detalii gradinite

detalii gradinite | Autor: Daria

Link direct la acest mesaj

Pentru cei care cunosc va rog sa-mi spuneti cate ceva despre gradinitele 123 si 138. Ati fost multumiti de activitatile de acolo?
Sper sa ma ajutati caci inscrierile sunt spre final.

& Maria
www.ldd.home.ro/MARIA.HTM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

chiar nu cunoaste nimeni aceste gradinite?

& Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Te pot ajuta doar partial, nu cunosc foarte bine gradinitele in cauza.
138 este chiar langa Inspectoratul scolar, acolo este o vila sa zicem cu spatii destul de mari pentru clase si joaca. Nu am prea multe detalii.
123 este pe calea Floreasca, este in apropierea reprezentantei Dacia de acolo. O casa micutza cu curte chiar pe colt. Am avut o experienta cu ei acum un an si a fost destul de ok, directoarea promo9veaza activitati extrascolare (ceea ce e bine). Imi este foarte dificil sa dau un sfat cu privire la aceste doua gradinite. Cel mai bine mergi la ele , vezi o grupa, si te lamuresti singura. As inclina totusi spre 123. De notat ca in aceeasi zona mai ai cel putin o gradinita buna (253 pe Rahmaninov) sau in apropiere gradinita 12 (cea cu incidentul de anul trecut cand a fost incendiata noaptea - aceasta fiind cea mai mare din zona). Acum, este destul de departe 123 de 138. Depinde si la care zona ai fi mai avantajata. Alternativele pe care ti le-am dat sa zicem ca sunt mai aproape de 123. Pe langa 138 nu mai gasesti altceva. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

buna, as vrea si eu daca se poate informatii despre gradinita 167-Poiana florilor din sectorul 4 sau alte gradinite din apropiere de Piata Resita.Va multumesc.

Mergi la inceput