De la forum adunate si-napoi la forum date (4)
Raspunsuri - Pagina 2
sinzi_ana spune:
Radeti voi radeti, da' mai bine expulzam un ou de 50 de g, decat un copil de 3 kg!!!!!!!!!! Mai ieseam in lume intre 2 cloceli fara sa duduie asfaltul sub noi!!!!
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi
Adela spune:
cuscra`> de la mine n-ai premet nici o solicitare iecspesa. Ce faci tu aicia?
sanzi>
Adela , mamica de Julia ***
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Adela
cuscra`> de la mine n-ai premet nici o solicitare iecspesa. Ce faci tu aicia?
sanzi>
am avut io un filing ca nu te-ai supara!
Nu da cu OO in mine frajitoaroo,mai bine iegzpulza-le!
( nu accept cezariana,nici macar in cazu oolelor de la tine)
Elena si pisicutza Amelie
juliafin spune:
quote:
Originally posted by Mikquote:
Originally posted by juliafin
Pai ce,Conchita nu e importanta???
N-am vrut sa spun asta ! si Conchita e foarte importanta.
E un topic pe 5 pagini ! Subiectul e foarte serios, da' a avut si el pauze. Iti spun pe PM.
Mik.
Am glumit,Mikule.
_
apropo de oo,cin` ar trebui sa le cloceasca?Aia care stau mult in fata "cutiilor":PC sau TV.Adica masculii!Noi le depunem si ei le fecundeaza+clocesc.
iren spune:
Categoria" nu dixtrugeti fauna, si ele are suflet!"
quote:
Originally posted by
...Si fie vorba intre noi, eu cred ca si plantele au suflet si le doare cind le facem ciorba :)
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Va dau un subekt intreg sa va hlizitzi la el, ca io una n-am putut sa selectez numa citeva kestii, trebe luat tot
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46556&whichpage=1
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
corina iulia spune:
ce subiect!!!!!!
clar ca nu aveai cum sa faci selectia "perlelor" fara sa sufere cele neculese
cine-i prost dispus, sa citeasca: se garanteaza o saptamana plina de voiosie!
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
sinzi_ana spune:
Si replica:
citat
In stadiul actual al societatii cred ca e infinit mai important ceea ce ne iese pe gura decat ceea ce intra.
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi
Adela spune:
quote:
Originally posted by ***
am citit in evangheliile apocrife ( stiu ca nu sunt recunoscute de biserica ca fiind autentice ... ) ca oamenii ar trebui sa fie vegetarieni... de altfel si porunca "Sa nu ucizi" daca o privesti mai adanc poate sa te conduca la vegetarianism ...
Replica:
quote:
Originally posted by ***
Fructele si legumele sunt si ele forme de viata. Daca privim foarte, foarte adanc porunca "sa nu ucizi", acceptand ca ucidem si morcovul cand il scoatem din pamant, nu stiu catre ce-o sa fim condusi...
Adela spune:
Din ciclu: "mai, si animalu e om!"
quote:
Originally posted ***
Stiu ca nu o sa vina catelul la mine sa imi spuna "de azi renunt la carne"!!! dar eu ii ofer si una si alta...el alege.
A fi Vegan este o decizie pe care o iei pentru tine si nu in numele altora altii...
Tot pe motivul asta nu mi-as castra catelul...daca vrea sa se calugareasca treaba lui!!!
Treaba lui. Corect!