Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Andicu,sa-ti traiasca tinerelul de husbandsi sa va dea Dumnezeu cat mai repede bebei,daca nu a fost sa fie luna asta incepe o noua luna cu sanse la okisori.
Eu sunt cu ochii pe voi,va urmaresc si abia astept vesti bune de la toate.Cata deci la tine ieri au venit nemernicii?mai ai cateva zile si ne anunti temperaturi marete.
Va pupacesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va multumesc pentru urari, si eu sper sa-mi prinda bine anii lui . Mergem mai departe si poate ajungem si noi din urma vreun picior de barza.
Sa dea Dumnezeu sa ne-aduca la toate bebei, ca urmeaza perioada sfanta si luminata, iar ce vrem noi este dat de la El.
Pe 07 mai am programat un consult +echo, poate ma lamuresc si eu atunci daca e vreo problema anume.

vreau sa am burtica cu bebica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cora la mine simbata au venit nemernicii..azi sunt ziua a 3-a..de maine trec la masuratori!!!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Ok Cata deci maine esti z4 si prima masuratoare.Tin pumnii sa fie cu bebel de data asta ,sa-si faca treaba ovarul de pe partea cu trompa buna.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor, mie iar mi s-au inecat corabiile:
dupa cum stiti am vrut sa incep cu monitorizarea din aceasta luna. Insa am primit programare la ginecolog doar in 2 iunie, asa-i daca intrerupi si mergi la alti medici (endocrinologie, planificare familiala) - iti pierzi randul.
Deci: La revedere! monitorizare luna asta. Am ramas doar cu temperaturile si duphastonul. Voiam si eu o stimulare ovariana. Mie de ce nu mi se propune niciodata aceasta varianta? Aud doar de analize si laparoscopie. M-am saturat de atatea analize, ce mai vor? Ovulatia e problema - deci ar trebui o stimulare. Chiar si dr. T mi-a sugerat 1.stimulare cu FSH sau clomiphene sau
2.GnRH in mod pulsatil.
Iar sunt in plouata precum puiutzul scos din buda.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,eu m-am programat azi la dr.T pentru Joi seara si am niste emotii ingrozitoare,pe de-o parte abia astept sa aflu parerea lui iar pe de alta mi-e teama sa nu mai aflu cine stie ce....
Cora,sa-ti traiasca "dolofanul" !
Alexia,asteptam vesti,daca se poate bune!
Pupice la toate fetele,simt ca se va intampla ceva bun luna asta pentru noi,ca ma simt ciudat de bine desi nu prea am motive....O fi din cauza ca se apropie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, n-am mai avut răbdare și mi-am făcut un test azi. Cred că am cel mai negativ test posibil: o superlinioaie roșie și grasă! Asta e! Sunt cumva între agonie și extaz: agonie, vă dați și voi seama de ce; extaz...că măcar pot să mă ocup de bolunda asta de tiroidă care mi-a nenorocit zilele, fără să-mi fie frică de probleme la bebe! Așa că mâine la ora 8 sunt la Elias la analize și sper eu, un tratament.
Dar, Doamne, ce o să ne bucurăm toate când or să vină rezultate pozitive și bebei sănătoși! Cred că după tot chinul ăsta o să apreciem chiar mai mult împlinirea visului nostru!
Țin pumnii la toate fetele care încep o nouă lună cu noi speranțe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele, dar stiu ca n-am mai scris de multa vreme. Pt ca nu am noutati. Nu fac decat sa astept luna mai pt noi investigatii.
Cora pupici tie si bebelului. Persevereaza acolo si posteaza totusi o foto.
Andicu, cat de bine te inteleg. Suntem intr-o situatie aproape asemanatoare de viata (acusica si eu 30, 7 luni de maritis si barbat mai tanar-29 neimpliniti inca). Da nu vine ea vremea noastra?
Mirona, da stiu ca ai de asteptat nu gluma. Cum rezisti?
Cata te pupic dulce si bafta luna asta
Mishulina, oi sti tu ceva de ai presimtirile astea.
Te pupic dulce, dulce.
Cristina, Alexia, Anca si toate fetele cochetele va pup si sa aud vesti bune cand ma intorc (plec in delegatie pana joi seara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Iepurila urechila, ma intrebai cum rezist?
Inca nu realizez cat am de asteptat. Oricum ma gandesc la o noua strategie.La mine tre sa treaca o noapte (sfetnic bun) ca sa o pot lua ca atare si sa merg mai departe.
ce sa fac? Va citesc pe voi si va tin macar voua pumnii stransi.
Ai grija de tine(in delegatie) pana joi - ca dupa aia avem noi.
Te / va pupic pe toate.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor sunt bucuroasa...am facut programare la T pentru luni sap. viitoare (ziua 10) si miercuri sapt. viitoare (ziua 12) abia astept sa merg...am sentimentul ca va fi bine...
Mishulina mi-ai luat-o inainte la T...hai ca va fi bine joi...gindeste optimist...
Mirona chiar nu se poate mai repede de 2 Iunie...valeu....chiar nu poti face nimic...??? E naspa!
Alexia 27..presimteam ca asa va fi...eu zic ca mai ai putin si-ti vine...trateaza tiroida ca sa fie bine pentru bebe cind va veni...
Iepurica mica...acum vine si luna mai...repejor..si sa speram ca investigatiile se vor solda cu rezultate pozitive...
Va pupic..noapte buna!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput