ce te faci cand vei fi mare?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ile (3 ani): motociclet!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Alexa mea , care acum are 8 ani , spunea pana acum cativa ani ca se face invatatoare ( eu fiind profesoara in acel moment , apoi cantareata iar acum vrea sa se faca Alba ca Zapada da cu parul blond :))

mami,tati si cu printesele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Ana (4): Eu cind o sa fiu mare o sa ma fac limba de ceasornic.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Miruna(6 ani) - M-am hotarat, ma fac magazin ...sa dau de mancare la oameni.
Dupa o clipa:
- Banii ii pun in pusculita.
Ce facem cu ei...nu va spun.

zana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_yourself spune:

...Acum mi-am adus aminte ca fratele meu cand era mic o tinea una si buna cu meseria de...tata. Cand a mai evoluat,s-a reorientat spre...cowboy.

Pt noi motivele sunt si azi o dilema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Cand era mai mic voia cioban, cioban si cioban.
Acum (5 ani) de cand stie oleaca de engleza vrea sa se faca cow-boy si horse-boy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amipreda spune:

Am intrebat-o si eu pe fetita luna trecuta la 2 ani si 3 luni ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare: doctorita, educatoare, inginer, etc, si a raspuns:" Ma fac maaareee!"

Amalia si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Fi-miu are 2 ani si patru luni si vrea sa se faca pilot de avion .Am o prietena in colt care vinde pateuri si de cate ori il vede pe fi-miu il intreaba ce vrea el sa se faca cand va fi mare .El ii raspunde ca pilot si ea ii zice "Pot sa fiu eu stuardesa ta?" ,la care Toma "nu ,mami" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

eu cred ca e ceva la mijloc cu masinile astea de gunoi de sunt asa atragatoare pentru pitici!! Luca, pe la 2-3 ani a declarat singur ca vrea si el sa fie gunoier, pe urma 3-4 ani era la mare cautare ospatarul (umbla foarte pretios prin casa, lua comanda la toata lumea, aducea diverse chestii, lua banii, in fine)... acu, dupa 4 ani a inceput cu chestii mai "clasice": pilot de avion sau de raliu, motociclist si mai nou ca tot am venit de la mare scafandru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Vrea mai multe "joburi":
muncitor pe santier - sofer de betoniera, compresor, macara, tractor si, sigur, gunoier.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput