puneti-l la socoteala si pe sotul care cu alea doua miini stingi pe care le are a facut cit de mult a putut prin casa si dupa bebelici fara sa astepte invitatie si fara sa i se para anormal;
ce-i drept e ca l-a cam speriat ideea lui bebe doi pe vremea cind bebe1 avea 1 an si vreo 2 luni dar uite ca i-a trecut intre timp ...cel mai mult insa imi place ca se joaca cu placere cu fetele si ele sint topite dupa el; pentru asta fac eu toata treaba in casa, cu placere....ma rog, accept si o mina de ajutor care vine destul de des;
Noi mai avem putin de asteptat pana cand ne vom vedea copiii, dar stiu sigur ca sotul meu ma va ajuta si va fi un tata bun. De cateva luni de cand n-am voie sa ma misc, el se ocupa de tot in gospodarie si o face bine. Se preocupa de tot ce trebuie pt. copii, ba chiar le-a cumparat singur hainutele. N-avem aici nici un ajutor, asa ca ne descurcam cum putem si el e la inaltime. Nu gateste, dar ma mai descurc si singura in bucatarie, mai ales ca mananc putin si nu sunt pretentioasa.
Sunt foarte mandra de el si sper ca baietii sa-i semene.
Da, Rufus, mai exista si barbati buni (chiar foarte buni), dar pacat ca sunt atat de rari. Sper ca tu esti unul dintre ei.
Maria sapt.36