Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Anca imi cer scuze daca am deranjat pe cineva ... chiar nu am vrut sa invart cutitul in rana, am incercat sa raspund la intrebari.

Dar poate ai dreptate, ca urmare ma mut de tot la mamici, voi trece pe la aspirante pentru a va citi zilnic (sunt multe fete care-mi sunt dragi aici!)

Tania & Punctuletz 5+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Scumpelor,
Si eu imi cer scuze daca am necajit pe cineva, nu am asta in intentie.
Ma voi muta si eu la mamici..., si va voi citi doar..., nu vreau sa va supar.
Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Fetelor dragutzelor...eu va doresc un week-end placut la toate (si la gravidute).
Sa ne auzim cu bine luni..sa fim optimiste si cu increderea in suflet ca vom reusi si noi cat de curand sa fim!!
Va pe toate si va.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Servus fetelor !!!
Daca as fi apucat sa scriu alaltaieri, v-as fi spus cum m-am detasat eu de problema prin munca si ce bine-mi pare, bla-bla, dar gata, nu mai merge, azi am dat iarasi iama pe site! Traiasca dependenta DC!!

Gravidutelor, eu una ma bucur sa va avem in continuare alaturi. Am fost alaturi si la mai rau, si - uite! - voi acum ati reusit, si vrem sa stim si noi cum! Doar suntem cu toatele aici in primul rand pentru suport moral, dar si pentru schimb de informatii, caci - asta e! - doctorii nu au intotdeauna timp sa ne lamureasca pe fiecare in parte. Tot stand pe-aici, am invatat cu toatele, inclusiv voi, multe, si cu siguranta putem sa ne ajutam intre noi in continuare.
Oricum o sa fiu cu ochii pe voi si la gravidute, cand veti discuta acolo simptome si griji specifice, ca-mi sunteti tare dragi!

Pupici, si nu va suparati niciunele, va rog !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, cer si eu ajutor de-un sfat,doua: incepand cu perioada ovulatiei (a 15-16a zi)si pana acum (in a 28a zi),temperatura mea bazala a fost 37.1,n-a scazut deloc; mie de obicei imi vine CM la 26-27 zile;acum nici-un semn, dar si 3 teste (ultimul aseara)negative.
Nu stiu daca sa sper sau nu,sa fie de stres?NU mi s-a intamplat niciodata.De obicei,scade cand se apropie CM;e a12a zi de la ovulatie,sa mai incerc cu testul sau n-are rost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Andicu, eu sa fiu in locul tau as face o analiza a sangelui. Sa stiu e alba sau neagra.
Nici eu nu vreau sa plecati fetelor gravidutelor. Va Rooog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Nici eu nu vreau sa plecati de tot gravidutzelor, avem nevoie de experienta voastra! Si ma bucur sa va stiu printre noi,sunteti dovada reusitei incercarilor noastre !

vreau sa am burtica cu bebica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Tania, Cora, Salisa,
Voi sper ca ati glumit cand ati zis ca numai o sa cititi ceea ce scriem noi aici, ne-am obisnuit aici cu toate si am fost impreuna si ne-am gandit unele la aletele chiar daca nu ne stim. Asa ca sper ca o sa veniti in continuare cu sfaturi si vesti despre voi si bebeii vostri. Sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare cu bebei sanatosi si frumosi.

Fetelor eu sunt intr-o ceata totala, nici nu stiu cand sa ma apuc de prestat, sunt in ziua 8 dupa fertility, iar temp. mea a fost astazi 36.5 cu 0.2 mai mult ca ieri, iar mucusul eu l-am trecut ca sticky ca nu stiu cum sa-l definesc altfel.

Danangie,
Fetita ce mai faci, nu mai stiu nimic de tine, tu esti probabil prin ziua 9, 10. E adevarat? Sper ca esti bine si esti mult mai increzatoare luna asta.

Cata, Cristina, Iepurica, Misulina, Mrl, Andicu,Mariaalexia, Alexia, Ancuta va pup pe toate si va doresc un weekend minunat, cu multa bucurie si vreme frumoasa si calduroasa.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata...pentru mine nu incepe cu o veste buna, dar asta este...ziua 28...temp. a scazut cu 0.2...am 36.8...azi vin rusii! Dupa ce-i vad o sa ma reincarc cu forte proaspete si o sa ma ridic ca Pasarea Phoenix din propria-mi cenusa...Stiu ca pina la urma o sa reusesc si eu, dar o sa am nevoie si de suportul aspirantelor dar si a gravidutelor...fetelor sa nu plecati nicaieri ca o sa ne saraciti in sperante...sa ramineti si sa ne incurajati, ca altfel o luam razna cu toatele..ok...? Va pupic pe toate si va doresc o zi buna..
Andicu simptomele tale corespund cu ale mele de luna trecuta..si eu ovulatie ziua 16, intirziere 3 zile...ciclu de 30 de zile fata de 27...si 1 test negativ...cind ma pregateam sa-l fac pe urmatorul mi-a venit...am avut niste dureri mari pe partea unde era foliculul cu 3 zile inainte sa-mi vina si cele 3 de intirziere...tu cum stai? Te doare ceva? Eu cred ca este vorba doar de o intirziere si la tine...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Florinini esti abia in ziua 8..eu nu cred ca este vorba de ovulatie...parca vad ca temp. va mai oscila in zilele urmatoare...mai ales ca si mucusul trebuie sa fie watery sau egg...vedem zilele urmatoare...pupici

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput