Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sorina 7 daca ovulatia a avut loc in noaptea din 13 spre 14 iar tu ai prestat pe 14 dimineata nu ai pierdut momentul...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Neata fetele,,
Vad ca sunteti tare harnicute azi nu aveti somn, vorba lui Florinni ?
Florinni, sa stii ca si eu imi cam prind urechile cu mucusul,nu stiu niciodata exact ce si cum sa apreciez consistenta lui.De obicei ma incurc la creamy, eggwhite....ufff...greu cu chestiile astea.Tu presteaza in functie de ovulatie si temperatura.
Cata, imi pare rau, speram totusi sa nu iti vina rushii,dar ii batem noi luna asta care urmeaza.
Eu doar in ziua 5 a cm, asa ca mai am de pedalat pana la perioada fertila.Astept ziua de marti pt inceputul monitorizarii.
sa fiti cuminti si optimiste dragelor.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cristinna si eu care credeam ca o sa numaram impreuna...se pare ca esti inaintea mea cu 4 zile...pupici si trecem la treaba...o sa fie bine..pina la urma....!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

[red]Cata[red],

Multumesc ptr. PM si ptr. sfaturi si promptitudine.
Te pup si sa ai un weekend fain.

Te pup Cristinuta si ai grija ce faci ca luna asta am auzit ca umbla multi iepurasi. Unul e al tau...Cata si al tau e pus deoparte si te asteapta, pune-i un pic de zaharel ca poate vine mai repede, eu i-am tot pus iar luna asta incerc cu ceva mai special sa vedem daca merge( ii pun si miere).

Fetelor fiti cu ochii pe ei sa-i prindem pe toti....

Pupici
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata, cred ca poezioara ta merita inramata. Sa o citesc de cate ori ma intristez.
Florini, sarumana si tie pt sfaturi. Eu bag temperaturica dar cica Ovulation not detected yet (si sunt in ziua 15). Probabil din cauza ca am facut varza din temperaturi. Numai alandala luate.
Sorina, sper ca au reusit fetele sa te linisteasca. Asculta-le ca au mare dreptate si stiu ce zic.
Sfaturi pt atragerea iepurasilor - morcov, varzuta - desi mie tare imi place mierea
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

multam fetelor, m-ati linistit, inseamna ca stangul era in weekend...si poate-poate a fost bine si cu timing-ul, vorba lui Cata...o sa vad eu in 4-5 zile daca a fost ceva de foliculul ala baban sau a facut doar <fisss> si nu a avut nimic in el...
sa aveti un weekend frumos, productiv, iar fetele cu rushi sa elaboreze de pe acum strategia de atac ! bafta !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna dimineata, fetele, si io pe aici. Sincer, nici eu n-am avut somn, dar pina acum, m-am delectat cu ativitati mai placute, daca tot au plecat rusii... Sint in ziua 8, asa ca mai am de asteptat ceva pina in zilele bune.

Cata, am vazut ca ti-a scazut temperatura. Imi pare rau, zau, ca luna asta chiar aveam sperante. Oricum, la capitolul optimism nu te intrece nimeni. Sa ne traiesti!

Sorina, intr-un ciclu nestimulat, rareori se intimpla sa ovuleze amindoua ovarele in acelasi timp (cam asa se nasc gemenii dizigoti), asa ca eu sint de parere ca stai foarte bine. Iar cu timing-ul, de asemenea. De dimineata a fost foarte bine, stai linistita. Iti dai seama ca nici dr. n-are senzor sa-si dea seama cind ovulezi tu cu exactitate. Ba mai mult, eu as zice sa continui pina observi cresterea de temperatura,in caz ca ti-o monitorizezi.
Am si eu o intrebare pentru tine: cum iti dai tu seama in 4-5 zile daca a avut sau nu ceva in el? Chiar sint curioasa.

Iepurila, in ce zi crezi tu ca ai ovulat? Pentru ca fertility detecteaza cam in a patra zi dupa ovulatie. Ii trebuie minim trei temperaturi crescute ca sa o poata detecta. Deci daca nu ai ovulat in ziua 11, n-ai ce sa vezi deocamadata. Mai ai putintica rabdare. Si n-are nici o legatura cu luatul temperaturilor aiurea. Daca vrei o parere, baga un PM cu userul si parola de pe ferility.

Va pupa fata

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ale, esti o simpatica ! ...sa iti spun secretul cel mare: pai in 4-5 zile tre' sa vina rushii...e drept ca putea fi in el ceva dar acel ceva sa nu se intalneasca cu "domnisorii", chit ca le dau la branca ursului de nu o pot duce...

Mergi la inceput

Sorina, pentru ca n-ai spus in ce zi esti azi (si daca ai spus, n-am cascat eu bine ochii), io am presupus ca acum ai fost la eco , si chiar ma bagasei in ceata. Ma gindeam ca ai tu vreo metoda super-extra-nemaipomenita sa afli asa devreme ce si cum. Da' m-am lamurit, gata.
Grafic de temperatura ai?

_

Mergi la inceput

Fetelor, ma bintuie o intrebare: ce s-a intimplat cu Ariadna, Chi, Felicity, Tonnia? ca n-am mai vazut de mult ceva scris de ele. Sau poate n-am fost eu suficient de atenta...

_

Mergi la inceput