De la forum adunate si-napoi la forum date (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

din ciclul "uite samanta, nu e samanta":

quote:
Initial creeata de

voi cum va descurcatzi cu....."samantza sotzului", atunci cand facetzi dragoste fara prezervativ???!!!Nu imi place mirosul shi ma mai shi lipesc intre picioare, evident ca merg la baie imediat,

quote:
Originally posted by

nici mie nu imi place senzatia aia de dupa, asa cleioasa!

quote:
Originally posted by

Si eu fug imediat la baie,ca de nu ramane o baltoaca lipicioasa pe lenjerie...Dar noi ne ducem impreuna la baie.

quote:
Originally posted by

Mie mi se pare oarecum naspa sa fug la baie imediat dupa... ca mai vreau sa savurez senzatia de dupa...asa ca tin tot timpul la indemana servetele sau cand uit mai folosesc chilotzei(nu conteaza ai cui curati sa fie)...
Nici mie nu-mi place nici mirosul nici consistenta asa ca nu prea las sa curga in voie...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

"Consumul de agheasma dauneaza grav sanatatii copiilor"

Originally posted by bagoiu

Da, Anto, si eu urlu destul de des la copii, din pacate. Incearca si zi o rugaciune scurta cand iti vine sa tipi, sau uita-te repede la o icoana si iti trece. Parintele meu mi-a zis ca pot sa-i mai bat cateodata dar sa nu tip la ei...

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Da, Anto, si eu urlu destul de des la copii, din pacate. Incearca si zi o rugaciune scurta cand iti vine sa tipi, sau uita-te repede la o icoana si iti trece. Parintele meu mi-a zis ca pot sa-i mai bat cateodata dar sa nu tip la ei...

*segmentation fault*

Deci ashaaa, mai pe tacute, sau cum? Shi daca vii pe furish pe la spatele kupilului shi-i arzi o scaltoaca la ceafa e ok, sau trebe doo? Tot pe tacute, bineintzeles, sa nu se sperie icoanele...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Din ciclul Pān' la Dumnezeu te manānca "sfintii" sau Cum ne īndobitocim cupilu ...

quote:
Originally posted by ...nici nu mai conteaza cine

ai dreptate ca e foarte greu.
Copiii sunt asa de vulnerabili si influentabili...mai ales ca sutn bombardati din toate partile cu chestii contradictorii.
De exemplu Ioana se mai uita la desene si iau exemplul cel mai inofensiv: Pinocchio. O vad pe Ioana intr-o zi ca ia un bat si vine la mine si zice ca ea e zana si-mi da viata cu bagheta magica. AM ramas perplexa..I-am explicat eu ca zana e de fapt trimisa tot de la Doamne-Doamne.
Oare sa-i interzic desenele de tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

categoria "secret, secret, da' sa stim si noi":

quote:
nu-mi place cind cineva primeste un telefon pe celular si iese repede din birou (daca este celular este clar ca vorbesti si in public )sa vedeti cum se string prin colturile holurilor la servici si vorbesc care mai de care

netrebnicii!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56234" target="_blank">cap. 5

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

categoria: cine nu a tipat niciodata la copii, sa arunce cu piatra

quote:
Originally posted by xenocid

*segmentation fault*

acuma, radeti voi, radeti, dar o cunosc pe irina (bagoiu) cu mult inainte sa existe acest forum, si daca nu e ea cea mai blanda, linistita si calma persoana din lume (sau macar de pe forum) atunci io is papa de la roma

mie sfatul duhovnicului mi se pare extrem de relevant: in momentul in care te abtii sa tipi la copii (voi reusiti? eu nu!) atunci acest lucru implica automat un autocontrol (cum spuneam, destul de laudabil si greu de pus in practica de oricine) si, in momentul in care vine si bataia, aceasta va fi automat mult mai usoara, mai degraba simbolica, decat "adevarata"

problema e ca, atunci cand spunem "bataie", fiecare intelege altceva (ca si cu betia: daca eu zic "m-am imbatat cu vodka", poate am baut un dop de vodka si m-am imbatat, pe cand altcineva probabil bea de la mai multe doape in sus ca sa se imbete

sunt sigura ca "bataia" aplicata de irina nu se compara cu bataia aplicata de altcineva (altii, ca mine de ex, se si enerveaza, si tipa, si dau) - sunt convinsa ca pe forum sunt si persoane mai calme, sau cu copii mai cuminti, sau, bineinteles, cu principii mai solide, asa ca, cum spuneam, doar cine nu a tipat niciodata la copil, acela sa raza de irina
(ma refer, desigur, la acele persoane care chiar stau cu copilul, nu il vad 5 minute pe zi - generic vorbind)

daca mai adaugam ca irina are 3 copii, nu stiu cati se pot pune cu adevarat in situatia ei si cati mai au chef de mistouri

pentru mine cele scrise de ea sunt un exemplu de autocontrol - e drept ca, decontextualizate, pot provoca distractia forumului

nu spune nimeni ca il iei la omor pe copil pe tacute ci doar ca te abtii sa tipi la el, iar aceasta abtinere va duce automat la o "bataie" mai mult pedagogica decat violenta (de genul o palmuta peste pampers)

adevarata greseala a irinei este, insa, aceea de a reproduce intr-un spatiu public sfatul duhovnicului care este intotdeauna personal: adica duhovnicul ei, pe care il cunosc si este un parinte extraordinar (fara false politeturi), i-a dat acest sfat cunoscand-o pe irina ca fiind o persoana extrem de blanda (subintelegandu-se ca nu isi "omoara" copiiii cand ii "bate"), de aceea sfatul este valabil doar pentru ea

faptul ca l-a reprodus pe net a fost din cauza ca l-a spus unor persoane care o cunosc (ne-am intalnit cu toatele de curand) si care inteleg direct, fara "perturbatii virtuale" ce a vrut sa zica

ce nu stie ea este insa ca mai suntem cititi si de altii, Doamne ajuta! si nu pot decat sa ma bucur ca avem o asemenea audienta bogata

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Aa...trebuia sa strici tu totu'!

decontextualizatoareo'

*segmentation fault*

Mergi la inceput