licee particulare

licee particulare | Autor: marinaeliza

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor.Va rog,daca stie cineva liceele particulare din Bucuresti,sa-mi spuna si mie adrese,nr.de telefon.As dorii si licee cu profil sportiv,clase sportive sau adrese unde le pot gasii.Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Si pe mine ma intereseaza!!!!! Mai ales cele cu clase de seral sau FF. Si autorizate.
Multam'
Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinaeliza spune:

Poate ma ajuta si pe mine cineva cu o informatie,am nevoie sa stiu pentru baiatul meu care va merge,sper,la liceu anul acesta.Eu am tot cautat la diverse adrese dar nu am gasit ceea ce doream,informatiile erau insuficiente iar eu doresc sa cunosc toate oportunitatile pentru a alege mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigA spune:

Marinaeliza, un liceu particular stiu precis ca este la Universitatea Hyperion, asa se numeste, liceu particular Hyperion (pe Calea Calarasi, o cladire mare cu geamuri,frumoasa, este f. usor de ajuns, dar nu stiu tel.din pacate).Si liceu cu clasa sportiva (din cate stiu eu era de inot, dar nu numai) este la Lic. Emil Racovita, pe la parcul 23 August, daca stii pe unde este Baba Novac(inainte de Muncii), dar nu este particular.
Elly1977, liceu particular si cu seral/FF (nu stiu exact care din astea doua...) am auzit ca este pe la Dristor...Nu stiu sa iti dau prea multe informatii, imi pare rau, stiu doar ca acolo este forma asta de invatamant, ca se pot face (daca esti FF/seral) 5 ani (in loc de 4) si din cate am inteles este cu specific contabil sau asa ceva,..Imi pare rau ca nu stiu mai multe despre astea(adrese, etc), asta este tot...Pot sa stiu si eu de ce v-ati gandit la licee particulare?(de curiozitate, ca idee..) Daca nu va supar cu intrebarea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinaeliza spune:

Multumesc grigA,macar am un punct de plecare;banuiesc ca pot obtine informatii si despre alte licee,de la secretariatele celor mentionate de tine.Pe mine ma intereseaza aceste licee pentru cazul in care nota baiatului il trimite la grupuri scolare.Doresc totusi sa faca un liceu si nu o profesionala,mai ales ca nu are deloc inclinatii spre munca fizica iar capul il duce destul de bine.Eu sper sa nu fie nevoie sa platesc scoala dar iau in considerare si aceasta varianta.Liceu cu profil sportiv as prefera pentru ca face sport de 6 ani are si palmares... Va doresc numai fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Pai...pentru mine . Eu am abandonat liceul in clasa a XI-a si vreau sa-l termin. Am incercat la cele de stat dar se dau niste spagi mai mari decat taxele la o facultate. Plus "taxe" la fiecare teza, plus "taxe" pentru medie, etc. Asa, cel putin stiu pentru ce platesc.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigA spune:

A, am inteles Ok, va doresc succes, si cred ca de la seretariate puteti afla mai multe (sercetarele stiu toate pe lume, am observat, doar sa "te pui bine" cu ele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

TOT liceul Hiperion il stiu si eu particular si am inteles ca au super conditii,foarte curat si modern!

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Eu despre liceul din Dristor am auzit lucruri bune, cica ar face chiar scoala serioasa, ca daca copilul intarzie la scoala fara sa se fi anuntat liceul este sunat parintele imediat, ca se fac "meditatii" incluse in pret, adica copiii isi fac lectiile cu profesorii si ceva in plus...
Toate astea le-am auzit la a treia gura, mi-ar placea sa mai aud si alte povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Cred ca pe site-ul ministerului invatamantului este lista completa cu unitatile de invatamant, atat cele de stat cat si cele particulare.
Aseara am auzit la stiri ca se renunta la sistemul de admitere in liceu pe baza % din mediile scolare. Se revine la forma clasica, examen. In sfarsit!

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Nu e chiar asa!Iata ce scrie azi LIBERTATATEA:
Nu se modifica grila de examene
Parintii au inrosit ieri telefoanele Ministerului Educatiei, dupa ce auzisera la televizor ca testarile nationale nu se vor mai da dupa clasa a VIII-a, ci dupa a X-a. Secretarul de stat Paloma Petrescu a anuntat luni ca ministerul lucreaza la un proiect prin care sa "mute" acest examen. Demnitarul vorbea insa despre un proiect care nu poate fi pus in practica foarte curand.

Mergi la inceput