Cum il fac sa inteleaga ca vreau sa-l ajut?

Cum il fac sa inteleaga ca vreau sa-l ajut? | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Fetelor, sfatuiti-ma in legatura cu o problema. Ce faceti voi, cum va comportati cand sotul (iubitul) vostru vine acasa nervos, suparat, cu mintea plina de griji de la serviciu si nu vrea sa va spuna ce probmlema are? Zice ca nu vrea sa mai vorbeasca despre asta si ca mai bine ar fi sa-si gaseasca un alt job. Iubitul meu e sef intr-o fabrica si subalternii nu prea il asculta. Cum faceti sa-i ajutati? Ce as aveti in maneca? Daca aveti....

Multumesc!

Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Ioana, sa fii sef e o responsabilitate nu gluma.Eu zic ca il poti ajuta fara sa-l stresezi.Cand vine acasa nu-l mai zapaci si tu, fa-l sa uite de problemele de la serviciu, sa se detaseze de ele.

Acu' io nu sunt nici pe jumate moderator, dar cred ca subiectul nu e postat unde trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Cred ca a spus despre ce problema e vorba-faptul ca sef fiind nu are din partea subalternilor o atitudine supusa, ca nu vor sa i se subordoneze. Poate sint mai in virsta, cu o vechime mai mare si sint 'deranjati' ca altcineva mai tinar sa le de-a ordine!
A lucra cu oamenii este una din cele mai dificile sarcini.
Ce sfat poti sa ii dai?! Un loc de munca se gaseste greu, peste tot gasesti oameni reticenti, indispusi,care se cred superiori altora si care se revolta cind li se spune ce au de facut.

<<Singuratatea este o crisalida, in care sufletul se metamorfozeaza pentru a putea sa zboare.>>
Leonardo da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Simplu: daca nu are chef sa vorbeasca despre ce l-a enervat atunci lasa-l pana are dispozitia necesara si iti spune singur. Si eu am momente din astea cand nu am chef sa vorbesc. Incearca sa vezi daca nemultumirea angajatilor are vre-o legatura cu sotul tau. Daca e mai tanar decat muncitorii atunci o sa se impuna mai greu in fata lor. In Romania exista inca mentalitatea ca daca esti mai tanar atunci esti mai putin pregatit decat cei in varsta. Calm si rabdare si totul se va rezolva. Poate comportamentul sotului tau fata de muncitori ii deranjeaza. Nu cunosc ce fel de om este si de aceea incerc cateva variante. Daca esti sef nu inseamna ca trebuie sa fii tartor. Eu ma comport la fel si cu femeia de servici dar si cu cei mai pregatiti. Toti suntem oameni iar unii fara altii nu putem exista. Oamenii te simt si se comporta ca atare. Dar daca nemultumirea angajatilor se datoreaza conditiilor de lucru si a salariilor atunci problema nu-i apartine, ar putea incerca sa vorbesca cu superiorii sa vada ce se poate face. Acum sa nu te superi pe mine dar imi este greu sa vorbesc despre cineva fara sa-l cunosc. Poate am gresit. Iar daca el nu mai doreste sa lucreze acolo e mai bine sa-l lasi sa decida singur. De ce sa se chinuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Tu cum vrei sa il ajuti defapt?Daca nu ai o solutie concreta, cel mai bine e, cum s-a spus mai sus, sa ii abati atentia de la problemele de la munca si sa il lasi sa decida singur ce vrea sa faca. Nu insista prea mult, e mai bine sa il lasi pe el sa iti ceara parerea. Daca nu vrea lasa-l in pace.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Si eu zic la fel....fal sa uite cate probleme are la munca.Mai fai niste surprize...o mancare preferata....un cinema,ca sa se mai relaxeze!
Multa bafta

Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.

Sabina

Mergi la inceput