Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Sunt in ziua 4 a CM..sau a 3=a, sincer nici nu stiu cum s-o iau avand in vedere ca prima zi a fost doar spooting, dar in fine.Ma simt destul de bine luand in considerare explozia chistului de 5 cm, dar inca mai simt un disconfort la palparea abdomenului...sper sa treaca si asta si sa revin la normal.Martea ma voi duce la dr sa incepem monitorizarea ,,,abia astept,mai ales ca sper ca nu imi va da vesti rele.
Voi fetelor, Iepurila, Florinni, Maria_alexia, alexa 27,Danangie,Mishulina,avalon,- sper ca nu am uitat pe nimeni sper ca sunteti oprimiste si increzatoare si gravidutelor noastre care stau aici sa ne incurajeze Salisa,Tania,coralia ce va fac?
Cata scumpica mica ..inca nu e nimic sigur, dar si daca e sa vina si luna asta nenorocitii de rushi..vorba ta "sa nu depunem armele" - si totul o sa fie bine si vor veni si bebelusii pt noi
Va pup pe toate dulce
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Eu am redevinit optimista si increzatoare. Pentru ca am ajuns la concluzia ca alta cale nu am. Sunt in ziua 14, temperatura 36.3, luata in conditii de stres ca de obicei.
Cora unde esti? Ai fost la eco? Da-ne si noua o raza de lumina.
Fetelor va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MRL eu am luat Utrogestan la recomandarea dr. T, din z14, cate 3 pe zi, una dimineata oral si 2 seara vaginal. De azi insa le voi intrerupe ca urmeaza sa fac injectiile cu Gravibinon, recomandate de dr. ginecolog la care sunt in evidenta. Lui i-am spus de Utrogestan si mi-a spus ca este foarte bine ca am luat. Se pare ca e o problema frecventa asta a insuficientei de progesteron. O prietena de-a mea (in luna a 5-a) ia si acum pentru sustinere... desi eu auzisem ca se doar in primul trimestru...

Mishulina ce faza idioata cu dr. aia! Parca era doctorita mea de familie careia eu ii explicam ca din 10 martie (prima zi a UM) sunt CALENDARISTIC 5 saptamani si ea tinea mortis ca sunt 6!!!! Sunt sigura ca pana la urma vei ajunge pe mana unui medic cu care sa te intelegi!

Cata ce fata curajoasa! Stai in cuntinuarea cu temperaturile sus. Nu e nimic pierdut!

Cora spune-ne de echo!!!!!!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna dimineata!!
Fetelor noi suntem bine, ne dezvoltam....si nu luam deocamdata nimic..., nu ne-a dat nimic medicul, vedem ce se intampla la cea de-a doua intalnire.
Eu va tin pumnii si sper sa aud repede vesti bune si de la voi!!!
Sa vina repede bebelusii si la voi!
Va pupam Salisa si bebelusul din burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Tania-z, multumesc frumos pentru informatie. As vrea sa iau si eu dar mie nu mi-a recomandat dr. Nici nu a adus vorba de asa ceva. Pana acum la cele 3 inseminari pe care le-am facut (esuate) am avut faza luteala de 16 zile deci, dupa parerea mea nu as avea deficit de progesteron. Dar stau si ma gandesc daca imi poate dauna cu ceva daca o sa iau luna care vine de la mine putere(cand probabil o sa fac o noua inseminare) macar cate o pastiluita pe zi. Am citit in prospect si nu am vazut sa aiba efecte secundare nasoale, din cate am inteles este mult mai bun decat Duphaston care cica ar fi sintetic?
Tu ai luat pentru ca aveai deficienta de progesteron? Ti-ai facut analiza inainte ca dr. se iti recomande Utrogestan sau ti-a fost recomandat pt sustinerea unei eventuale sarcini?
Scuze daca intreb prea multe.
Un pupic dulce
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MRL eu am facuto echografie in z14, la doua zile dupa ovulatie si atunci endometrul era de 6mm. I-am scris dr. T pe site si recomandarea lui a fost "Ia Utrogestan 3/zi pentru a sustine o eventuala sarcina". Laurici mi-a recomandat ca este mai bina sa le iau vaginal pe cele de seara. Analize de progesteron nu am facut, nu m-am astept sa fie sarcina, dar am zis "hai sa iau", cine stie?... si a fost bine.
Ceea ce stiu este ca trebuie luate DUPA ovulatie, altfel inhiba producerea ovulatiei.

Cristina cu intaziere, stiu, dar vreau sa-ti spun si eu ca ma bucur tare mult de disparitia chistului tau. Bravo!

Corane dai vesti? Stau ca pe ace!

Tania & Punctuletz 5+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele gravidoase, ne bucuram toate pentru reusita voastra.

Dar, va rog, din respect pentru suferintza noastra..a celor care incearca de ani de zile...rezumati-va la un sfat, la o parere.
Asta cu descrierea starilor voastre..nu-si au locul aici.

Sanatate multa si sa auzim de bine!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gravidute eu vreau sa stiu tot ce faceti mai ales ca a-ti plecat din rindul nostru...mie sa-mi spuneti tot ca eu sunt avida de informatii! Va pupic..gravidutelor!!!!Sper sa va calcam si noi pe urme curind!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Tania, multumesc mult de tot pentru informatii.
multi
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Dragele mele va fi bine....nu va pierdeti speranta,
noi ne rugam sa fie bine pentru toata lumea!
Pupici!

Mergi la inceput