Ati dat bors copiilor in ciorbita ? De la cate luni? Stiti probleme ce ar putea aparea din cauza lui?
Coralia si bebe Ioana (2 noiembrie 2004)
eu i-am dat lui Patrick de la 8 luni. daca e proaspat si in cantitate rezonabila nu are ce sa ii faca rau. ii pun cam 2 lingurite la 2 portii de ciorba dar depinde de cat de acru e, trebuie in mod sigur gustat.
Roxana si Patrick (29.07.2004)
eu i-am dat fetitei mele imediat ce am inceput diversificarea. nu are ce sa-i faca rau. borsul contine multe vitamine din cate stiu eu. mai ales B.
si eu i-am dat de la 10 luni. bors proaspat, nu de la plic! contine vitamina b. nu cred ca are ce sa-i faca, doar daca nu e prea mult...
pupici
pofta buna!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
De la 7 luni am inceput sa-i dau ciorbita acrita cu bors si nu am avut nici o problema.
Pupici
Dana si Alexandru(28.06.2004)
Am incercat dar baiatul meu 7/2 sapt imi face probleme cu papa
. In schimb nepotica mea de 6 luni mananca orice mai ales borsul![]()
Chiar rad la tel...cu fratele si cumnata de mancacioasa lor mica.
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
Eu i-am pus bors in supa de la 7 luni, o lingurita sau doua dupa gust, ii place mult. Ii acresc supa cu lamaie sau cu bors. Nu am patit nimic pana acum (1 an si o luna).
Sanatate multa si bebei mancaciosi!
Otilia
Am pus bors in supica de legume + carnita de pe la 7 luni.Noi am inceput diversificarea la 6 luni, supa de legume am inceput sa o inacresc cu bors natural si a papat mult mai bine. E de preferat sa se puna bors dupa ce incepi sa ii dai alimnte cu gluten pentru ca si borsul contine gluten - e facut din tarate.
si eu i-am dat bors de la 6 luni - in conditiile in care incepusem diversificarea de la 5 luni; contine si vitamine si e bine sa se invete si cu gustul acru, nu numai cu dulce - deci in prima luna de diversificare i-am acrit supa de legume cu lamaie.
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad
(23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON