Voice chat PC-telefon

Voice chat PC-telefon | Autor: Pegasis

Link direct la acest mesaj

Scuzati ignoranta, dar as vrea sa stiu daca exista asa ceva...dar gratis... Sau cer cam mult...? Am citit pe un subiect mai vechi (cel cu skype) cum sta treaba, dar pe mine m-ar interesa daca exista vreun site care ofera voice chat PC - telefon obisnuit da' gratis...

Sper ca n-o sa stirnesc valuri de risete si nici n-a sa-mi iau prea multe in cap...

Multam'

Carmen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

stai ca io nu pricep ...cum adica gratis???
Pai Skype nu-l folosesti gratis...mai exista Pc Phone (la mine se foloseste in retea)...
sau tu vrei un fel de telefon fix gratis

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce anume vrei defapt? Skype e ca si un telefon on line....gratis. Eu il folosesc frecvent fiind interactiv.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by EmmaT

stai ca io nu pricep ...cum adica gratis???
Pai Skype nu-l folosesti gratis...mai exista Pc Phone (la mine se foloseste in retea)...
sau tu vrei un fel de telefon fix gratis

Emma

Asa-i... skype nu-i gratis..., tocmai d'aia ma intrebam daca exista asa ceva...

Ca sa fiu mai clara: eu vreau sa sun de pe comp un nr de tel fix si sa nu platesc nimic . Se poa'?

PcPhone??? Asta ce-i???

Am zis io c-o sa rida lumea de mine... da' m-am gindit ca o gramada de chestii pot fi luate gratis de pe internet - de ce nu si asta?

Ma rog, daca nu se poa' si nu se poa' gratis... dati-mi si mie va rog niste idei de site-uri de unde pot suna mai ieftin (Ro-Germania).

Multam'

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Daca nu ai programul Skype ti-l trimit eu pe mail (sper sa nu raman la spital maine)
Eu aveam niste cartele internationale si foloseam PcPhone...cu Italia de exemplu...era mai ieftin decat pe fix..dar gratis nu am auzit....

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Poate stie cineva sa ne explice ce e cu noua facilitate "BT communicator" de la Yahoo Messenger.
Azi am facut un upload la program si am vazut aceasta noua caracteristica. Din cate mi-am dat eu seama, se poate suna de pe internet pe un telefon, dar nu stiu cat se plateste sau cum se procedeaza. Intreb mai mult din curiozitate.
Si eu folosesc skype pentru convorbiri online de la PC la PC.

Mergi la inceput

Adi ..am inteles si eu acum...dupa ce am mai intrebat si BT il pot folosi cei care intra pe YM de pe telefon

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Gratis nu stiu ....dar ieftin da , eu folosesc cartele pcnet . Daca dai o cautare pe net gasesti site-ul lor si tarifele . In Germania daca suni pe fix e ieftin , de fapt aproape in toata lumea de la PC la fix e ieftin , insa pe mobil costa
Cu o cartela de 5 euro am vb 13 min in Spania pe mobil , si in Usa pe fix de 5 euro am vb 50 min

Dana&bb Andy(2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Multumesc, Dana.
Citesc pe site si revin.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Cu placere

Am uitat sa zic ca merge foarte bine , fara intreruperi si se aude perfect.

Daca gasesti ceva pe gratis sau mai ieftin , anunta-ne

Pupici

Dana&bb Andy(2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput