tratament nechirurgical pentru polipi?

tratament nechirurgical pentru polipi? | Autor: danais

Link direct la acest mesaj

A avut cineva rezultate bune cu tratament medicamentos pentru polipi?
Denisa mea are polipii cam inflamati si sforaie noaptea sau respira pe gura. Asta iarna, ORL-istul a spus ca o opereaza in primavara, dar acum spune sa incercam intai un tratament medicamentos (Biorinil si Aerius 7 zile, apoi vitamina A).

Eu nu tin deloc sa o operez, ca mi-e mila de ea, dar nici sa ii fac un tratament care sa nu aiba sanse, sa o las sa se chinuie cu sforaitul si respiratul pe gura si apoi sa ajungem tot la operatie.

Daca ati avut rezultate, pozitive sau negative, cu astfel de tratamente nechirurgicale pentru polipi, va rog sa mi le impartasiti, ca sunt tare indoita. Multumesc.

Daniela si Denisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Nu ne-am confruntat cu astfel de probleme, dar stiu ca in tratarea nechirurgicala a polipilor este f.bun si NAZOMER-ul...

NAZOMER PROP 18,800 ROL
Compozitie:
apa de mare filtrata microbiologic, tinctura de propolis.

Indicatii:
- rinosinuzite acute si cronice;
- polipi nazali
- atrofie a mucoasei nazale

Posologie:
Copii: 1 doza x 3/zi
Adulti: 2-3 doze x 3/zi

Prezentare:
Flacon la 15 ml sau 30 ml

Am mai gasit pentru tine un raspuns pe site-ul www.medicina.ro. Ti-l redau:
"POLIPI
Stimata mamica, Si eu am trecut prin aceleasi probleme cu fetita mea (acum a facut 6 ani). Nici eu nu am operat-o si nici nu am de gand sa o operez. In schimb am inceput sa-i fac un tratament de crestere a imunitatii cu Bronhovaxom pentru copii cure de 3 luni (10 pastile, capsule/luna) pe care il aplic din februarie pana in aprilie si toamna din septembrie pana in noiembrie.In rest vitamine si ce mai trebuie.(sucuri, fructe, legume).Cel mai greu a fost anul in care a mers la gradinita. Apoi treptat infectiile in gat s-au redus .. Anul acesta nu a fost mai mult decat racita si fara febra ,fara dureri in gat sau gripa.(fata de alti colegi). Discuta cu medicul pediatru si vezi daca nu poti sa incepi sa-i dai Bronhovaxom de acum. De asemenea in primul an cand polipii s-au inflamat ingrozitor i-amm aplicat si un tratament homeopat care a pus-o pe piciore. Daca poti incearca si varianta tinctura de propolis 10-20 picaturi cu o lingurita de miere(propolisul este cel mai bun antibiotic natural si in plus un polivitaminizant si polimineralizant excelent) de 3 ori pe zi inainte de masa.. Anumite tratamente naturiste le-am facut si dupa capul meu. In nas i-am pus Nazomer si in rest folosesc clasicul ser fiziologic ( ca atunci cand era mica). Stii ce mi-au spus medicii dupa doi ani cand m-am dus la control? Ca nu este nevoie de o operatie de polipi (inainte afirmasera contrariu). Succes mult si din experienta iti spun ca exista alternative(asta daca nu cumva vegetatiile au crescut atat de mult incat chiar nu se mai poate face nimic). Alida Ristea O mamica cu aceleasi probleme"

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput