Vrancea(4)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Va pup, am bagat capul sa va urez seara frumoasa! Pe maine.
Flori, astept vesti.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
flori76 spune:
Am scris un mesaj si cand sa-l trimit mi s-a blocat pagina
Andrutz o seara frumoasa si tie
Fetele mi-a iesit o culoare...supeeeeeeeeer.Is ciocolatie cu multe,multe,multe suvite blonde(mi-au iesit cele pe care le-am facut asta-vara).Chiar am ramas ,pt ca ma asteptam sa ies satena.
,eu sunt prin zona.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
prixi spune:
Buna seara la fete! Nu am mai apucat sa intru...am stat la masa si acum, inainte de culcare, am vrut sa va urez "noapte buna"!
Kata, am vazut-o si eu pe Hanna...dragutica foc! Chiar nu stiam cine este pentru ca aveai numele ei la nick, dar acum am priceput! Vad ca in ziua de astazi mamele de baieti incep din ce in ce mai devreme sa isi caute nurori pe placul lor!
Flori pe fratele meu il cheama Catalin Avarvari si era in clasa cu Liviu Hurmuzache...adica asta era prietenul lui cel mai bun, ca pe ceilalti nu ii stiu!
Bafta multa pentru maine! Asteptam stiri cu nerabdare!
Pupici la fete!
Roxana
flori76 spune:
Roxi uite ca l-am intrebat pe Cezar.Zice ca Liviu Hurmuzache i-a fost coleg de clasa la nr 9(clasele I-VIII),iar numele fratelui tau ii spune ceva,dar nu e prea sigur.
Va pup si eu si noapte buna
P.S.Va multumesc din suflet pt sustinere .Maine am programare dupa-amiaza,asa ca vin cu stirile destul de tarzior.
noi
prixi spune:
Pai si el tot la scoala nr 9 a facut ca e chiar langa blocul nostru, dar nu mai stiu daca si acolo a fost cu Liviu in clasa! El a fost la C pana in clasa a VIII-a!
Pe cine a avut Cezar diriginta/e? Ca fratele meu a avut o profa de mate, parca Preda o chema...
Pupici si mai vorbim noi!
Roxana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Neatza! E soare si cald si frumos, ma oftic ca nu am venit cu maneca scurta...
Ce faceti? Flori, tinem pumnii sa fie de bine!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
fetitele mele
M-am trezit,mi-am baut cafeaua,am fost la gym...is tare mandra de mine(imi tremura si mainile si picioarele de oboseala ).
Roxi,Cezar zice la a fost la E,dar cica fratele tau a fost in clasa cu Emi Cojocea(cine o mai fi si tipul asta,ca io habar nu am ).
Andrutz,vazusi ca am scris aseara??.Mai am putin si ma duc(peste 3 ore).Mi-a pierit si frica si tot...vreau sa ajung mai repede si sa vad ce-mi zice.
Kata,Lorena???
La noi e o vreme supeeer.Cezar a iesit afara sa faca masina frumoasa(ce-o mai spala si-o mai stergeee )
noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
'neata!
eu am rezistat bre pin'la ora aceasta fara sa deschiz computeru', si ci di treaba facui,valeu,..mai am di dat cu aspiratoru' bre!,da' acus iar iau o pauza bre,ca s-o trezit copchilu',asa ca ni videm mai incolo,si nu plecati bre!
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
prixi spune:
Flori, intr-adevar imi amintesc de Emi...In fine, deci si-a amintit de el! Am sa il intreb si pe fratele meu daca isi aminteste de Cezar, asa de curiozitate! Oricum, stiindu-l foarte bine, ma indoiesc, ca el era un zapacit si jumatate! Dar mai stii...A, dar pe mine nu ma stie? Eu eram mai mare cu un an, eram la A, dar cum eram destul de retrasa de felul meu si nu ieseam in recreatie afara din clasa, slabe sperante!
Sa nu uit: inca o data bafta astazi si iti tinem pumnii sa fie bine!
Si la noi este foarte frumos afara...cred ca o sa iesim astazi la cumparaturi, ca sa avem we liber!
Voi cand plecati acasa, Flori, Andra? Noi stateam de obicei toata luna august acasa, dar anul asta se insoara fratele sotului in septembrie si va trebui sa plecam dupa 15 august si sa ne intoarcem dupa 20 septembrie...
Va pup si mai intru mai tarziu!
Roxana