Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cata,si eu sper sa fie bine,va tin la curent...
Mirona eu te inteleg,stiu cat e de greu sa astepti atata timp ca si eu am fost programata pe 5 Aprilie pentru 24 Mai de-mi venea sa plang cand ma gandeam ca-s 7 saptamani! Dar rezista,stai pe aici.pe forum,ca la mine au trecit deja 2 sapt mai usor,vorbind cu voi!
Alexia,stiu ca-s "lupul moralist" cand fac pe "sfatoasa"(ca la mine nu-s in stare sa aplic)dar eu in situatii de-astea ma fortez sa gandesc ca "tot raul e spre bine" si sa profit de timp sa mai rezolv cate o problema...
Iepurica,da-ne de veste cand te intorci si ai grija..

Pupicele multe la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata...ziua 4..am trecut la masuratori si Maca..azi 36.7....abia astept sa ajung sap. viitoare la T.

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna dimineata fetelor,
si eu tot ziua 4. Temperatura in schimb la mine este mai mica 36,2.
Cata am tot vrut sa te intreb, dar nu indrazneam:
Ce este Maca? Cum o iei? Pentru ce ti-au prescris-o?
Merci.
Mishulina merci draga, asa voi face. Hai ca si tu mai ai mult pana in 24. Capu sus. Odata trece.
Si pe restul, va pup cu drag. Pe toate, fara exceptie.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Neata fetele....ziua 8 a CM, azi ma duc la la ora 16, sper sa nu imi zica ca am ramas cu sechele de pe urma chistului . Ca si Cata , de cateva zile am inceputut sa iau si eu si sotul Maca ,sper sa aiba efectul scontat, masuratorile le fac deja din ziua 5...asa ca...sper sa fie totul ok si poate poate vine barza luna asta. Sa-mi tine-ti pumnii dragelor.
Va pe toate.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza dragelor!
Azi e o vreme la Sibiu de iti vine sa dormi la greu ..nu sa vii la scarbici si sa fii si full de treaba....Acum de 5 minute am incercat sa descarc poza in album..mi-a aparut ca a descarcat-o dar cand am vrut sa o deschid ia-o de unde nu-i..Voi care aveti album..pozele apar mai tarziu..trebuie verificate de cineva inainte?
Bafta tuturor fetelor care au restartat numaratoarea ca luna asta sa fie cu okisori!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Mirona, ia vezi aici referitor la Maca.
www.innovatics.com
Si mie Cata scumpica mi-a vandut pontul. Ce ne-am face noi fara draga de ea
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna dimineata, feteleor. Vad ca sinteti harnice ca niste albinute.
Am intrat doar sa va salut si sa va urez sa aveti o zi frumoasa.

Va pupa fata

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CORALIA 76 da.Pozele apar mai tarziu.Trebuie verificate de administratori.Cel putin la mine asa a facut.Ciao

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragele mele, eu prind speranta pe ce se incalzeste mai bine afara, odata cu primavara.
Alexia,imi pare rau ca ti-a iesit testul negativ,dar cum mi-a zis maica-mea:"nu-i nimic, continuati!".Mirona,nu dispera,ai incercat si tu cu vreo smecherie,sau s-o vrajesti pe asistenta?Mai merge asa cateodata;Cristinna,multa sanatate, sper sa fie totul bine la control;Cata , iti tinem pumnii pentru saptamana viitoare.
Iepurila,eu sunt maritata de 9 luni, da suntem impreuna de 6 ani,asa ca l-am luat de mic .Dar cred ca trebuie sa fim optimiste, caci noi suntem la inceput de drum si avem o groaza de timp inainte.

vreau sa am burtica cu bebica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Am verificat acum si se poate vedea poza bebicului in albumul principal.A durat mai mult,dar acum se vede.
Va pup

Mergi la inceput