Ajutor! Sa ma marit sau nu sambata?
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Burtocika/Burtocika.jpg)
Burtocika spune:
Hop si eu cu sfaturile, desi s-a spus cam tot ce era de spus.
Cineva (scuze ca nu retin cine) a spus ca un copil are nevoie si de mama si de tata, si mai bine sa fii nefericita cum au fost atitea femei inaintea ta, dar copilul sa creasca intr-o familie.
Aiurea!
Spuneti-mi si mie, cum i-ar fi mai bine unui copil: intr-o familie in care mama si tata se cearta tot timpul, isi reproseaza unul altuia tot felul de lucruri, tatal lipseste noptile de-acasa, si cind e acasa cine stie cum se comporta? sau intr-o familie in care exista numai mama, linistita, calma si plina de dragoste? Si din cind in cind tata, care isi indeplineste rolul de parinte "de duminica"?
Sincer,eu cred ca al doilea caz e de preferat. De ce sa nenorocesti 3 oameni (mama, tata si copilul), ma rog, 2 daca tatal se simte foarte fericit in situatia descrisa, legindu-i pe toti la aceeasi caruta, desi fiecare trage in alta directie? Ce parere isi va face copilul tau despre notiunea de familie, vazind un comportament ca al tatalui sau? Gindeste-te ce fel de model ii va fi tatal, mai ales daca va fi baiat!
In concluzie, zic si eu ca majoritatea, amina casatoria, pina te dumiresti cum intelege el sa fie tata. Ca daca tot nu faceti cununia religioasa acum, puteti foarte bine s-o faceti la anul.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danyelana spune:
Si eu am aceeasi parere, nu te marita, cel putin nu acum. Nu va schimba cu nimic situatia dintre voi petecul de hartie.
Curaj.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
KULTA spune:
Nu te marita! Asteapta si Dumnezeu iti va scoate in cale omul pe care-l meriti si pe care-l doresti. Bucura-te de copil, lasa-l sa te ajute dar Nu te casatori. Roaga-te la Dumnezeu si te vei usura, iti va arata calea spre fericire.
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
val77 spune:
daca asi fi in locul tau eu nu m/as marita...pentru ca o hartie nu o sa schimbe comportamentul lui...asa ca daca esti dispusa sa ii accepti incontinuare indifelitatile nu ai decat sa te mariti
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
ruprich spune:
"Emi si mami" in pagina 2 iti raspunde dupa parerea mea cel mai calificat.Asta este si parerea mea.
Este prea tarziu sa dai inapoi.
Mai ofera o sansa copilului si viitorului sot.
Cand vei ajunge la capatul limitei, vei stii singura incotro.
Oricum esti puternica, altfel nu rezistai la acest tratament din partea lui atata amar de vreme.
ioana_io spune:
io zik sa rupi pisika in doo, acum, cat mai este inca timp...
asta doar daca nu eshti masokista...
shi asta doar daca nu vrei sa kinui kopkilu...
pei tu ce fel de copkil crezi ca ai sa creshti? acesta va vedea in tatal sau 1 exemplu de comportament...iar daca va fi baiat, va fi exact la fel ca el, crezi ca va fi bine asha? iar daca va fi fata, te va lua de model pe tine...tzie itzi va fi ushor sa shtii ca gineri-tu pleaca noptzile de acasa, iar fii-ta sta shi inghite?
iar daca e sa te gandeshti 1 pik shi la tine...tu crezi ca lupu' ishi va schimba naravul? va continua exact la fel, cu deosebirea ca atunci cand va fi prezent, va fi doar pt. cupil, iar pt. tine ntz...pt. ca se arata gata sa ishi asume responsabilitatzile, o va face in legatura cu cupilu, shi nu cu tine...
shi cu asta, ce-ai facut?
vezi-tzi de viatza ta, draga mea...cupilu va ramane tot al tau, indiferent care e tatal ( pater semper incertus est :P ), shi regaseshte-te, cauta calmul shi linishtea, cupilu shi cu tine de asta avetzi nevoie, shi nu de nervishori...shi ai sa traieshti 1 pik mai tarziu o mai mare sau mai mika dragoste, dar mai linishtita, pt. ca vei shti sa alegi...
aaaa...shi inca ceva...shtii tu sigur ca ceea ce traieshte el sunt aventuri? sau poate ca e o mare dragoste, despre care el nu poate sa itzi spuna din diferite motive?
daca ar fi aventuri, poate ar fi mai ushor (???) de inghitzit...dar daca e o mare dragoste, ai pus-o....nu il vei mai avea niciodata pt. tine...
fugi! parerea mea...
pen' ca daca nu o faci acum, o vei face in mod sigur mai tarziu! shi va fi muuuuuuuuuuuult mai greu...divortzul nu e o joaka de cupii...
nastad spune:
Incerc sa ma pun in locul tau.
Eu nu m-as marita cu el.
O hartie nu schimba nimic, cateodata chiar complica totul.
Mi-as vedea de viatza mea si as avea grija de mine si de bb.
Indiferent de sfaturile care ti se dau , sper din tot sufletul sa faci alegerea buna.
Iti doresc tot binele din lume!
Doina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Eu zic ca Dumnezeu a incercat un an jumate sa te convinga sa nu faci copil cu omul asta, dar n-a avut succes; acu' mai vrei sa-l iei si de barbat. Ce urmeaza?
http://community.webshots.com/user/tora97
adjadyn spune:
ce te face sa te simti bine cu el din moment ce te inseala??o data sau de ori mai gasesc o scuza ca e omeneste..dar,,,o sa-ti fie oarte greu cu el daca o sa mai ai si un bb
adjadyn
alyah spune:
draga Ruprich, nu stiu daca am inteles bine, dar tu sugerezi urmatoarea situatie: "daca ai suferit 9 ani pana acum inseamna ca esti puternica, deci poti suferi de acum inkolo. marita-te!" ???
dar ai sarit din schema bb-ul, sau si el e deja puternic si pregatit pt suferintza??
parerea mea: nu te marita. tu kiar nu ai avut nici o escapada in care sa cunosti un alt barbat (date fiind conditziile de fatza??)
Sa-ti ajute Dumnezeu sa mergi pe drumul cel bun.