varsta copiilor de grupa mijlocie

varsta copiilor de grupa mijlocie | Autor: april

Link direct la acest mesaj

cati ani au copii care sunt in grupa mijlocie acum???
a mea are 5 si 4 luni. dar mai sunt in grupa si copii de 4 ani si ceva.

asa sunt grupele amestecate????

Antonela & Andrada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

4 ani si 6 luni. Dar cel mai mare copil din grupa are 5 ani si 4 luni si cu siguranta vor merge la scoala in ani diferiti.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

copiii sunt repartizati la grupa mijlocie daca au implinit in septembrie 2004 (adica la inceperea anului scolar) 4 ani.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

problema in grupa fetei mele e ca au luat copii care atunci cand a mea a implinit 5 ani altii au implinit 4 ani. sunt bulversata. am fost la scoala sa vad cum sa o dau si o invatatoare mi-a spus sa o dau DOAR dupa ce implineste 7 ani, asta inseamna 7 ani si 9 luni.

atunci ma intreb, cei care sunt cu un an mai mici vor face de 2X grupa pregatitoare????

Antonela & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

April, invatatoarea nu te poate obliga sa o dai dupa 7 ani. Daca vrei, poti sa o dai si la 6 ani si 9 luni. La 7 ani si 9 luni mie personal mi se pare prea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

si fetita mea este in grupa mijlocie... si are mai nou si cativa de grupa mica de 3 ani, nu sunt multi dar sunt....

asa ca m-am dus si am vorbit cu una din educatoare care mi-a zis ca nu trebuie sa o mut inca la grupa mare, pentru ca s-ar putea sa-i mute pe care pot si ai caror parinti vor la direct grupa pregatitoare in toamna. Asa ca voi astepta, si daca este e super bine ca nu va fi rupta de colectiv si de prietenii ei...

vorbeste cu educatoarea...

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput