Jocuri noi (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Nadia1976 spune:
Nu pot nici sa traversez strada...
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
vlada spune:
daca ramai fara "putere" trebuie sa mananci cioco ca altfel nu mai face nimic...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Nadia1976 spune:
am ajuns la metrou... dar am pierdut trenul... acum ce fac?
vlada spune:
cum ai ajuns..? dupa ce traversezi si faci tranzactia cu tipu' ai putut mereg mai departe pe trotuar ? ca aici se blocheaza la mine...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Nadia1976 spune:
da, a mers mai departe si am ajuns la o agentie de turism... apoi la metrou. ma intorc sa vad ce-i cu agentia... poate de-aia pierd trenul... sa vad daca trebuia sa iau ceva de acolo.
vlada spune:
eu renunt ca mi-a mancat nervii...pur si simplu se blocheaza, nu merge spre agentie...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Nadia1976 spune:
si eu am renuntat; nu se mai intoarce spre agentie.
motanik spune:
Please ajutati-ma...la crimosn room, vad filmuletul si ala danseaza si la un mom dat arata un punct dar cand dau pe el revine la cd-player si nu poci sa fac nik...
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
laureta spune:
motanic io acolo m am blochitsi gata am renuntat.
La mine nu a mers true love asa ca astept alt joc
Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)
arboria spune:
hai ca m-am prins (cam tarziu) ca setarile monitorului is nepotrivite, de aia nu puteam iesi din hol.
ati trecut de agentia de turism?
motanik, laureta stiu ca trebuie sa-l urmariti pe dansator si in clipa in care apare steluta aceea va fixati cu mouse-ul pe ea, fara sa clicaiti, pana termina de dansat. si nici nu mai stiu daca se clicaie numai o data sau de mai multe ori. oricum, ala e finalul
vreti sa caut si viridian room?
Julia