Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ariadna, scumpo, bine ai revenit! Chiar mi-ai dat si mie emotii!

Eu sunt binisor, am avut un moment greu, vorba ta, dupa care m-am lenevit cu scrisul, dar sunt la curent cu tot ce faceti si intru mereu sa felicit cand este cazul.

Cata, imi plac poeziile tale tare mult! Hai sa le publicam! Esti molipsitoare cu voia ta buna!

Laurici, n-ai mai vrut tu sa faci pregnyl?

Ale, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sorina, si eu zic ca n-ai pierdut momentul, ba chiar a fost optim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Tonnia, iubita mea, ca ma bucur ca mai scri si aici!!!!
Uite ca m-am gandit si m-am razgandit pana cand am zis ca este prea tarziu pt Pregnyl. Nu este grav, daca nu este nimik luna asta o sa trag unul luna viitoare, sper doar sa nu se transforme in chist!
Te rog sa ai grija de tine!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Cata esti tare draguta,
probleme am de cand ma stiu: nu am CM si nu am ovulatie.Am lasat anticonceptionalele in aprilie anul trecut si de atunci ... nimic. Am urmat un tratament naturist (cel al Liviei) din ianuarie pana in aprilie si acum am revenit la inducerea menstruatiei. De cand va urmaresc pe voi, am inceput si cu temperatura bazala. Primul chart a fost un esec total 57 zile, fara ovulatie, l-am si sters de nervi. M-am enervat si am inceput altul, intr-o zi oarecare. In timpul celui de-al doilea am incetat tratamentul naturist sa-mi fac niste analize si ... surpriza: ovulatie in a 17-a zi. Am luat duphaston la indicatia medicului si hop ... s-a modificat ziua ovulatiei in a 21-a zi. Vreau si eu o monitorizare mica, sa ma conving ca ma amagesc singura cu acest fertility. Deci nu as putea sa-ti spun cat e CM-ul meu. Un an si ... zile?
Ti-as trimite graficul, dar nu stiu cum. L-am salvat ca jpg, dar cand sa ti-l trimit pe mail..... Imi explici, cum faceti?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Sorina, draga mea si eu tot pana la 40 de ani am zis ca incerc, sotul meu a propus ca daca pana atunci nu reusim vom adopta un bebe . Eu zic sa speri in continuare la foliculul ala, poate nu mai vin rushii!

Cata, te admir cu gura cascata ca apelezi la cura de infrumusetare in prima zi de cotropitori , cand mie in ziua respectiva in vine sa ma ascund intr-o pestera! Bravo tie!

Mirona, monitorizarea ar trebui s-o incepi din ziua 10, cu indulgenta din ziua 13 pt. ca ai ovulatie tarzie in ziua 17, adica inainte de ovulatie, pt. a vedea evolutia foliculilor si a endometrului si pt. a sti cand sa prestezi exact. Bafta!

Laurici, felicitari pt. client, esti foarte activa ca de obicei. Nu am retinut exact, luna asta ai facut stimulare cu closti, pt. ca in lunile cu stimulare nici eu n-am avut mucusul clasic 'albus'. Explicatia e simpla: clomifenul 'blocheaza' estrogenul. Eu zic sa nu ratezi seara asta!

Tonnia, graviduta constiincioasa, felicitari pt. baietel! Dar stii ce zic eu: fii pregatita in caz ca e fetita, parerea mea ca e cam devreme pt. o certitudine. Hai sa va zic o poanta tare, dar e adevarata 100%: aveam 2 colege gravide in aceeasi perioada de sarcina care mergeau la acelasi medic. Uneia i-a spus ca va avea fetita, celeilalte - baiat. Ce credeti? Cea care se pregatise sufleteste pt. fetita a nascut baiat si cealalta - fetita. Asta ca sa va amuzati putin... Acum fie vorba intre noi, medicul avea un ecograf neperformant, cam vechi.

Fetelor, ca sa-mi lamuresc eu niste intrebari am rascolit prin arhiva aspirantelor si stiti ce am descoperit? Foarte multe fete cu probleme asemanatoare cu ale noastre care asteptau de ceva timp un bebe sunt acum mamici fericite. Asa ca... sa speram in continuare!

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Mirona, te duci cu sagetica fara sa apesi pe nimik pe chart in stanga sus unde este data si astepti sa apara chestia imaginea aia cu ce vrei sa faci, sa dai print sau etc. Dai click pe "send this image in an e mail" si gata!
Sper ca m-am facut intzeleasa, daca te-am incurcat sorry!

pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ariadna, bine ai venit. Sper ca presentimentul tau sa se adevereasca si sa vii cu vestea buna.

Tonnia si tie pupici pe burtici.

Laurici, m-ai omorat cu ovulatiile tale. Ai super foliculi, super endometru. Bravo! Sper sa se sparga si sa vina luna asta fetitza.

Io tin pumnii!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ariadna, ...speram, speram, ca altfel fara speranta ce ne-am face...iti doresc bafta multa multa !
Tonnia, ...va pup !...mi-a fost dor de tine ! sa fiti sanatosi si voiosi !
Laurici, ...tocmai te dadusem disparuta la "aspirante"...bravo pentru contract si bafta la fetita !
Cata, dupa ce ca esti frumoasa foc, te-ai mai si aranjat, asa ca-i musai sa vina bebicul luna asta !

Mergi la inceput

Va multumesc fetelor pentru explicatii.
adriana33 - mai conteaza si daca are dr. liber in acele zile. Mersic. Maine sun la cabinet.
Laurici - mersic si tie de explicatii. Mie nu-mi apare acea optiune,am observat eu ca acasa e cam diferit fata de cum imi apare la servici. Ce am lipsa acasa nu stiu, dar nici Smilies acasa nu sunt miscatoare, deci ceva e lipsa la compu asta. Dar am gasit in meniul ... sharing - email your chart.
Problema mea era ca nu ii stiu mail-ul Catalinei.
Pupicei la toate.

Miro

Mergi la inceput

Cata intra te rog pe link-ul de pe semnatura mea, am creat un album pentru chart-uri. Merci mult.

Miro

Mergi la inceput