cati ani au copii care sunt in grupa mijlocie acum???
a mea are 5 si 4 luni. dar mai sunt in grupa si copii de 4 ani si ceva.
asa sunt grupele amestecate????
Antonela & Andrada
4 ani si 6 luni. Dar cel mai mare copil din grupa are 5 ani si 4 luni si cu siguranta vor merge la scoala in ani diferiti.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
copiii sunt repartizati la grupa mijlocie daca au implinit in septembrie 2004 (adica la inceperea anului scolar) 4 ani.
problema in grupa fetei mele e ca au luat copii care atunci cand a mea a implinit 5 ani altii au implinit 4 ani. sunt bulversata. am fost la scoala sa vad cum sa o dau si o invatatoare mi-a spus sa o dau DOAR dupa ce implineste 7 ani, asta inseamna 7 ani si 9 luni.
atunci ma intreb, cei care sunt cu un an mai mici vor face de 2X grupa pregatitoare????
Antonela & Andrada
April, invatatoarea nu te poate obliga sa o dai dupa 7 ani. Daca vrei, poti sa o dai si la 6 ani si 9 luni. La 7 ani si 9 luni mie personal mi se pare prea mare.
si fetita mea este in grupa mijlocie... si are mai nou si cativa de grupa mica de 3 ani, nu sunt multi dar sunt....
asa ca m-am dus si am vorbit cu una din educatoare care mi-a zis ca nu trebuie sa o mut inca la grupa mare, pentru ca s-ar putea sa-i mute pe care pot si ai caror parinti vor la direct grupa pregatitoare in toamna. Asa ca voi astepta, si daca este e super bine ca nu va fi rupta de colectiv si de prietenii ei...
vorbeste cu educatoarea...
5 ani -14 februarie 2005