analize in timpul sarcinii

analize in timpul sarcinii | Autor: adevam

Link direct la acest mesaj

am si eu o intrebare.
ce analize ati facut pe parcursul intregii sarcini?
eu sunt in 22 saptamani si nu am facut decat analiza sangelui la inceput in sapt a 7a si in rest ecografiile de rigoare la are doctorul mi-a spus ca e baiat si ca totul e bine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Adevam,
Felicitari pentru . Eu inca nu stiu ce o sa am. Abia astept momentul!

Eu sunt in saptamana +15 si pana acum am facut urmatoarele analize:
1. analizele de sange. Chiar la inceput, cand mi-a confirmat ginecologul sarcina
2. Triplu-test, la care inca astept rezultatul.

Atat deocamdata, astept sa va la urmatorul control ce o sa-mi mai spuna ginecoloaga. Eu sunt pregatita sufleteste pentru alte analize, pentru ca sunt o fricoasa, dar pentru bb ce nu fac............!

Sarcina usoara!
Mary

Strauti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna,

Prin sapt. 10 am facut analizele uzuale de sange si urina, gratuite, recomandate de medicul de familie.
In saptamana 15 am facut triplu test.
In saptamana 18 - 19, am facut: toxoplasmoza, listeria, chlamydia si citomegalovirus.
In saptamana 23 am facut echografie morfologica.
Iar acum in saptamana 30 am refacut analizele de sange si de urina, tot cu trimitere de la medicul de familie.

Bineinteles ca pe parcursul sarcinii am mai facut ecografii normale.
Succes.

30 + 3 zile

Ruxel

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu numai de cand sunt inscrisa pe forum am auzit de listeria. Analiza pt aceasta bacteria este recomandata de doctori la toate gravidele? Se manifesta intr-un anumit fel daca esti infectata cu aceasta bacterie sau nu iti dai seama daca o ai sau nu? Mie nu mi-a zis nimeni de ea sa o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Codruta, nici pe mine nu m-au pus dr. sa fac aceasta analiza desi am cerut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Unii medici te pun sa o faci, altii nu. Vad ca al meu m-a pus sa fac absolut toate analizele.....nu cred ca am scapat ceva.....

Ruxel

http://photos.yahoo.com/ruxivisan

Mergi la inceput