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EegNWjFi0btWMa
danna2002 spune:
imi este greu sa judec sau sa ma pun in pielea unui asemenea personaj cel putin controversat pentru ca eu nu am fost nici amanta nici sotie...AM iubit doar...si cel putin o data ORBESTE..din nefericire pe un individ care nu prea merita...
Din acest punct de vedere pot sa spun ca INCERCAREA ALTOra de a ma scoate din acea relatie a fost ZADARNICA.:
..IUBITZELUL ..a citit mesajul meu in fatza grupei, ii scrisesem ca MI se pare ca m am indragostit...EL a spun sec VREAU DOAR SA......o data. dESI mi s a spus asta ..eu ca un om orb ce eram nu am crezUt ba din contra i am SPUS LUI cine mi a zis si ce .....AM OMIS SA IL INTREB DACA ERA Adevarat ce auzisem si astfel am rupt o prietenie...MI se spunea des de catre cei care iesisera cu el ca nu MERITA ...ca e cum e..ca ....DAR EU NIMIC nimic...DUPA CE SI A ATINS SCOPUL mi a dat papucii logic..NU?
EU INSA AM CONTINUAT SA MA LUpt pentru iubirea mea..credeam ca o naiva ca mai pot sa ajung la el...Acum e cu o alta tipa ...SI MARTURISESC SINCER CA INCA mai exista un dram de gust amar cand ii vad DESI AU TRECUT 2 ANI DE atunci..desi mi a trebuit cam un an sa trec peste AMINTIREA PRIMULUI ESEC IN PAT....
EL insa AVEA O ANUMITA DRAGALASENIE...SAU ASTA VEDEAM LA EL...iar ce m a tentat era INTANGIBILUL ...LUI PLACANDU I sa pozeze IN CEL MAI DUR..CEL MAI TARE ..SAU IN CINE SUNT EU...ce i drept poate ca familia din catre pretinde ca face parte ii da dreptul sa se considere BURICUL PAMANTULUI ..si faptul ca TATICUTZU ARANJEAZA TOT DAR....cred ca inainte de orice trebuie sa fim oameni cu noi si cu aproapele...NU SA AFIRMAM CUM A AFIRMAT EL CA M A AVUT SI CA NU SUNT BUNA...fapte care vin sa darame mitul marii familii din care PRETINDE CA face parte si sa il aduca printre muritorii de rand si din pacate fara educatie.
Ideea era sa o lasi in pace.. sa nu deschizi cu ea subiectul el pentru ca orbita fiind NU O SA ITI INTEELAGA DEMERSUL ..poti doar sa ii mai spui ca poate e cazul sa se casatoreasca sa ..aiba viata ei ...ca asa au facut si altii ...ca un barbat bun la pat se mai gaseste .cred cu tarie ca ACEST BUN LA PAT E TARE SUBIECTIV..
Oamenii de genul ei se trezesc din starile de obsesie GREU ..si in general doar singuri pentru ca repet NIMIC NU TE OPRESTE cand ti se pare ca POTI SA AI CEVA..MAI ALES CAND TI SE DAU SPERANTZE ...
de el nu pot sa zic nimic ..PT CA nimeni nu o obliga sa astepte la unul care deja s a casatorit si care are viata lui..pe ea probabil folosind o la diversificarea meniului sau din contra LA NIMIC.
Poate ar fi mai bine sa stai ceva mai departe de asemenea personalitati ..pentru ca ai putea fi catalogata ca fiind ca ele..:(