Cind ati avut primul copil?
Raspunsuri - Pagina 12
vio_reurean spune:
Eu am nascut la 24 de ani si mai am un an de medicina, bebe sta cu noi si ne e foarte bine, nu as putea sa-l dau la nici un bunic pentru ca nu vreau sa stau fara el!!E drept ca avem si bona.
Vio
loreen spune:
Pe prima fata am nascut-o la 22 de ani ca ma gandeam ca-i viata prea usoara si pe sora ei abia la 31 ca mai repede nu s-a putut...Dar oricand as lua-o de la capat...Merita cu varf si indesat
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
adina-aspirina spune:
quote:La 25 de ani am nascut-o pe Ana . Cred ca asa a vrut Dumnezeu. Imi doream de mult un copil .
Initial creeata de Andrada
Sondaj propus de numeioana
isabelle spune:
am nascut la 30 ani si imi pare rau ca s-a intamplat asa tarziu. Acum am 33 jumate si cu toate ca-mi mai doresc un copil, nu cred ca as putea s-o iau de la capat (Andrei are 3 ani si 2 luni si este foarte, foarte activ...).
Naty spune:
Foarte tarziu, imi imaginam ca la 22 o sa fac copii, dar socoteala de-acasa ... stiti voi, deci bebelina mea s-a nascut cand aveam 29 de ani.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
carmen_bm spune:
Aveam 25 de ani cand a venit Mihai pe lumea aceasta, primul copilas al meu. Iar la 28 am nascut-o pe Dora. Amandoi sunt niste scumpi si sunt foarte fericita ca-s langa mine.
teodora35 spune:
deci primul si ultimul copil l-am nascut la 24 de ramas insarcinata la 23
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului