Mamici de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
nicoll_mada spune:
Multumesc frumos si pentru cele doua poze Irina,ramane valabil sa mi le trimiti pe restul dupa ce le primesti.
Pupici dulcici,
nicoll_mada 26sapt
MMN
mitub spune:
Anis ar trebui sa-l simti pe bebe minim de 10 ori pe zi(10 miscari, nu 10 seturi de miscari! In plus, parca tu ai stetoscop, il poti auzi, nu?
Despre hainute: pentru prima perioada nu luati chetsii care se baga pe cap, ca nu le place bebeilor: deci Body cu capse pe lateral, compleuri gen combinezon incat sa nu aiba elastic pe la brau, iar eu personal le recomand pe cele cu botosei, caci bebeii isi freaca tare piciorusele si nu prea le stau ciorapeii. La plimbare cred ca e suficient body cu maneca scurta sau maieu si salopeta cu botosei dintr-un bumbacel subtire, acum depinde si cat de calda va fi vara asta, oricum trebe sa avem mereu la noi o paturica subtire pentru invelit (in general cand dorm se simt mai bine inveliti, dar nu infofoliti)
Despre dezinfectat: eu am oparit hainutele pe care le-am primit pentru Miruna, si cele noi, si cele purtate de vreun alt bebe. Dar pe atunci eram cam nebuna, in plus o parte dintre ele s-au oparit si deformat de la apa atat de fierbinte. Apoi am trecut la spalat normal si dubla clatire, si dezinfectarea facuta in urma calcarii.
Hainutele care s-au intors acum la mine le-am sortat si pe cele albe le=am bagat la clor, apoi la spalat. N-a iesit mirosul de clor, deci vor mai trece o data printr-un proces de spalare prelungita, de data asta cu Dermalin sau alt detergent de bebelusi si ciclu dublu de clatire. Eu am schimbat detergentul la Miruna, am spalat cu Bona Oxygen active de mana (tocmai aparuse si era super- bun) si apoi la masina cu Omo. Depinde foarte mult de copil, dar acum daca tot se gasesc detergenti specialai, mai bine spalam cu ei.
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 24 saptamani + (DPN 1 august)
Katink spune:
Buna dimineata!
Eu ma simt foarte obosita dupa plimbarea de ieri, dorm pe mine, si asta mica topzie si mai devreme cred ca sughita ca simteam ca o pulsatie regulata in partea stanga ...
Am vazut ca intrebai de fotogrfii Nicoll, vezi ca a dat Albinutzza un link pe pag. 11 de la capitolul 28, acolo sunt mai multe fotografii (16, ca a 17-a nu se vede).
Eu merg sa mai stau in pat ca tare obosita ma simt
Pupici, o saptamana buna si fara probleme,
Katink cu dulcinea mea 24+
Fotografii cu burtica
lulu75 spune:
Sa aveti o saptamana buna si bebeii sa stea cumintei in burtici!
Luminita
de 23 de saptamani Andrei e in burtica
laura-s spune:
Multumesc Boga pentru raspuns; asa voi face ,voi cumpara detergent special pt copii - am vazut la Sensi Blue cu 200.000o punga de 2,5 kg, asa ca aia o voi folosi. Si apoi intr-adevar trebuie foarte bine limpezit.
Azi sunt mai luminata, parca mai am chef de ceva.... ca de la statul acasa nu mai aveam chef de nimic.
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
Albinutzza spune:
Buna fetele,
Dau si eu raportul mai tarziu...asta e...lunea la mine e crima
Bun venit si bun regasit fetelor burticoaselor, sanatate multa si voua si la
Noi am fost ieri la peste, pe balta, m-am bronzat putin, a fost foarte misto, m-am relaxat...am si condus...n-am mai condus de cand am ramas gravida...dar a fost foarte bine...si si ne-am simtit foarte bine, a fost vioi, daca a fost cu tati la peste ...
In rest trebe sa fiu calma, sa nu creasca tensiunea
Albinutzza 27+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
nique15 spune:
Buna dragi !
Noi va citim, dar scriem mai rar, mai ales daca nu avem lucruri interesante de spus! Acum insa va anuntam ca am fost vineri seara la control si suntem bine, ne dezvoltam normal, iar bebelusha statea strengareste cu o mana la spate, ca si cum ar fi ascuns ceva , dupa care a iceput sa sughita (vorba dl doctor, stia ca vorbim despre ea).
Am fost si noi la Babyexpo, am vazut lucruri frumoase, unele destul de scumputze, dar ne-am hotarat sa mai avem rabdare cu cumparaturile.
Oricum ne-am facut o lista cu ce am vazut interesant si la ce firme!
Ce m-a amuzat teribil a fost pungutza cadou pe care am primit-o de la firma "Nuk", in care am gasit un biberon cu partea de sus ROSIE!!! Special pentru bebitza mea! (nu m-a intrebat nimeni ce am in burtica...)!
In rest ne-am plimbat prin parc, ne-am bucurat de vremea frumoasa (atat cat a fost) si ne-am continuat in burtica la mama!
Pentru fetele care au trecut prin momente dificile Emaaimee, Oana C, Bebestrumfitza, AC si cele pe care nu le mai stiu pe nume, va tin pumnii sa fie totul bine in continuare si sa nu mai aveti probleme!
Katink, poate iti trimit fetele care au fost la intalnire fotografiile ca sa faci un link si sa le pui la inceputul listei. Sa ne mandrim si noi ca sunt frumushele foc toate!
Va doresc tuturor o saptamana cat mai frumoasa, cu satisfactii de la bebei si fara grija contractiilor!
Ioana si bblina 25+
Albinutzza spune:
Am uitat...Adriana, ai o burtika super...e mareeee...si iti sta bine
Irina, imi plac mult lucrushoarele tale...asha caritz vreau si eu...io nu m-am lamurit ce e chestia aia albastra, cu ursuletzi>??!?!
Albinutzza 27+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
lulu75 spune:
Irina, frumoase lucruri! Sa le folositi cu bucurie si sanatate!!!
Luminita
24 de saptamani
irinabungau spune:
Luminita, Albinuta, multumesc muuuuult!!! Am fost atat de fericita sa le aleg eu cu manuta mea... Nu vreau sa fiu superstitioasa cu chestiile astea, dupa aceea sa alerg ca nebuna pe ultima suta de metri - asta in cel mai fericit caz - sau sa-l trimit pe tati sa cumpere cine stie ce... Este o viitoare mamica la mamici de martie - aprilie care nu a vrut sa cumpere nimic tot din cauza superstitiilor si pana la urma s-a convins ca-i mai bine sa le cumpere si alerga saraca sa cumpere tot ce trebuie...
Albinutza, chestia aia este un baby gym pentru bebelusha mea , cand o las singurica sa nu se plictiseasca...
Cam slaba activitatea pe forum astazi...hmmmm....
Pupici,
Irina si bebe 23 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau