mobilele din Ro sunt bune si in Canada ?

mobilele din Ro sunt bune si in Canada ? | Autor: SIMONABB

Link direct la acest mesaj

De exemplu Nokia 6310

Va multumesc

http://community.webshots.com/user/simonabb

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Trebuie sa recunosc, prima oara cand am citit subiectul, m-am gandit la pat, masa...

Tel. mobile dinafara Canadei trebuie decodate pentru a putea fi activate si admise intr-una din retelele locale. Aceasta operatiune este mai scumpa (costa 180 dolari) decat ti-ai lua un telefon nou, direct pe abonament.

Daca te referi la vizitatori, atunci e de preferat sa inchiriezi un telefon pe perioada prezentei tale aici (costa in jur de 90 dolari / luna).

(datele de mai sus au fost valabile in 2003, 2004... in ultimele luni nu am mai verificat)

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Si eu m-am gandit la mobila intai :)
Din cate stiu eu aici tehnologia de telefonie mobila nu e GSM si deci tel din Romania nu ar merge. Oricum aici poti sa-ti iei cu oferta si telefon gratis, totul e sa faci abonament pe cel putin un an la respectiva companie. Numai ca abonamentele nu sunt prea ieftine.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Si eu tot la pat, masa... ma gandisem

Eu am o prietena care are un telefon mobil care se poate folosi si in Romania (l-a luat special asa). Ma gandesc ca acelasi model poti sa-l iei si din Romania. Ma interesez si-ti spun ce model are prietena mea.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Si noi avem un prieten care are tel. din Rom. si care l-a folosit aici!Nu stiu ce model dar SIGUR SE POATE!Si spun acest lucru ptr. ca el a stat aici anul acesta o luna la noi...dupa care s-a intors acasa ptr. ca nu i-a placut aici!(acasa avea abonament...si aici si-a cump. cartela) So- intreaba acasa exista modele care se pot utiliza si aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

In reteaua GSM sunt 4 frecvente: 850; 900 - Connex, Orange; 1800 - Cosmorom; 1900

Din cate stiu eu in Canada frecventa GSM e 850 si 1900.
In orice Service GSM vei gasi un telefon pentru Canada la pret bun.

Nokia 6310 merge pe 900, 1800 si 1900. Ar trebui sa mearga. Trebuie verificat (eventual decodat) pentru a fi sigur ca nu e blocat pe 1900.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

mersi mult

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput