FIV 33
Raspunsuri - Pagina 6
Kariris spune:
Luli 2 ani de la data fabricatiei; eu zic sa-ti iei; eu mi-as lua chiar pentru 2 ture desi am zis ca n-o sa fac decat odata.
Daca vrei trebuie sa te hotarasti acum pentru ca io tot cred ca va dispare... sau poti contacta pe dna Szabo si le aduce la sfarsitul lui mai. Dar ce mi-a adus mie expira la sfarsitul anului acesta, spre ex. Ce am luat de la Tia expira anul viitor in iunie. Daca vrei io sun acu la Catena si intreb cand expira si alte alea. cu siguranta daca mai vrei sa incerci, e bine sa le iei acum. Nu stii ce va fi si ce-i in "frigider" e mai sigur!
Te pup.
lauion spune:
Buna dimineata dragutelor si sa aveti o zi usoara!
Lachi, Luli m-ati cam pus pe ganduri cu ipoteza voastra privind menogonul si hipercoagulabilitatea, m-au apucat iar toate cele...
Daca este asa aveti idee cam pe ce perioada s-ar manifesta acest efect advers?
Luli daca vrei sa iti iei menogon ar trebui sa te interesezi intai cand expira cele care se gasesc acum la farmacie si sa faci un calcul, asta in cazul in care chiar nu se vor mai fabrica.
Ce mai stiti de Tia si bebik-ul ei? nu a mai trecut de mult pe aici...
Monica-Elena spune:
Laura la medsana se da ptr 5 zile de la punctie vibramicin, prednison, aspirina de 125 mg si utrogestan. Ru unde ai facut sau faci FIV si cu cine. Fiecare dr are schema lui de tratament. Aspirina de 100 mg ajuta la nidarea si fixarea embrionului in primele sapt plus ca se ia preventiv ca anticoagulant ptr sindromul de coagulare. Eu am luat inca de la inceput de la ET si acuma la 27 de spat iau thrombo-ass de 100 de 3 ori pe sapt ptr rezistenta putin marita in arterele uterine.
Lachi, Luli, Lauion
multi de la bocanila din burtica.
Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Kariris spune:
salut fetitele,
Ce uratanie de vreme e afara!
Mi-a spus Mura ca menogonul pe care l-a luat ea de pe Mosilor era in cutie ungureasca...deci probabil mai au in Ungaria si aduc de acolo. Foarte bine. Eu azi ma duc sa iau unei prietene menogon de la Catena. Macar asa nu ma mai oftic ca acum au la 2 pasi de mine si eu le-am luat tocmai de la Honolulu.![]()
Va pupicesc pe toate.
Moni, un pupik maaaaaaaarrrrreee pe burtik si abia astept sa ne vedem. Iti dau vesti dupa ce fac analizele.
laurabyby spune:
MONI.eu am facut fiv la MED-NEW-LIFE,DR.e izdraelian a fost la SABIC,am sa iau si eu aspirina la urmatoarea incercare.multumesc mult.pupici ptr bebe
issamanu spune:
Buna!
Sunt Manuela va scriu din Iordania acum si am descoperit site-ul vostru cu mare bucurie si sperantza ca aici poate o sa gasesc raspunsurile de care am nevoie cat si suportul sufletesc...
Am 26 de ani si in urma unei infectii puternice (cel putin asha mi-a zis doctorul) am facut pelvic adhesions... nu sunt sigura cum se numesc in limba romana. Aceste adhesions sau internal scar tissue acopera ca o manusha ambele ovare si nu permit preluarea ovulului de catre trompe fiind astfel imposibila fecundatia.
Am facut o laparoscopie si desi ambele trompe sunt patente exista acest blocaj mecanic din cauza adhesions care s-au raspandit in toata regiunea pelvica. Dupa cate am intzeles se pot opera prin Lysis dar riscul de a rani ovarele este prea mare si oricum adhesions se refac imediat. In afara de operatie si arderea lor cu laserul mi s-a spus ca nu exista nici o alta cale de a le dizolva ...
Totushi eu nu mi-am pierdut sperantza si cred ca exista ceva care sa dizolve aceste tzesuturi... Dupa multe cautari pe internet am gasit doua enzime serrapeptase si nattokinese care ar avea puterea de a dizolva any non livig tissue in the body...A auzit cineva ceva de ele? Deocamdata sunt la a doua incercare de fertilizare in vitro sper ca de data asta reushita... Deja am luat injectia de Decapeptyl cred ca in Romania este cunoscut sub numele de Diphereline si ashtept acum menstruatia. Deja mi-e groaza de tot ce va urma dar asta e ... Menogonul este in frigider...
30 de injectii deci sunt gata de lupta! Ce se intampla cu Menogonul in Romania?
Mi-ar fii de mare ajutor sa stiu ca cineva a reushit in lupta cu adhesions caci dupa cate vad sunt ca singura care inca mai spera sa scape de ele fara o operatie...
Manuela
iliuta spune:

Buna fetelor.am descoperit si eu site-ul de ceva timp dar nu reusesc sa scriu sa vedeti toate ce-am scrius.A, sunt Mihaela.Daca am reusit sa trimit si sa vedeti toate va mai tirmit.
podariumihaela
iliuta spune:
Am reusit.mersi Laurabyby ca m-ai invatat sa scriu aici direct.Va zic:Buna inca o data si va povestesc ceva despre mine.ma numesc mihaela sunt din suceava ,am 26 de ani si de 4 ani locuiesc in spania.la 22 de ani am pierdut un copil,iar dupa asta am fost operata de chist la ambele ovare.dupa operatie am avut o "MARE" surpriza:fara sa ma intrebe nimic dr.mi-a scos ovarele.a zis ca erau infectate si dadeam in cancer.dupa o luna am fost la control la Tm. la dr. Ion M-teanu.mi-a zis :ce ti-a facut dr. ala aici?nu ai avut chisturi.ai avut cheaguri de sange.si...ai o bucata din ovarul drept.dar din pacate nu mai functioneaza.oricum a ramas un pic socat de ce mi-a putut face dr. din Sv.am fost si aici in spania la multi dr. si mi-au zis la fel ca nu am avut chisturi.ca nu am avut nici urma de tesut chistic.au fost doar cheaguri de sange.si chiar daca ar fi fost chisturi se puteau trata cu medicamente sau opera cu laser.
a trecut.......si timpul atrecut......si am inceput sa fiu din ce in ce mai disperata.am 26 de ani acum si vreau un copil.am inteles ca am sanse dar cu ovule donate de la o alta femeie.as face aici in spania dar e 10000euro.in tara am inteles ca e3000euro.asa ca m-am hotarat sa fac fiv in august cand o sa am concediu.problema e ca nu stiu nimic despre asta.cum se face? cat timp imi ia?stie careva dintre voi?va rog zice-ti-mi si mie.ce sanse am?
tu ziceai laura ca la mine e mai simplu.sper.credeti ca poate dura mai mult de o luna? ce analize se fac? dureaza mult analizele?doare cand iti pune embrionul?
mihaela 
va rog sa-mi raspundeti
podariumihaela
iliuta spune:
buna fetelor din nou.vreau sa va intreb ce-s cu injectiile care le fac unele fete. pt ce sunt? si se fac in fiecare zi? adica ar trebui sa stau in Timisoara?V-am zis ca eu sunt din Sv.ar fi cam nasol. imi ajunge o luna de concediu?

podariumihaela
iliuta spune:
A, si de ce nu-mi apare data in care trimit mesajul,ci doar:ne-moderate?ce-i asta?
podariumihaela