Medic bun in Japonia?

Medic bun in Japonia? | Autor: Diana25

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Am o pritena care locuieste in Japonia pt o perioada de cateva luni. Vrea sa faca un bebe si este interesata daca cineva stie un medic bun ginecolog acolo???????????
Si mai as vrea sa stiu ceva, daca se poate. Cum se zice la ACID FOLIC in japoneza?????
Va multumesc si astept un raspuns.
Diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Cred ca ajuta tare mult daca spuneai si unde in Japonia. Oricum, medicii in general sunt buni profesionisti indiferent unde mergi. Ai de ales intre clinici private si spitale mai mari, de stat. Daca vrei medici exceptionali si aparatura de ultima ora ti-as recomanda un spital universitar. Asta mai ales daca sarcina e cu probleme sau necesita o atentie deosebita. Pentru o sarcina fara riscuri o clinica particulara este ok.
Diferente: pret, la cabinete particulare e mai scump, la spitale de stat iesi mult mai ieftin, acum depinde si daca prietena ta are asigurare. Pe de alta parte la spitale de stat ai uneori ceva de asteptat, mai e si distanta de acasa pana acolo, pe cand clinici mici sunt destul de dese si raspandite in tot orasul. Si cum ti-am zis, calitatea serviciilor medicale. Nu ca medicii privati nu si-ar da interesul dar aici potentialul financiar al unui cabinet particular este mult intrecut de cel al unui spital de stat, deci si dotarea e pe masura.
Pesonal la prima sarcina am inceput cu un cabinet care era aproape de casa pana au aparut problemele si m-au internat intr-un spital al Colegiului Medcilor, de acolo problemele gravandu-se m-au transferat la Spitalul univ. care avea cea mai buna dotare pentru prematuri. Iar acum la a doua sarcina tot la universitar ma plimb desi e departe de casa si astept si 45 de min. uneori, dar ma simt in cele mai bune maini.

Acid folic, yousan, se gaseste si in farmacii poti sa il iei singura, medicii nu prea il recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana25 spune:

Buna!
Iti multumesc pt raspuns. Prietena mea este din kawasaki kajigaya, daca stii unde este...ca eu habar nu am.
daca nu te deranjeaza sa vorbesti cu ea mai multe despre sistemul de acolo si cum ai procedat tu in cazul sarcinii, potzi sa-i scrii pe adresa de mail: adriana_dobre2000@yahoo.com(o potzi gasi de asemenea si pe messenger). Eu iti multumesc mult si ai grija de tine si bafta cu bb.
Diana

Mergi la inceput